Vidíte niečo na testovacích fotografiách?
Test slunicko - fotky dávam do komentárov. Viem že môžu robiť falošne čiarky. Ktorým vám ich aj reálne spravili ? Testujem skoro (na to sa ani nepýtajte nebude odpovedať)
@natalia2007 ďakujem áno ka to tam toez vidím. Aj naživo ☺️hádam to bude silnieť a nebude to ten zlý test
@vanilkovazmrzka nedá mi reagovať prepač ale pridať taky test je trápne tu v skupine kde sa väčšinou ženy trápia lebo nemôžu otehotnieť. Ale čo už škodoradosť
@tess123 presne škodoradosť a na druhej strane od niektorých ziarlivosť 🥹
Držim palce nech sa tešíš.
@tess123 ďakujem pekne 🙂 vám tiez všetko dobre ☺️
Na oboch nieco vidim, ale je to tak slabe, ze to nema ziadnu vypovednu hodnotu, ale poznam ten pocit, ked takato pidi ciarka vzbudi nadej. Drzim palce.
@tess123 aka skodoradost? Tesi sa tu niekto?
@pondelok01 ďakujem krásne
Ziarlivost? To pisete z hnevu,ze vam niekto nenapisal,ze test je pozitivny? Ja napriklad neuznavam upravovane fotky,ked je na teste kanalik a vytiahnete farby,jas,kontrast,tak co sa stane? Bude to vyzerat ako ciarka,na co je to dobre? Pockajte 2dni otestujte znovu a uvidite,ak to bola ciarka,tak o 2dni bude pekna,ak to bol kanalik,bude to vyzerat rovnako,ze sa druha ciarka bude lovit,drzim palce
@ar3m1s ahoj dnes ako ? Je to vidno lepšie ?
Ahoj, dnes som este netestovala. V utorok mam dostat menzes tak ked nepride otrstujem vtedy ☺️ a ty ako?
Ahoj, testovala si dnes alebo vcera? 😊
@ar3m1s ahoj áno dnes. Dr max slabá čiarka naozaj slabá a ostatne testy nič. Tak asi nič z toho. A tyyy ?
Rozmyslam ze sa otestujem zajtra alebo pockam az do utorka 😅 neviem sa rozhodnut. Bojim sa testovat 😥. Uz by som velmi chcela aby sa nam postastilo a vzdy ked som si uz myslela ze je to tu tak sme o to prisli :'( . A to som testovala az po vynechani menstruacie cize nie tak skoro ako teraz.
@ar3m1s tak uvidis ráno aký budeš mat pocit. Držím ale veľmi palce 🤞
@ar3m1s je to teda pekne vidno ale cca takto mi vyzeral aj kanalik na topteste 🥲
Sranda je to ze ja som kupovala tiez baby toptest a ked som otvorila krabicku tak napis na tom bielom balicku v ktorom bol ten test je rapiclear😅🤦 neviem kto tie testy vyraba 😀
@ar3m1s bude to zrejme rovnaký výrobca 😂len ich balíš do iných obalov a tu sa pomýlili
Asi hej :D zajtra ti dam vediet ako som dopadla. Test mam mamatest tak uvidime ci ten ukaze pravdu 😅 💪
@ar3m1s tak si držme palce 🙂 určite sa ozvi
@ar3m1s tak ja som na tom podobne. Ani u mna to nevyšlo. Testy biele. Tak hádam dalsi mesiac.
Snad ano 😊, zial mne sa asi pravdepodobne posunula ovulacia a dostanem menstruaciu az o 12 dni 😮💨. Ked som si robila ovulacne testy tak mi v obdobi ocakavanej ovu vysiel pozitivny. Ale odvtedy som mala zvladtny vytok 5 dni tak som si spravila ovulacny test a bol sice negativny ale kontrolna ciarka bola celkom silna. A kazdy den silnela az bol ten test negativny. A to som bola 9dpo. Nuz zial som to pripisovala tomu ze mozno mam pozitivny test lebo som tehotna. Ale asi to tak teda nebolo a bola to brutal posunuta ovu 😅🥲. Normalne by som mala dostat menstruaciu zajtra ale vyzera to tak ze asi az buduci piatok 🤦
@tess123 ide o prve :( ale za poslednych 9 mesiacov som uz mala 3 biochemicke. Boli sme uz aj na krv, spermiogram, hormonalny profil aj moja stitna zlaza je uplne v poriadku. Vsetky testy vysli tak ako mali. V juni ideme na reprodukcnu imunologiu kde nam budu zistovat ci si moje telo nevytvara protilatky proti manzelovym spermiam tak uvidime :/

@ar3m1s jasne dám určite 😌budem čakať od teba na dobre správy
@katariiinkaa ďakujem ☺️