icon

Vidíte niečo na testovacích fotografiách?

3. máj 2024

Test slunicko - fotky dávam do komentárov. Viem že môžu robiť falošne čiarky. Ktorým vám ich aj reálne spravili ? Testujem skoro (na to sa ani nepýtajte nebude odpovedať)

autor
3. máj 2024

@ar3m1s jasne dám určite 😌budem čakať od teba na dobre správy
@katariiinkaa ďakujem ☺️

natalia2007
3. máj 2024

Mas fo tam podla mna, pozri

autor
3. máj 2024

@natalia2007 ďakujem áno ka to tam toez vidím. Aj naživo ☺️hádam to bude silnieť a nebude to ten zlý test

tess123
3. máj 2024

@vanilkovazmrzka nedá mi reagovať prepač ale pridať taky test je trápne tu v skupine kde sa väčšinou ženy trápia lebo nemôžu otehotnieť. Ale čo už škodoradosť

autor
3. máj 2024

@tess123 presne škodoradosť a na druhej strane od niektorých ziarlivosť 🥹

tess123
3. máj 2024

Držim palce nech sa tešíš.

autor
3. máj 2024

@tess123 ďakujem pekne 🙂 vám tiez všetko dobre ☺️

pondelok01
3. máj 2024

Na oboch nieco vidim, ale je to tak slabe, ze to nema ziadnu vypovednu hodnotu, ale poznam ten pocit, ked takato pidi ciarka vzbudi nadej. Drzim palce.

vanilkovazmrzka
3. máj 2024

@tess123 aka skodoradost? Tesi sa tu niekto?

autor
3. máj 2024

@pondelok01 ďakujem krásne

bejbs123
4. máj 2024

Ziarlivost? To pisete z hnevu,ze vam niekto nenapisal,ze test je pozitivny? Ja napriklad neuznavam upravovane fotky,ked je na teste kanalik a vytiahnete farby,jas,kontrast,tak co sa stane? Bude to vyzerat ako ciarka,na co je to dobre? Pockajte 2dni otestujte znovu a uvidite,ak to bola ciarka,tak o 2dni bude pekna,ak to bol kanalik,bude to vyzerat rovnako,ze sa druha ciarka bude lovit,drzim palce

autor
4. máj 2024

@ar3m1s ahoj dnes ako ? Je to vidno lepšie ?

ar3m1s
4. máj 2024

Ahoj, dnes som este netestovala. V utorok mam dostat menzes tak ked nepride otrstujem vtedy ☺️ a ty ako?

ar3m1s
5. máj 2024

Ahoj, testovala si dnes alebo vcera? 😊

autor
5. máj 2024

@ar3m1s ahoj áno dnes. Dr max slabá čiarka naozaj slabá a ostatne testy nič. Tak asi nič z toho. A tyyy ?

ar3m1s
5. máj 2024

Rozmyslam ze sa otestujem zajtra alebo pockam az do utorka 😅 neviem sa rozhodnut. Bojim sa testovat 😥. Uz by som velmi chcela aby sa nam postastilo a vzdy ked som si uz myslela ze je to tu tak sme o to prisli :'( . A to som testovala az po vynechani menstruacie cize nie tak skoro ako teraz.

autor
5. máj 2024

@ar3m1s tak uvidis ráno aký budeš mat pocit. Držím ale veľmi palce 🤞

ar3m1s
5. máj 2024

Dakujem velmi pekne 😍 aj ja ti drzim nech sa to raz podari☺️. Teraz som pozerala na ten test a tu ciarku je stale celkom pekne vidiet. Ak bude test zajtra/pozajtra negativny tak urcite neodporucam rapiclear 😅 ale to zistim teda az neskor

autor
5. máj 2024

@ar3m1s je to teda pekne vidno ale cca takto mi vyzeral aj kanalik na topteste 🥲

ar3m1s
5. máj 2024

Sranda je to ze ja som kupovala tiez baby toptest a ked som otvorila krabicku tak napis na tom bielom balicku v ktorom bol ten test je rapiclear😅🤦 neviem kto tie testy vyraba 😀

autor
5. máj 2024

@ar3m1s bude to zrejme rovnaký výrobca 😂len ich balíš do iných obalov a tu sa pomýlili

ar3m1s
5. máj 2024

Asi hej :D zajtra ti dam vediet ako som dopadla. Test mam mamatest tak uvidime ci ten ukaze pravdu 😅 💪

autor
5. máj 2024

@ar3m1s tak si držme palce 🙂 určite sa ozvi

tess123
5. máj 2024

@ar3m1s ahoj tak daj vedieť aj ja som zvedavá silno držím palce....tak vyzeral môj test ešte dva dni po meškani ms a dnes mám 6 mes dcérku 🙏takže možné je všetko

ar3m1s
6. máj 2024

@tess123 ahojte tak toto je dnesny mamatest. Uplne biely 😅. Skoda no :(... Takze tie rapiclear alebo baby top test riadne duchuju

ar3m1s
6. máj 2024

Este prilozim fotku pre porovnanie

autor
6. máj 2024

@ar3m1s tak ja som na tom podobne. Ani u mna to nevyšlo. Testy biele. Tak hádam dalsi mesiac.

ar3m1s
6. máj 2024

Snad ano 😊, zial mne sa asi pravdepodobne posunula ovulacia a dostanem menstruaciu az o 12 dni 😮‍💨. Ked som si robila ovulacne testy tak mi v obdobi ocakavanej ovu vysiel pozitivny. Ale odvtedy som mala zvladtny vytok 5 dni tak som si spravila ovulacny test a bol sice negativny ale kontrolna ciarka bola celkom silna. A kazdy den silnela az bol ten test negativny. A to som bola 9dpo. Nuz zial som to pripisovala tomu ze mozno mam pozitivny test lebo som tehotna. Ale asi to tak teda nebolo a bola to brutal posunuta ovu 😅🥲. Normalne by som mala dostat menstruaciu zajtra ale vyzera to tak ze asi az buduci piatok 🤦

tess123
6. máj 2024

@ar3m1s je mi to ľúto...viem aké to je ak to čakáš a neprichádza. Máš už bábätko,alebo ide o prvé ??

ar3m1s
6. máj 2024

@tess123 ide o prve :( ale za poslednych 9 mesiacov som uz mala 3 biochemicke. Boli sme uz aj na krv, spermiogram, hormonalny profil aj moja stitna zlaza je uplne v poriadku. Vsetky testy vysli tak ako mali. V juni ideme na reprodukcnu imunologiu kde nam budu zistovat ci si moje telo nevytvara protilatky proti manzelovym spermiam tak uvidime :/