Veľmi slabá druhá čiarka na tehu teste po 6 minútach
Ahojte baby. Mrcha mešká 4 deň. Na tehu teste sa mi az po 6 minutach objavila veeeelmi slabá druhá čiarka. Myslíte že sa zadarilo??? Bolia ma prsia a nic viac. Ziadne bolesti ako pred mrchou. Este som brala tento mesiac antibiotika, nemoze ta druha ciarka suvisiet s nimi? Alebo s inymi liekmi? Díky za odpovede!
baby takze dorana krv ako menzes... 😢
baby, vcera som bola na kontrolnom sone, babo tam nie je☹ ale aspon ma nemusia cistit a mozeme zacat znova pracovat na spuntovi. 😉
dievcata skuste mi poradit....priznaky mam uz vyse tyzdna a dnes slabunko pozitivny testik 🙂 🙂 🙂 mna by to aj potesilo ale neviem ci si to nenahovaram lebo ta ciarka sa tam objavila az po desiatich minutach aj sestra vravi ze tam je ale ja neviem...co vy na to ???stalo sa vam to niekomu a boli ste tehu??
nikto 😢
@laurica123 ahoj. no ja som nakoniec nebola. mrcha meskala 6dni a potom prisla. a kolky DC si? este pockaj. testuj kazdy den radsej z ranneho mocu....
to ma mrzi ale podari sa neboj 🙂 30 DC ja asi pred dvomi mesiacmi som bola tiez tehu ale malemu sa asi u mna nepacilo...no neviem asi este pockam aspon dva dni potom budem sklamana..aaaach tie duchy 🙂
môj test ostal s jednou čiarkou ,chcela som ho vyhodiť..šla som si ľahnúť a ked som šla znova do kuchyne z nudy som ho vzala do ruky a bola tam aj druhá slabulinká čiarka..môj buchtííík sa mi takto chcel zatajiť.
@katkasofi ahoj, nepamatam si presne, po kolkych minutach som mala 2 ciarky, ale pamatam si, ze ta druha bola veeeeeeeelmi slaba. hned som volala kamoske, ze co to??? a ona vraj: si tehotna. ja som neverila (10 rokov som sa pokusala o dieta). kamoska mi povedala, ze si mam urobit test o 3-4 dni a ciarka bude "silnejsia". tak som aj urobila, zaroven mi vzali krv na gynde a vsetko sa potvrdilo. dnes mame vyse 2-rocnu certicu. takze dve ciarky nikdy nepodcenuj!!! 😀 😀 😀 😀
@katkasofi jezis, ja som krava. nevsimla som si datum, prepac.... takze si nebola tehotna??? ach-jo.. sorry. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@mandragora22 nebola. A ani tento mesiac☹
kým som sa ja dočkala dvoch jasných čiarok na teste som za mesiac minula na testy hadam aj 40 eur - to bolo ako posadnutosť.. ale fakt viditeľná čiarka bola až po 15 dňoch meškania mrchy a cca 5 minutach čakania na výsledok testu..
a co hovorite na toto - test negativny, ale po 20 min sa zjavila strasne strasne bleda ciarocka. taka ze to vyzera akoby len presvitala linia ktoru maju na teste predtlacenu ze ma stmavnut ak by tehu.... neda sa to ani volnym okom vidiet, len na dennom svetle ak trosku naklonim test...

erika nic ma neboli....dala som si intimku, trosku sa zaspinila, za 2 hod a inak krv len na papiery. najhorsie je ze to zacalo az teraz navecer. mam doma aj ja 2,5 rocnu spuntku. nema mi s nou kto byt, isla by som na pohotovost. buduci manzel je odcesstovany, uz sa vracia, pride rano.takze krvacanie silne to neni, aspon zatial. odkedy to zacalo tak len lezim, ulozila som malu spat, ani som ju nesprchovala. aspon ze dnes vecer posluchala chudatenko moje male. ale rano hned pojdem na pohotovost...len neviem ci vlastne nieco bude vidiet na sone, este som len 4 plus 5...