Vidíte aj vy ducha na tehotenskom teste?
Čaute dievčatá podľa vás duchuje ? Test pretože som už zúfalá už som skúsila dve rozdielne testy a na každom vidím skoro ducha 😮💨 možno už mne šibe 😄

Ahoj, ja na fotke nevidim.
Kde bolo tam bolo, nic tam nebolo.
Negativ
Nič tam nie je
Ja to vidím doma inak :D
Koľko ti mešká ?
Fotku som si priblížila,no ja tam fakt nič nevidím.
@laurika224 co sa pytas, ved ty vidis - ano si tehotna, super, kupuj kocik a vybavu
@laurika224 ked to vidis inak, naco sa pytas? Kupuj vybavicku
Nie bohuzial...
Veď počkaj pár dni a otestuj
Na tom hornom kde je len jeden sa aj nieco zda. Ale to ozaj je extremne slabucke.
Kedy by mala byt ms?
@laurika224 Ahoj, skusila som priblizit fotku, ale vazne tam nic nevidim. Meska ti menstruacia?
@laurika224 Si príliš posadnutá tým otehotnením, vidíš potom aj to, čo nie je.
@laurika224 Si príliš posadnutá tým otehotnením, vidíš potom aj to, čo nie je.
@anonym_bf207a inak naozaj, pozeram ostatne jej prispevky, to je na psychiatra, alebo naspat na ZS a dostudovat zaklady biologie
@anonym_bf207a inak naozaj, pozeram ostatne jej prispevky, to je na psychiatra, alebo naspat na ZS a dostudovat zaklady biologie
@anonym_f601ac Ja sa jej čudujem, že vôbec chce byť s tým partnerom tehotná. Podľa tejto jej diskusie:
má 2 detí s predchádzajúcim partnerom a ten súčasný nevyzerá byť ako milujúci partner a náhradný otec jej detí. Mala by si nájsť niekoho iného a nie chcieť dieťa s týmto ozembuchom, ktorý jej vyhadzuje na oči, že býva v jeho dome.
@laurika224 Tie papieriky zahoď. Nie je tam ale absolútne nič. A buď rada, že nie si tehotná.
@anonym_f601ac Ja sa jej čudujem, že vôbec chce byť s tým partnerom tehotná. Podľa tejto jej diskusie:
má 2 detí s predchádzajúcim partnerom a ten súčasný nevyzerá byť ako milujúci partner a náhradný otec jej detí. Mala by si nájsť niekoho iného a nie chcieť dieťa s týmto ozembuchom, ktorý jej vyhadzuje na oči, že býva v jeho dome.
@anonym_bf207a moje nervy, to zas bude gonofond. Dufam, ze priroda vie co robi.
@laurika224 pouzivaj dvojitu ochranu, lebo zostanes s tromi detmi sama na ulici.
@laurika224 fu no naozaj sa chráň a to v dobrom myslím... Tvoj "priateľ" absolútne neakceptuje tvoje deti a nad teba sa povyšuje a ty s ním chceš dieťa? Si myslíš,že si toho chlapa udržíš?
Daj si radšej predpísať antikoncepciu.
Nie
@laurika224 skus okuliare …akoze aj keby neviem ako nic tam nevidno… a to som tak priblizila atd….
@laurika224 Trošičku sa mi tam niečo zjavuje, ale nadržaná by som sa zatiaľ toho, ale držím palce 😊
Vidím ženy, že opäť idete vyštvať nejakú ženu z MK. Tlieskam Vám 🤮
@anonym_bf207a preco mas potrebu ju niekde snorit? nech si spravi dieta s kym uvazi , je to jej vec, pytala sa na test...
@kessica87 co vystvat, treba zmyslat realne, toto nie je zdrave vobec, co niektore robia..silou mocou tam vidia, co nevidiet….treba tomu nechat prebieh
@jeennyv je to jej život, nevieš nič o nej. Stačí malá dávka empatie. A keď jej chcete poradiť dá sa to aj krajšie, nie hneď ju na psychiatriu posielať. Neviete kto je na druhej strane,môže to byť pre ňu ťažké čítať. Chápem aj vaše reakcie ale sme ženy, budme na seba dobré. Len toľko som chcela ✌🏼
@jeennyv je to jej život, nevieš nič o nej. Stačí malá dávka empatie. A keď jej chcete poradiť dá sa to aj krajšie, nie hneď ju na psychiatriu posielať. Neviete kto je na druhej strane,môže to byť pre ňu ťažké čítať. Chápem aj vaše reakcie ale sme ženy, budme na seba dobré. Len toľko som chcela ✌🏼
@kessica87 lebo si jej pomohla s tym, ze tam nic nevidno a ty nieco sa tam rysuje…falosna nadej,nie je empatia….a co pozeram…asi ju tu baby poznaju..cize to bude situacia nejaka…