Veľmi neskoré tehotenstvo a inzulínová rezistencia
Prosím o radu. Dnes som bola u gynekológa pre vyvolávacku na 93DC. On mi spravil ultrazvuk a že vidí tam vacok, že to vyzerá ako skóre tehotenstvo. Vzal mi krv na hcg výsledky budú až zajtra. Bojím sa, že budem sklamaná. Nemám ani žiadne príznaky. Mali ste podobnú skúsenosť ? Mám inzulínovú rezistenciu
@anonym_autor skus test, uz by mohol ukazat aj digitalny. Ze som 2.krat tehotna som zistila na 76DC. Tiez nepravidelny cyklus (PCOS). Jediny priznak bol vodovy vytok (podobal sa mi na ten v tehotenstve, len preto som robila test).
Nemala som príznaky.
O tehu som sa dozvedela až v druhom trimestri
Akurát som s ním chcela riešiť aby mi pomohol s liečbou nakoľko sa snažíme už skoro 1,5 roka s nič. Veľmi ma to zaskočilo o to viac. Nemám doma test naposledy som robila okolo 45DC a bol negatívny potom už som ani nerobila testy. No mám výraznú IR a videl nejakú cystu malú , že podľa vaječníkov a tých výsledkov hormón by skôr povedal, že PCOS to neni. Ale cykly teda veľmi nepravidelne od 50 do 80 dni bol najdlhší. Mohol si ten vak aj s niečím pomýliť ? Strašne sa bojím sklamania
Mohol-nemusel. Sprav si ten test, ta ta nervozita zbytocne zoziera. Bude to jasne. Alebo pockaj na zajtra na tu krv.
Test je jasne pozitívny. Nemôžem tomu uveriť

Tak si sprav test... ak vidi vacok tak aj test ukaze jasne.