icon

Vidíte skutočne duchujúce Pepino?

paulisko
30. okt 2023

Ahojte vidíte tam niečo? Čítala som že pepino dochovali

Vidíte skutočne duchujúce Pepino?
Strana
z2
dzulli1980
30. okt 2023

Čo sa týka zn. Pepino, stačí, že kávu vypiješ a máš // ... mne ale prídu tieto testy negatívne ... málo kávy si vypila 😀

mandarinka555
Odpoveď bola odstránená
paulisko
autor
30. okt 2023

@mandarinka555 ako reálne tam čiarku vidno naživo možno máš ***** na okuliaroch 😃 len je slabá možno kanalik a možno to je ta zlá sarza ako som videla pred rokom naposledy diskusie a na to sa pýtam či stále sa to ženám deje ale ďakujem za odpoved aj na prd názor je názor 🙂

paulisko
autor
30. okt 2023

@dzulli1980 Haha pobavilo môže byt 😂 mám rozhádzaný cyklus a vysadila som na cas tabletky netuším kedy mám dostať kramy ale tipujem tak za týždeň tak som skúsila 😃

paulisko
autor
30. okt 2023

Inak len na tom spodnom teste som myslela ten je novší

fjallar
30. okt 2023

@paulisko výsledok sa musí odčítať v limite, tak ako píšu v návode, mne ukázali vtedy správne. Keď zaschli, tak aj na negatívnych boli ružové čiarky, ale to už je neplatný výsledok.

paulisko
autor
30. okt 2023

@fjallar ďakujem za odpoved ja som tento robila trochu sa mi zdala hneď ta čiarka na tom spodnom ale ponáhľala som sa odložila som ho a napadlo má naň kuknúť až dnes po pár dňoch takze ako píšeš tipujem je to len tým každopádne si spravím preistotu ešte z ranného mocu 🙂

fjallar
30. okt 2023

@paulisko z fotky sa to ťažko pozná, zajtra -pozajtra to už bude jasné

paulisko
autor
30. okt 2023

@paulisko pri prvom dieťati som mala slabé čiarky dlho dlho asi vzhľadom na problémy s progesteronom a vajecnikmi testy mi ukázali čiarku keď som dávno vedela že sim tehotná asi v 16tt keď som si urobila už len taký pamätný aby vyzeral pekne s dvomi čiarkami 🙂 preto som sa hneď chytila mám už jednu takú skúsenosť

paulisko
autor
30. okt 2023

@fjallar naživo je aj taká ruzovkava ako píšete fotila som to len teraz večer takze sa to naprd

medda_beda
30. okt 2023

@paulisko Ukazálo mi takú čiarku, že ju videl aj manžel.Iná značka testu ukázala negativitu a digi tiež.
Takže keď som testovala tak prúžkový plus digi.

andrejka1974
31. okt 2023

@paulisko sú negatívne

drahomirrra
31. okt 2023

@mandarinka555 A co by malo byt na stranke pre zeny, matky a buduce matky? Fotka tvojho muza?

3petka
31. okt 2023

@paulisko ja som pri oboch tehotenstvách fungovala na pepine a nikdy mi falošného ducha neukázal. Následne som si to potvrdila digi testom.
Ale je právda že ja som vždy testovala keď mi kramy meškali, nenaháňali som duchov ani nič.

lneviemmeno
31. okt 2023

ja som si robila pepino test, ked mi este nemeskala menstruacia, asi 3-4 dni pred, neviem, k tomu vecer. mala som slabu druhu ciarku, rano som si urobila inej znacky a taktiez pozitivny, o par dni digitalny a opat pozitivny a teraz som 25tt🙂

lneviemmeno
31. okt 2023

prva fotka kde je samostatny test je ten moj uplne prvy vecer 3-4 dni pred menstruaciou, ostatne uz neskorsie rano :D

petra92
31. okt 2023

Vždy som si robila len pepino testy, v každom tehu a čiarky boli také silné, že mi oči vyrazilo, treba robiť keď menštruácia mešká, žiadny týždeň pred a výsledky budú isté,nebude treba loviť duchov.

tanyag
31. okt 2023

Alebo treba investovať do lepších testov a nebude to milión tém s fotkami Pepino testov 😁

banderaska29
31. okt 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahoj pridaj sa ku nam do diskusie a porad sa o svoje skusenosti 🙂 tieto testy su bohužial falošné

zanzilady
31. okt 2023

Ahoj, mne nikdy neurobil pepino falošného ducha. Čiarku som mala až keď som tehotná bola. Toto je môj prvý pozitívny na 11dpo 🙂 držím palce

3petka
31. okt 2023

@tanyag tak vieš keby ženy netestovali pomaly hneď po styku tak by nemal pepino test takú zlu reputáciu. 😉

tanyag
31. okt 2023

@3petka 😉 tak ako píšeš

mandarinka555
1. nov 2023

@paulisko Skutočne dospelé správanie...Keď sa ti nejaká odpoveď nepáči, tak treba hneď nahlasovať 👎

paulisko
autor
1. nov 2023

@mandarinka555 ani neviem že sa to dá

paulisko
autor
1. nov 2023

Fakt je mi ukradnutá daka mandarinka z netu 😂😂😂 máš ego vysoké keď si dokážeš myslieť že ja vo svojom voľnom čase myslím práve nad tebou boze tuposť niektorých žien nemá hraníc 😂 čo ti obed nevyšiel

paulisko
autor
Autor odpoveď zmazal
paulisko
autor
2. nov 2023

Včera mi vyšiel takýto musela som to rozobrať lebo skrz to sklíčko to telefón nevedel odfotiť

paulisko
autor
2. nov 2023

Je to ružové naživo nie sivé

paulisko
autor
2. nov 2023
naty_10
2. nov 2023

Moje Pepino testy a tehotná som nebola 🤷‍♀️

Strana
z2