Vidíte niečo na teste Clearblue?
Kočky ahojte. Vidíte niečo na teste clearblue?? Ovu neviem kedy bola keďže som po stimulácii ale podla lekára tento cyklus vyzeral ci stimulacia nezabrala. Dnes som 39DC. BT nemeriavam. V pondelok mam volať lekárovi aby mi predpísal progesteron na vyvolanie MS. Ďakujem za každý názor.

Negatívne
Negatívny test
Ďakujem baby. Mne sa na začiatku niečo zdalo. Niesom typ človeka co by hľadal duchov. Ale tak povedala som si ze sa opýtam tu vás na váš názor. 😊
Ahoj mme sa zasa niečo vidí na tom prvom obrázku určite skús ešte jeden zajtra uvidis či sa čiarka vyvíja alebo nie . Držím palce
Ano aj ja tam vidím niečo črtať sa
Včera som objednala rovnaké testy. Tak ci tak zavolam lekárovi nech mi predpise progesteron. Aspoň ho budem mat doma. A keď prídu testy skúsim ešte jeden a uvidíme 🙃
Ooo to vyzera velni sľubne. Aj mne takto vyšiel ovulacny test ked bol tehotenský este velmi slabý. A bola som tehotná. Držím palce 🍀
Aj Tí mešká menzes?
Ja menzes nemavam. Od prvého pôrodu sa mi sam od seba nespustí. S lekárom sme čakali kolko krát aj 3-4 mesiace a nič. Preto sme skúsili tento cyklus stimuláciu vaječnikov. Bola som aj na folikulometrii 3 krát ale vyzeralo to nulovo. Na 11DC mal najväčší dominantný folikul len 6mm o 3 dni na to len 7mm a o ďalších týždeň mal 8mm. Takze lekar povedal ze stimulacia mi naštartovala vaječníky keďže aspoň zo par folikulov sa spravili ale že davka bola nizka. Dohodli sme sa ze ak do 40DC nenastane ovu nepríde MS mam mu zavolať a nasadi mi progesteron. A v novom cykle mi nasadi väčšiu dávku.
Podľa mňa nie si tehotná. Písala som to už v 1. príspevku. ale držím palce!

Kontrolnú čiarku, nič viac.