Vidím negatívny tehotenský test.
Skus o pár dní, neviem koľko a či ti mešká 🙂
@matta308 4 dni mi meška bolia ma prsia aj podbruško pred menštruaciou ma nikdy neboleli prsia ani podbruško...jedine pri ovulke podbruško
@iwkaa_97 tak ešte počkaj 🙂 je to podľa mňa veľmi individuálne, mne pri prvom tehu ukázal test až nejakých 10 dní od očakávanej MS 🙂
@matta308 preto sa pýtam lebo mne aj priateľovi sa zda že je tam taka slabulinká ciarka ... :/
@iwkaa_97 radsej pockat par dni a zopakovat test ako teraz to vseliak obzerat ci tam je alebo nie. Nebud nedockava 🙂
@iwkaa_97 ja ju vidim,ako tien slabucka,opakuj test o dva dni rano,drzim palce.
@denisa098 ďakujem 🙂 skúsim dúfam že budu // 🙂
Zatial negativny
Nic tam nieje
Ahojte baby vidíte tam niečo? 😏
@dialuky rozmazany test
@dialuky urobila by som si druhý, tento je rozpity ... nespoliehala by som sa preto na výsledok
@trinka@dialuky teraz vidim co som napisala, rozmazany test 😂😂😂 rozpity som myslela.. Veru urob novy
A toto?
@dialuky negativ
@dialuky nic
Ahoj. Dievčatá vidíte tam dačo či len zbytočne snívam
@majka2 nevidím tam nič 😕
Ahoj. Ďalší pokus tu je niečo vidieť či
@majka2 no neviem kedy si si tento test robila? Je tam ale slabulilinka..... Skús si spraviť tak o 3-4 dni ráno a uvidíš.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstvaModrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vidím negatívny tehotenský test.