icon

Vidíte niečo na mojom teste?

katrin91
19. feb 2018

Ahojte,čo si myslíte? Mrcha mi mešká týždeň,test som si robila počas dňa,nie ráno . Asi mám paranoju,ale ja tam tu čiarku vidím ...

Vidíte niečo na mojom teste?
daniela2227
24. feb 2018

@vyvka ja som nemyslela ze bude zle a bolo..v 7tyzdni som potratila...teraz sa preto strasne bojim...Ale asi to neovplyvnim...zo srdca ti prajem, nech sa vam to podari 🤞

vyvka
24. feb 2018

@daniela2227 dakujem si mila snazim sa na to velmi nesustredit 🙂
Ty sa Hlavne nestresuj a uzivaj 🙂

bernardethe
2. mar 2018

Ahojte 😉 čo Vy na toto? S manželom sa snažíme o malinké už pár mesiacov a stále nič 😞 avšak dnes som si robila test, náhodne, kvôli bolestiam prs a zrazu ahaho. Teraz neviem či sa tešiť alebo je tam nejaký duch

vyvka
2. mar 2018

@bernardethe duch ??? 😆😆
Ved su to pekne ciarocky skor sa ti tomu nechce verit 🙂 Gratulujem !! 🤰

bernardethe
2. mar 2018

@vyvka no veru nechce sa mi veriť, pretože mám bolesti prs a bruška ako pred MS. Tak som tak prekvapená, že až tomu nemôžem uveriť☺️

lenadka
2. mar 2018

@bernardethe je tam krásna čiarka žiadny 👻 gratulujem 😘

silesias
2. mar 2018

Určite tehu 😂 gratulka

zuzka38
2. mar 2018

@bernardethe gratulujem 😊 to sú uz koľajnice a nie duch

agikaku
2. mar 2018

@katrin91 zdravím, no ako? Podarilo sa?????

bernardethe
Autor odpoveď zmazal
evicka71
2. mar 2018

@bernardethe áno je to duch ,ktorý Ťa príde koncom roka navštíviť a už u Teba zostane gratulujem

agikaku
2. mar 2018

@katrin91 a vy ako sa darí??? Je všetko OK????

xavina
2. mar 2018

Ahojte. Ja som si robila dnes ..po 1 dní meškania😄😄😄..ani neviem kedy mam ísť k lekárke, podľa mojich informácií by som mala byt v polovici 4tt..ďakujem za odpovede

agikaku
2. mar 2018

@xavina No krásne čiarky. Blahoželám, to bude prvé bábätko???

xavina
3. mar 2018

@agikaku ďakujem krásne 😊 nie bude to už druhé. Len pri prvom to bol tak trochu šok a zistila som to niekedy v 14tt (ak nie v 16tt) takže to som už k lekárke vedela ze musím ísť 😁

katrin91
autor
4. mar 2018

@agikaku ďakujem za opýtanie. Bola som u lekárky, ale veľmi ešte nič nevidela. Podľa menštruácie som u nej bola v 6tt, ale nakoľko mám dlhšie cykly a tým aj posunutú ovulku,tak lekár vravel ,že to bol asi ešte len 5tt. Tak ma objednal o dva týždne. Krvne testy boli našťastie ok. Akurát mám strašnú nádchu, kýcham a mám upchaty nos ,tak som doma v klidku,liečim sa . Bez liekov samozrejme ale už je to ok ,takže dúfam ,že to tak aj ostane. 🙂

mirus100
4. mar 2018

Ahojte, jeden deň meškania, čo myslite? 🙂 s manželom sa aj bojíme tešiť, som 2 mesiace po missed abort🙄ale srdiečko mi poskočilo 😍držím palce všetkým snazilkam 👍

xavina
4. mar 2018

@mirus100 držím palčeky 🤗 krásne čiarky 😍

mirus100
4. mar 2018

@xavina ďakujeme pekne 🤗

evicka37
4. mar 2018

@katrin91 Blahoželám. Vyzerá to, že je to tam... ;)

vyvka
4. mar 2018

@mirus100 Neviem ci som dobre pochopila .. Tento bol tvoj druhy cyklud od potratu ? Zaujima ma to lebo .. ja som mala teraz prvy cyklus ...
Som 9 tyzdne po Potrate ..
A akurat ... mam plodne dni tak sa snazilkujeme ... beriem aj clomid na podporu ovulky
Tak sa snazilkujeme .... no ci to nieje skoro na otehotnenie som si Myslela kedze by sa podarilo hned po Prvej Ms
Inac krasne ciarocky Gratulujem ti ja na tvojom mieste skacem od radosti 🙂

mirus100
4. mar 2018

@vyvka ahoj, v podstate mi neprišla už druha ms po potrate, prvá prišla po 30dnoch, druha už nie 🙂brala som clostil 2x1, nemyslím, že je to skoro na otehu, neboj telo najlepšie vie kedy je ten správny čas, moc držím palce 👍🙂tešíme sa veľmi, tak potichúčky zatiaľ, ešte dlha cesta nás čaká 🤗ďakujeme pekne

vera4444
4. mar 2018

Vidíte tam niečo?

vyvka
4. mar 2018

@vera4444 jasne je to tam si tehulka Gratulujem

agikaku
4. mar 2018

Slabučká, ale je tam. Držte sa.

vera4444
5. mar 2018

Ďakujem vám dievčatá, potešili ste ma

jenna27
5. mar 2018

Vidite tam niečo? Je toto druha//?

snazilka1983
5. mar 2018

@jenna27 je to len kanalik bohužiaľ

janikovaanicka7
5. mar 2018

@bernardethe srdecne blahoželám! To vyzera na dve krasne ciarky. Priznaky som mala ako Ty, hrozne ma boleli prisa akoa pred MS. To vsak neprislo a bolest prs pretrvavala. Dnes som 27+5 🙂

arthemiis
5. mar 2018

Poraďte mi :( zajtra spravím druhý ale dnes som v práci a neviem čo si myslieť ..