icon

Vidíte tam niečo?

tina96
7. mar 2023

Ahoj prosim o radu vidim tam nieco?

Vidíte tam niečo?
fliacik
8. mar 2023

@tina96 Možno by si mohla skúsiť aj inú značku testu. Ja som si naraz urobila tri rôzne, jeden vyzeral ako negatívny, na inom bola druhá čiarka už úplne zreteľná. A, paradoxne, mne vždy vyšiel test silnejšie až popoludní, nie z prvého ranného moču ako kážu v návode 😀 Nedaj si pokaziť deň, MK je plný samozvaných psychoanalytikov, ktorí Ťa hneď odsúdia na základe jedného príspevku. Niekedy je lepšie nenapísať nič než napísať niečo, čo druhej strane môže ublížiť. Je ľahké písať z anonymného nicku, ale druhá strana má reálne city a životné skúsenosti, ktoré nie sú vždy iba pozitívne. Viem, čo je to prísť o bábätko a túžobne čakať na nové, dúhové. Posielam objatie. Aj keby to náhodou tentoraz nevyšlo, nesmúť, bábätko vždy príde v ten najvhodnejší čas 🙂

s_mt
8. mar 2023

@tina96 uz som potom nedostala menstruaciu..

dadka_bb
8. mar 2023

Nic.

tina96
autor
8. mar 2023

@s_mt aha oki

tina96
autor
8. mar 2023

@fliacik !!!!!!!!.....♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🤲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🏵🌷

ailiba
8. mar 2023

@fliacik to pochopi len ten, kto to zazil🙏

ailiba
8. mar 2023

@tina96 odvtedy si uz testovala?

tina96
autor
8. mar 2023

@ailiba Nie iba vcera tento o par dni skusim zase ale asi kupim digitalny je lepsi????

helen_167
8. mar 2023

@tina96 ja som si tiež robila clearblue 3 dní pred menzesom a ukázal slabú čiarku, a menzes som dostala, tak som sa poučila ze testovať jedine ak mešká, čo sa ešte bohužiaľ nestalo 😪

tina96
autor
8. mar 2023

@helen_167 Chapem ale moja mama nas ma 4 deti a svoje dni mala pri nas vsetkych do 4teho mesiaca moja sestrnica ma dve male dcerky ma iba 22 rokov mala menstruaciu tiez do 3mesiaca ani nevedela,ze je tehotna testy jej ukazali uplne slabe ciarky no kazda sme ina uvidim ako dopadnem ja...

helen_167
8. mar 2023

@tina96 každopádne ti držím palce, aby ti to dobre dopadlo😊

natali1991
8. mar 2023

@tina96 nepotrebujes si namyslat ale namyslas si 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

tina96
autor
9. mar 2023

@natali1991 Nemyslim si,ze si namyslam!!! Aj ine zeny tam na teste tu druhu videli islo mi len o to pocut nazor inych lebo ked som ukazala muzovi a mame oni videli tam ma napadlo dat sem.

tina96
autor
9. mar 2023

@natali1991 Ako citam vsade komentujes a nervoznis sa naco to je dobre? nemas nic ine na praci? alebo sa tak nudis? fakt ta bavi vypisovat take blbe komenty len sa nervoznis a ventilujes to tu dost neprajem si aby si pod moj prispevok komentovala dakujem.

bejbs123
9. mar 2023

@tina96 no vy nepisete zrovna dvakrat inteligentne odpovede,na co zakladate diskusiu,ked vsetci v rodine vidia,vy vidite a chcete vidiet a druhy nazor sa vam nepaci,tak nezakladajte diskusiu a budte spokojna s tym,co si vsetci myslite

tina96
autor
9. mar 2023

@bejbs123 ???? Ani tento koment nechapem 🤣 ako sorry ale preco tu riesime teraz toto? Ja som len chcela vediet odpoved ano vidim alebo nie nevidim a tie co napisali ze nevedia vpohode....a inteligentne odpovede? Ako ked niekto zomna chce urobit sialenu,ze si namyslam ,ze nieco vidim tak to teda nie!!! Ja mam pocit ,ze kazda zena ktora sem da test kde je ledva nieco vidiet urobia z nej posadnuteho magora co tuzi mat dieta!!! A ked pridi niekto jasne viditelne ciarky tak dostane biedu lebo vlastne to je jasne tak naco to sem dava ale naco to potom komentuju?!!! Ja osobne nikdy nekomentuj niekedy si v sebe myslim omg ta co tam vidi a kludne mozem byt hnusna a pisat jej ale naco???? mne neurobi dobre ak cloveku nieco take blbe napisem uz chapate co tym myslim???? Staci napisat ano vidim nie nevidim a bodka a nie take hnusne utocne urazky fuj mne je tu z toho naozaj zle.

bejbs123
9. mar 2023

@tina96 tak s tym uz nepomozem,mozno treba precitat este raz a bohuzial niekto nepochopi aj ked trikrat precita

natali1991
9. mar 2023

@tina96 lebo si len zbytocne robis falosne nadeje ved daj tu test s dvomi ciarkami .. a ano komentujem tu aj ine take ako ty aby ste sa spamatali lebo potom len vyplakavate ked dostanete ms .. ved nemozem hladat ciarku tam kde ciarka neni

natali1991
9. mar 2023

@tina96 inak pises ze sa nevyznas v testoch tak ked otvoris test tak tam mas navod s pouzitim a mas tam aj ze dve ciarky znameju tehotenstvo takze dve ciaaarky !!!!!!! A nie jedna !!!!

tina96
autor
9. mar 2023

@natali1991 Prosim?????skade ty vies ci vyplakavame ked dostaneme ms???? zijes snami ,ze to vies...pekne som ti napisala ,ze si neprajem aby si dalej komentovala!!! Ziadne nadeje si nerobim chcela som radu to je cele......Je mi z teba zle a neskus mi tu uz komentovat tieto tvoje toxicke komenty si nechaj pre sebe nepis ich mne ani inym zenam!

tina96
autor
9. mar 2023

@natali1991 a tymto komentarom to stebou ukoncim nemeniem sa s takou osobu si ty dalej bavit!!!!! NEPIS UZ DALEJ POD MOJ PRISPEVOK DAKUJEM.

sunshine_18
9. mar 2023

Ako si dopadla?

bejbs123
9. mar 2023

@tina96 to je nejake nove pravidlo,ze sa zakazuje zapajat sa do verejnej diskusie?

tina96
autor
10. mar 2023

@sunshine_18 vcera som to mala dostat zatim este nic

tina96
autor
10. mar 2023

@bejbs123 ano je to moj prispevok a nechcem sa tu hadat ale rozvijat take blbosti naco to je dobre???? myslim si,ze je to nepotrebne!

petasovova
10. mar 2023

@tina96 ahoj robila si si dnes test?

ailiba
10. mar 2023

@tina96 za mna dr. Max bol super. Ten uplne stači... Vyskusaj... Drzim palce.

bejbs123
10. mar 2023

@tina96 nemusite sa hadat,tiez mate volbu neodpisovat

tina96
autor
10. mar 2023

@petasovova ahoj nie ale urobim si dnes alebo zajtra pockam este dnes ci mi nepridu moje dni

tina96
autor
10. mar 2023

@ailiba v rakusku ho nemame sa mi zda ale obiednala som si z lekarne viac testov