icon

Vidíte niečo na mojom teste?

katrin91
19. feb 2018

Ahojte,čo si myslíte? Mrcha mi mešká týždeň,test som si robila počas dňa,nie ráno . Asi mám paranoju,ale ja tam tu čiarku vidím ...

Vidíte niečo na mojom teste?
sasesoe
20. feb 2018

@katrin91 k lekarke este skoro.mozno z krvi by vedela, ale potvrdi az ked uvidi srdiecko a to je az okolo 7tt. Mna pri prvom objednala na 9tt a podla utz jej vysiel len 7tt aj tak bolo poodla toho terminu sa narodila a srdiecko uz bolo....

katrin91
autor
21. feb 2018

@sasesoe práveže ja som volala lekárke a pýtala som sa jej že kedy mám cca prísť aby som tam nešla skoro, tak sa ma pýtala na termín poslednej menštruácie a povedala mi teda ,že v pondelok mám prísť už na odbery... Ja by som inak ešte čakala dva tri týždne

agikaku
21. feb 2018

Dnes ste nerobili test?????

katrin91
autor
21. feb 2018

@agikaku práve idem do lekárne kúpiť ďalší 🙏🙏🙏

bebekat
21. feb 2018

@katrin91 Krasne, tesim sa s tebou 🙂 ja verim, ze mne to tiez vyjde.... uz som z toho na mraky...

katrin91
autor
21. feb 2018

Popis testov z prava.... 1.v pondelok 2.v utorok 3.v stredu citlivosť 10 4.tiez v stredu citlivosť ale 20 vidím tam len ducha. Dúfam ,že sa naozaj môžem tešiť 🙏🙏🙏

agikaku
21. feb 2018

No na troch červených je vidieť krásne, ten posledný slabunko. Neviem či test s nižšou citlivosťou?? Ale určite sú tam // čiarky.

nela6
22. feb 2018

@agikaku nikdy nemiesaj testy...ja som mala jednu znacku a vychadzali, treti som pouzila iny a skoro nic ..uz som myslela ze je to biochemicke tehotenstvo....tak som kupila dalsie rovnake testy a testovala este 2x s rozdielom 3 dni a krasne bolo vidno ako Ciara zosilnela na maximum 🙂

daniela2227
22. feb 2018

Ahojte..
Vidim len ja alebo aj niekto iny? ☹

vyvka
22. feb 2018

@daniela2227 ahoj nechcem byt zla ale ja som nemala dobre skusenosti z tym testom stale mi duchoval
Nieco sa Tam risuje ja som Mala ovela silnejsiu ciarku a Tehu som nebola skus inu znacku

noname26
22. feb 2018

Ja tomu priznam sa nerozumiem.naco si robite tolko testov? Ked uz jeden dva su pozitivne? Ved aj krby to skoncilo, tak tehuhormony sa nevyplavia hned.aj tak by ukazovali 2ciarky este dlho.ja som vzdy ako som mala jeden pozitivny test na druhy den vybrala na krv k dr. A potom objednat o 2-3tyzdne na sono.vzdy som bola tehotna, ked test ukazal...zbytocne vyhodene peniaze a stres ci su rovnako silne,slabsie,silnejsie..ci?

vyvka
23. feb 2018

@noname26 ahoj a snazila si sa dlho o Babo ? Tuzila si Po nom velmi
A nedarilo sa ?
🙂 nic v zlom len sa pytam skor je to o psychike ak zena velmi po niecom tuzi nevie vydrzat a je jej uplne jedno kolko do toho investuje a ak sa nedari dlhsi cas duplom ja ked som bola tehu po 2 a pol rokoch snazenia a konecne som mala // na tehu teste som si robila test kazdy den len pre lepsi pocit pacilo sa mi mat pozitine tehu testy kedze mesiace a mesiace som mala len negativne samozrejme som mala zvysne doma nekupovala som uz 😁

Bohuzial moje stastie netrvalo velmi dlho a potratila som hned na zaciatku a som zase tam kde som bola Zbytocne vyhodene peniaze za tehu testy no na druhej strane je to malicka nadej a to nas asi posuva Dalej 🙂
Tak velmi to chceme ze clovek nestiha rozmyslat 🤷‍♀️
Kazdopadne mas pravdu su to urcite vyhodene peniaze stresi atd
No ten pocit ze co ak ? Nam neda spat
je to asi v tom 😁

daniela2227
23. feb 2018

@vyvka uplne s tebou suhlasim 🙂 nam sa uz 3 roky nedari..vlastne, dvakrat sa podarilo, ale ako aj niekedy v zime 2014, tak aj v lete minuleho roku, to skoncilo v 7 tyzdni...zvlast to minuleho roku so mnou riadne zamavalo...asi ze nie som uz najmladsia...mam 36 a dve uzastne babulky doma (12 A 4) ..No nesmierne tuzim este po jednom...uz som si aj povedala...ze co ma byt, to bude...ale neda mi kazdy mesiac 'nekontrolovat '

noname26
23. feb 2018

Dakujem za vysvetlenie. Neberte to ako nesucit. Ja som potratila 5x,preto som pisala"vzdy" a vysetrenia, kupele, liecba stali majland.viem teda, co je tuzit, dufat,bat sa. Ale aj tak som tieto pohnutky nemala robit viac krat. Chcela som len vediet, co to dava robit si tie testy xkrat. Ja by som sa bala, ze dalsi bude slabsi a budem mat stres co sa deje. Pritom tie testy neukazu ako sa to vyvija. Teda nie jednoznacne. Proste taketo myslienky som nemala, skusat zas a zas, ja som pre istotu radsej vzdy sla hned k dr.na krv, aby mi hned mohol dat lieky na udrzanie. Tak som fakt len chcela vediet. Dakujem.

noname26
23. feb 2018

A drzim palce vsetkym snazilkam.sama som dokazom, zr ma zmysel sa nevzdavat a hladat priciny. Ze ked clovek velmi tuzi, raz mu bude dopriane. Vela stastia.

daniela2227
23. feb 2018

@noname26 to mi je velmi luto..tych 5 sklamani...no aj ked clovek velmi velmi tuzi...nie vzdy mu je dopriate...ako mojej perfektnej sestricke...uz viem presne ako sa kazdy mesiac citila..ked zas a znova dosiel menzes..umele oplodnenia tiez nepomohli..do toho nador v prsniku...ozarovanie...A nakoniec lieky ...ktore maju ako vedlajsi ucinok spustenie menopauzy...je to vsetko tak strasne nespravodlive ☹

daniela2227
23. feb 2018

@vyvka pred chvilockou...mam 2 dni do MS

haannka
23. feb 2018

@daniela2227 je tam...blahozelam

vyvka
23. feb 2018

@daniela2227 jasne ze je to tam 🙂 O par dni to budu urcite
Kolajnicky tisko gratulujem ❤️

vyvka
23. feb 2018

@daniela2227 Ak si trpezliva pockaj zopar dni ak Nie skus inu znacku neviem aky citlivy je ten test ale ak nieje 10tkovy tak si kup 10/mlu ale kazdopadne slaba ciarka tam
Urcite je a uz len nech silnie kazdym dnom 🤞🤞

natasa512
23. feb 2018

@katrin91 gratulujem 🙂

daniela2227
23. feb 2018

@vyvka tento je dvadsiatkovy...Len teraz som si to vsimla 🙂 dakujem vam dievcence 🙂 zacinam sa pomaly tesit..no zaaroven bat..ci to neskonci ako pred 10 mesiacmi☹

vyvka
23. feb 2018

@daniela2227 musis Mysliet pozitivne tym najhorsim si si uz presla a teraz bude len dobre 🙂
Urcite skus 10tkovy tam By mala byt / silnejsia

daniela2227
23. feb 2018

@vyvka si zlata, dakujem ti 🙂 urcite cez vikend skusim zohnat 10...Len na tomto to pisalo az v pribalovom letaku, na krabicke nie

vyvka
23. feb 2018

@daniela2227 Potom daj vediet ako si dopadla 🤞🤞

daniela2227
23. feb 2018

@vyvka urcite dam 🙂

daniela2227
24. feb 2018

@vyvka babulky moje 😀 dnesny🙂

vyvka
24. feb 2018

@daniela2227 jeeeej super gratulujem ❤️❤️ Prajem zdrave tehulkovanie 😍

daniela2227
24. feb 2018

@vyvka dakujem ti velmi pekne 🙂 modlim sa aby to neskoncilo ako naposledy :-/

vyvka
24. feb 2018

@daniela2227 urcite nie tes sa
Ani nevies ako cakam velmi ja na taky testik
Som na tom rovnako
Predtym to nedopadlo dobre hned na zaciatku tehotenstva
Tento krat az budem tehu si ho budem
Uzivat ziadne obavy len pozitivne myslienky lebo predtym som sa tak bala ze sa nieco stane az sa stalo