icon

Viditeľný duch na tehotenskom teste po 12 dňoch od ovulácie?

5. okt 2024

Baby prikladám fotky. 11 dpo včera bol test snehovo biely a dnes vidím toto… robený pred chvíľou, nedalo mi to.
Naživo to je ružová čiarka, neviem čomu veriť. Jas fotky z toho robí sedu čiarku, testy z action… zo srandy som kúpila lebo som si myslela že to tento mesiac nevyšlo😔

Viditeľný duch na tehotenskom teste po 12 dňoch od ovulácie?
Strana
z4
autor
7. okt 2024

A to bolo robené ráno a slabšia, snáď o 2 dni budú dobre správy. Už to nejdem riešiť a dám sa do pohody

okm221
7. okt 2024

Držím palce

autor
7. okt 2024

@okm221 ďakujem pekne😊

glade22
7. okt 2024

Tu je krásne ukázané, ako by už mali vyzerať tvoje testy
Stiahnute z inej diskusie

autor
7. okt 2024

Tak takto to vôbec vyzerať nemusí. 1. Sú to úplne iné testy ako tie moje, môžu mať viac farbiva. 2. Každá žena sme iná a inak nám stúpa HCG. 3. Oplodnenie mohlo nastať neskôr, nie kedy si my myslíme ;)

autor
7. okt 2024

4. Poznám a aj tu na fóre si môžete prečítať veľa prípadov nie jeden vytiahnutý ktorý je jeden zo sto, že testy začínali na slabej úrovni kedy nikto nemusel čiarku ani len vidieť a bolo to krásne tehotenstvo

glade22
7. okt 2024

Ok, zle som sa vyjadrila..takto by MOHLI vyzerať tvoje testy

autor
7. okt 2024

@glade22 uvidíme o 2 dni, možno budú 🤭

ronie338
7. okt 2024

Potrat nijak neovplyvnis. A málokedy zastavíš aj keď sa snažíš akokoľvek. A báť sa budeš kým neuvidíš ultrazvuk so srdiečkom,potom do každej poradne kým sa nezačne hýbať, ak sa chvíľu nebude budeš robiť všetko možné aby si ho zobudila q sa pohlo a potom kým ho nebudeš držať v rukách prvý krát. A ani potom sa báť neprestanes.

fixka3
11. okt 2024

@autorka ako to dopadlo? som strašne zvedavá :D

Strana
z4