Len jednu čiarku
Vidim biele policko s jednou ciarkou a ty?
Absolutne nic, ale palec hore za celkom dobre odfotenu fotku, ked to porovnam s niektorymi rozmazancami tu 😅 a ak sa snazis o dieta, drzim palce, nech sa cim skor podari.
Jedna čiarka, negatívny test, koľko mešká ?
A ja ked sa uplne najviac sustredim, tak sa mi tam nieco mari 😁
Neviem mám ju dosť nepravidelnú ale zrejme by mala doraziť dnes zajtra a veľmi zle sa to fotí naživo je tam niečo vidno len ci to nieje kanalik
Je tam vidno, ale ak sú to mamatesty, tak to fakt nemusí absolútne nič znamenať
Mesta ti to už?
Ten druhý je ten istý ako prvy?
Ja tam vidim taku velmi slabu druhu ciaru🙂
Ja tam vidím ducha, testla by som ešte testom, ktorý má viac farbiva, skús napr livsane
Tak buď príde alebo skús o 2dni. Ak si tehu o 2dni už by mala byť čiarka jasnejšia
Nerozumiem jednej veci. Ked ty nazivo vidis //, a neda sa to dobre odfotit,aky ma zmysel to dat preverovat ostatnym,co tym padom nic nevedia?🤔 Ved to ukaz manzelovi a ked to budete vidiet dvaja,mas to potvrdene.
Kľudne si mohla mat aj neskor ovulaciu, tak ako som mala ja, nemala som vôbec zo začiatku silnú čiarku.. až na nejaký 3-4 deň po dni ocakavanej menstracii boli pekne dve čiarky.
Za 1. Ty tam niečo vidíš a nás sa o tom snažíš presvedčiť. Tak ak tam ty niečo vidíš a my nie tak čo akože neveríš svojim očiam? My ten test naživo nedržíme
Za 2. Miliónkrát sa tu aj inde opakuje že test sa robí keď mešká menštruácia. Ty píšeš že má prísť o deň - dva. Tak na čo robíš test? Urob si ho o dva dni, najlepšie o týždeň aj neskôr keďže hovoríš že máš nepravidelnú menštruáciu. Potom študuj čiarky.
Ja na tom teste nevidím žiadnu
prepac ale ja tak tu druhu ciarku a ani len dusika teda nevidim
Nieco tam je. To je intime test? Tie su spolahlive. Doporucujem livsane test
Tieto testy nepoznam ale tazko povwdat ci duch abo kanalik. Naj bude skusit o 2 dni 🙂 drzim palce
Načo si robíš test každý deň? Najlepšie je pár dni počkať…
Autorka: Na obidvoch vidno dve čiarky.

Negatívny test