Vidíte skutočne duchujúce Pepino?
Ahojte vidíte tam niečo? Čítala som že pepino dochovali

@mandarinka555 ako reálne tam čiarku vidno naživo možno máš ***** na okuliaroch 😃 len je slabá možno kanalik a možno to je ta zlá sarza ako som videla pred rokom naposledy diskusie a na to sa pýtam či stále sa to ženám deje ale ďakujem za odpoved aj na prd názor je názor 🙂
@dzulli1980 Haha pobavilo môže byt 😂 mám rozhádzaný cyklus a vysadila som na cas tabletky netuším kedy mám dostať kramy ale tipujem tak za týždeň tak som skúsila 😃
Inak len na tom spodnom teste som myslela ten je novší
@paulisko pri prvom dieťati som mala slabé čiarky dlho dlho asi vzhľadom na problémy s progesteronom a vajecnikmi testy mi ukázali čiarku keď som dávno vedela že sim tehotná asi v 16tt keď som si urobila už len taký pamätný aby vyzeral pekne s dvomi čiarkami 🙂 preto som sa hneď chytila mám už jednu takú skúsenosť
@paulisko Ukazálo mi takú čiarku, že ju videl aj manžel.Iná značka testu ukázala negativitu a digi tiež.
Takže keď som testovala tak prúžkový plus digi.
@paulisko sú negatívne
@mandarinka555 A co by malo byt na stranke pre zeny, matky a buduce matky? Fotka tvojho muza?
ja som si robila pepino test, ked mi este nemeskala menstruacia, asi 3-4 dni pred, neviem, k tomu vecer. mala som slabu druhu ciarku, rano som si urobila inej znacky a taktiez pozitivny, o par dni digitalny a opat pozitivny a teraz som 25tt🙂
Vždy som si robila len pepino testy, v každom tehu a čiarky boli také silné, že mi oči vyrazilo, treba robiť keď menštruácia mešká, žiadny týždeň pred a výsledky budú isté,nebude treba loviť duchov.
Alebo treba investovať do lepších testov a nebude to milión tém s fotkami Pepino testov 😁
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahoj pridaj sa ku nam do diskusie a porad sa o svoje skusenosti 🙂 tieto testy su bohužial falošné
@paulisko Skutočne dospelé správanie...Keď sa ti nejaká odpoveď nepáči, tak treba hneď nahlasovať 👎
@mandarinka555 ani neviem že sa to dá
Fakt je mi ukradnutá daka mandarinka z netu 😂😂😂 máš ego vysoké keď si dokážeš myslieť že ja vo svojom voľnom čase myslím práve nad tebou boze tuposť niektorých žien nemá hraníc 😂 čo ti obed nevyšiel
Je to ružové naživo nie sivé

Čo sa týka zn. Pepino, stačí, že kávu vypiješ a máš // ... mne ale prídu tieto testy negatívne ... málo kávy si vypila 😀