icon

Vidíte aj vy dve čiarky?

janulienka_janka
15. mar 2021

Ahojte baby, vidíte aj vy 2 čiarky alebo mi šibe? 🤣🙈
MS mešká 3 dni a test robeny teraz poobede.. Určite vyskúšam za nejaké 2 dni urobiť ráno..

Vidíte aj vy dve čiarky?
Strana
z2
mokucika21
16. mar 2021

A gratulujem žienkam, dúfam, že budete štastné...mna čaká rozvod so psychopatom. S 2ma deťmi,

rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 vacsinou si zeny tie testy nechavaju na pamiatku. 😊 neviem o co ti ide a chces nechavat muza v klamstve. Ked je kreten ani 10deti ho nezmeni

janulienka_janka
autor
16. mar 2021

@mandarinka555 vám sa zdá ze som šla ocikavat test hneď po sexe?? Pani vy ste riadne mimo.. Nezaujíma vás táto téma, tak sa nezapajajte

mokucika21
16. mar 2021

@rebekamarcusko to je pravda....

mokucika21
16. mar 2021

@rebekamarcusko chcela som ho dostat tam kde patrí.....k lekárovi....

rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 pozitivnym tehu testom? Ak by to chcel naozaj,uz je u lekara. Ver mi

mokucika21
16. mar 2021

@rebekamarcusko
Vsak sama jemu povedat ze pocuj podla mna mas problemy.....vsak ma spolu s detmi vyhodi a este bojim sa ze by som dostala aj facky k tomu....

rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 a s takymto clovekom sa snazis ostat?

mokucika21
16. mar 2021

@rebekamarcusko som pred vaznou operaciou

rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 tak si myslim potrebujes klud a ne sa stresovat blbcom

mokucika21
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 hmm neviem ako ti poradit.nemas nikoho ?

mokucika21
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 tak lepsie ako sa trapit... poziadat o pomoc nie je hanba

mokucika21
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 ja nechapem nac chces potom pri nom ostavat,ked sa bojis ze ta napadne.

cookie29
16. mar 2021

@mokucika21 a ty si vazne myslis, ze ked si kupis pozitivny tehotensky test a do toho vsetkeho pridas mega klamstvo, ze to s nim pohne? :( chlapi sa nemenia a ak ano, tak vacsinou k horsiemu

rebekamarcusko
16. mar 2021

@cookie29 je moznost zmeny k lepsiemu,ale ten clovek to.musi chciet sam fakt. Moj muz bol tiez tela,ale sam od seba chodi do manzelskej poradne a navstevoval so.mnou aj psychiatra,kedze som mala depresie. Tu vidiet ze ked clovek naozaj chce da sa to.

mokucika21
16. mar 2021
mokucika21
Autor odpoveď zmazal
rebekamarcusko
16. mar 2021

@mokucika21 tak mas odpoved na vsetko

mokucika21
Autor odpoveď zmazal
domka222
16. mar 2021

@janulienka_janka viem aké je to tešiť sa na dieťa. Som dva krát po MA, takže o tomto mi hovoriť nemusíte. Ale nikdy som žiadnych duchov nenaháňala

janulienka_janka
autor
19. mar 2021

Baby, update 😊 včera som robila test, ale je žiaľ negatívny.. Už by mi ukázalo určite.. Tak snáď nabudúce 😊

cookie29
19. mar 2021

@janulienka_janka je mi luto, snad to vyjde nabuduce...

@snazilka_bio_mamka nechces sa znovu vyjadrit k Tvojmu komentaru?
"Zaroven nechapem komenty typu snehovielo a 1 ciarka, na akych telefonoch to pozerate? nokia 3310? nic v zlom ale vyslovene provokacia , ked ta ciarka tam je." ?

Len pre zaujimavost... neviem na akom telefone si to teda pozerala Ty a davala falosne nadeje :(

snazilka_bio_mamka
24. mar 2021

@cookie29 tak stacilo by ti citat s porozumenim. NIKDE som nepisala, ze je to tehotenska ciarka, spochybnovala som a pisala, ze je otazne ci je to nieje kanalik. to je 1. a za 2. ciarka tam bola, slepa nie som a s nikde som este raz nepisala, ze je to tehotenska ciarka. pekny den.

kvietok2021dt
20. apr 2021

@janulienka_janka konecne spravna rec 🙂 niektore mi tu fest lezu krkom , arogantne hnusne zeny ktore robia zo seba bohyne , a zhodia vas na uplne dno ich trapnym komentom ze nic nevidia .... a pritom nie kazda zena to ma rovnako nejake zeny maju negativne a su tehotne tie co maju duchov tam mozu urcite byt v tom len maju ti hcg mensie ja prajem kazdej jednej aby nasli v sebe pokoj a aby sme sa tu podporovali a nie zhadzovali .. amen

nikolet1992
18. jún 2021

@janulienka_janka je tam vidieť ale slabunko skoro ako mne

janulienka_janka
autor
19. jún 2021

@nikolet1992 juuuj to už bolo dávno.. 😁 Tehotenstvo to nakoniec nebolo, až o mesiac neskôr sa ukázali riadne koľajnice.. 😁

anazuz20
26. júl 2022

Ahojte z manželom sa snažíme vyše 2rokov o druhé bábo no zatiaľ ani stopy náznaku po tehu,mám za sebou 2x mikro potrat,chodím na gyn na KO vajíčok,budúci mesiac idem okolo 14.8 tak som zvedavá že aký bude ďalší postup. Mám nepravidelný cyklus toto je najhoršie pre mňa aspoň 😏boli sme z manželom na Orave ,užili si ju ale mala som tam bolesti v podbrušku ako pri ms, svrbenie bradaviek mám aj teraz a stále by som spala :/ jeden test som robila v nedeľu a druhý test som robila v pondelok,je tam aspoň náznak alebo nič ? V skutočnosti je tam mám to 2x potvrdené od manžela že ju tam vidí. Plánujem spraviť ešte jeden test aby som si porovnala.

Strana
z2