icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

trinity246
23. jan 2021

Ahojte potrebujem poradiť s manželom sa snažíme o bábätko už dlhých 8rokov v roku 2018 som zostala tehotná to bol pre nás malý zázrak žiadne príznaky tehotenstva len že neprišiel menzes.....ako sa blížil tretí mesiac som potratila....ako sa dala psychika do poriadku začali sme sa snažiť zas to nebolo tak ľahké od prvého tehotenstva zas prešli 2roky... Pred týždňom som mala výtok hnedej farby taký lepiaci viac menej potom nič dnes keď som bola v práci som zaregistrovala na wc ružovkasty výtok boli má už vyše 3dni v podbrušku také napätie v ňom , mám také ťahave sliny v ústach, cítim únavu ale skôr únavu asi s práce chodím na 3 zmeny...mám 5dni pred ms test sa nejak bojím spraviť lebo vždy to bolo sklamanie tak asi chápete prečo po toľkých rokoch už ich bolo dosť... Aké ste mali vy príznaky? Ďakujem za radu 🙏♥️

kikaaaaaaa
26. jan 2021

Ahojte baby potrebovala by som pomôcť s jednou vecou, s partnerom sme mali 2x pohlavny stik za deň, prvý krát sa urobil do kondomu potom neskôr o 2 hodiny sme zase mali pohlavný stik neurobil sa len sa nám roztrhol kondom chcela by som vedieť či je nejaká šanca otehotnieť keď mal ako keby zaschnuté spermie 😅😅 ospravedlňujem sa za pravopis

visna6
28. jan 2021

@kikaaaaaaa toto je téma ako...."ahoj bravicko...."
Keď sa predtým neumyl, vždy je šanca a aj tzv kvapôčky lásky môžu docieliť tehotenstvo.....

rootham
31. jan 2021

@baccio 🤣🤣🤣👍👏👏👏

meghan779900
10. feb 2021

Ahojte chcem sa opýtať dá sa otehotnieť aj počas menštruácie ?

martula1234567
12. feb 2021

Ahojte.. mam dilemu :/.. snazime sa o babatko s partnerom uz cez 8 rokov.. a za celych 8 rokov sa mi prvy krat stalo ze som mala 1 cely den iba taky ruzovy výtok a na druhý den som mala akoby normalne mestruaciu svetlo cervenu krv nikdy predtym taka nebola a trvalo to 2 dni co tiez bezne nebyva.. mavam 4 dni vzdy.. a o 2 dni akoby som ani nemala.. uplne cista vložka a kramy nikde.. dnes som dokonca zbadala ze mam hemeroidy. Citala som tu ze aj patri medzi priznaky. Bolesti v prsiach a podbrusku mavam kazdy mesiac ked maju prist kramy. Ale teraz sa mi zdalo ze je to trocha ine ako obvikle.. test ale stale ukazuje negativny :(.. ak mate niektora podobnu skusenost a viete mi poradit ci mozem byt tehotna a mam este pockat s testovanim par dni budem velmi vdacna ❤

slesarikova
12. feb 2021

@baccio Moc sa v Tom nerozumiem ked som mala ms od pečiatku robila test postupne až do teraz myslíte môžem byť tehotná

slesarikova
15. feb 2021

mozem byt tehotná ak mi na teste ukazalo

trinity246
Autor odpoveď zmazal
slesarikova
16. feb 2021

@trinity246 skúsim ďakujem dám vedieť dúfam že som v Tom

trinity246
16. feb 2021

@slesarikova držím palce 🙏

jelenec448
16. feb 2021

@slesarikova Ak dobre vidím, ten modrý je ovulačný test, nie tehotenský.

meghan779900
16. feb 2021

Preco mi nikto neodpovie na moju otazku ?🙄🙄🙄

veronice
16. feb 2021

@slesarikova nie, nie si tehotna. Prvy test je tehotensky (meria hcg) a je negativny. Druhy test sice ma slabu druhu ciarku ale je to test OVULACNY ktory meria luteinizacny hormon (LH - je to tam napisane) a je tiez negativny. Cize ani ovulacia, ani tehotenstvo.

veronice
16. feb 2021

@meghan779900 ludske telo je nevyspytatelne takze ano, moze sa stat ze otehotnies aj pocas menstruacie (malo pravdepodobne ale nie uplne nemozne)

pondelok01
20. feb 2021

@meghan779900 zavisi od dlzky cyklu a od dlzky menstruacie, a toho, kedy mas ovulaciu. Napriklad mas cyklus 26 dni, ovulujes napriklad 11.den cyklu, a krvacanie trva 7 dni, tak za predpokladu, ze spermia prezije v tele zeny do 5 dni, tak na konci menstruacie mozes kludne otehotniet. Ak krvacas tri dni, a cyklus mas 30 dnovy, ovulaciu v 16. den, tak je to nepravdepodobne.

meghan779900
22. feb 2021

@pondelok01 cyklus mam 26dni vzdy mi pride 3dni skor a 2/3dni neskor mam posledny den MS robili sme dvakrat cez MS dufam ze sa podari😏

slesarikova
26. feb 2021

mozem byt tehotná na teste ukazalo

slesarikova
26. feb 2021

@pondelok01 mozem byt tehotná mi na teste ukazalo

trinity246
26. feb 2021

@slesarikova môžte! Skúste ešte zajtra či bude čistička silnieť

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@baccio mozes.....v pripade ovulacie....ak ju nemas tak mozes sesovat kazdy den aj trikrat...a tehotna jednoducho nebudes...

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@monika1293 bazalna teplota????

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@cucoriedkacucoriedka sexovat nie sesovat;)

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@slesarikova ano.to je ciara nie duch...menzes uz meska?

baccio
autor
8. mar 2021

@cucoriedkacucoriedka prečítaj si úvod.😉

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@baccio citala ciiiitala;) a odpovedala ze bez ovulacie to mozne nie je😊

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@baccio ta odpoved bola myslena vo vseobecnosti🙂))) viem ze si sa nepytala ale konstatovala.....to s tebou uuuuuplne suhlasim.teda s tvojim.prispevkom😉

baccio
autor
8. mar 2021

@cucoriedkacucoriedka ahaa..tak to je jasné...bez toho by to nešlo 😏

cucoriedkacucoriedka
8. mar 2021

@baccio 😊nooo....krasny den ti prajem

nataklaudia123
11. mar 2021

@miskamia1 ja sok tu len dnes a citam a testi ti ukazalo hned ze si tehotna?