Vidíte niečo na tomto tehu teste?
Bol robeny dnes poobede vidite tam aj vi nieco?

@heregova a to uz preco sa let neodporuca? to som este nepocula
No to vsetko Ja viem preto som Z toho taka nervozna mozno ani niesom tehu a zbytocne stresujem mne by aj vysledky krvi stacili ved tie neklamu
@maya1234 nepanikuj 🙂
Ziadnu kontrolu na SVK nepotrebujes, pokial nebudes mat bolesti, ciarka bude silniet.
Chod co najskor do svojej Surgery, objednaj sa k midwife, povedz, ze si len 5tt, ale odchadzas na dlho mimo UK a potrebujes sa objednat k midwife a popripade aj na scan - kazda Surgery to ma inak - niekde na scan objednava MW, niekde GP.
MW aj tak najskor robi testy cca v 8tt - kde zoberie anamnezu, krv a spravi potrebne vysetrenia.
Pod do skupiny UK, tam ti poradime viac 🙂
Teda urcite su presnejsie ako tehotensky test
@slniecko77
Mozes my poslat link?
V piatok mozem najskor GP a v pondelok letim a to si niesom ista ci tehotna naozaj som obcas sa stane ze test je falosne pozitivny to som kupovala ten za libru Z librovky
@slniecko77
Ako sa prihlasim do skupiny?
@maya1234 sprav si test za dva dni, malo byt byt znasobene HCG - cize v piatok rano, ked bude ciarka silnejsia tak chod. Je lespie appointment zrusit, ako ist neskoro na scan. Hlavne sa nenechaj odbit na Surgery 😉
@maya1234 daj si bydlisko Velka Britania a rovno ta tam hodi 🙂
@lavieenrose najbezpecnejsie je letiet v 2.trimestri,v prvom moze hrozit potrat a v tretom predcasny porod..samozrejme,co lekar,to iny nazor,my sme tak mali letiet do pariza a mala som zakazane od lekarky..je to uz na kazdej,ale vies ako,mize sa nieco stat aj nemusi a ja tvrdim,ze ak sa nieco stat ma,tak to moze byt hocikde,nielen v lietadle
Presne tak Co ma Byt Bude niektore veci my ovplivnit nemozeme
Oba su rovnake citlive?
Oou tak to je zvláštne 🙄
No to je neviem asi ano citlivost tam nieje uvedena
@maya1234 jeden moze byt 10 a jeden 25. Na obale by to malo byt uvedene
Hladala som na tom zelenom je 20. A na tom modrom nic to uplne tie najlacnejsie
@maya1234 možno je modrý 10. Ten ukáže skôr ako 20. Skús o dva dni.
Neviem asi radsej rano pojdem K lekarovy
Ten my pre istotu urobi este jeden
@maya1234 ja tento raz nevidim ziadneho ducha
Je tam taky slabucky len na fotke ho mom nieje vediet
Mne sa zda ze vidim na dvoch ale dost nekvalitne foto
@maya1234 ja si myslim ze na tolko kolko ti meska ms by malo byt pekne vidiet a nie este slabsi duch...a este si nenapisala kedy si mala ovulaciu v oktobri ..ci vstrede si pred dalsou ms
Myslim ze zaciatok novembra Ja to nekontrolujem mam sice ovacny kalendar ale tak ovulacia sa moze posunut
Ani ja tam nic nevidim...z testov asi nic...najlepsie ako hovorite,zajtra ku dr....
@maya1234 chapem ani ja som pred tehotenstvom nevedela kedy mam..teraz mi to dava celkom dost bolestivo najavo vajecnik :D

@maya1234 ved a to je problem,ze by si bola na svk?aspon by si vedela,na com si..len to by si potom isla na sono az v nejakom 9-10 tyzdni a to sa mi zda neskoro,ked sa dlho snazite,navyse let sa v 1.trimestri neodporuca,ach jaj