icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

nataklaudia123
11. mar 2021

@barbican a to ket si robila ten test koľko si uz bola btehotna

nataklaudia123
11. mar 2021

@monika1293 aj digitálny ti neukazoval

kariin19
19. mar 2021

Dobrý deň chcela by som sa poradiť.
8.3 som mala menštruáciu a 11.3 som malá nechránený styk s partnerom môžem byť tehotná? Menštruáciu mám 6dni a je celkom pravidelná. Ale teraz po styku som ani nekrvacala tak ako by som malá iba trošku a 5-6 deň nič. Čítala som vaše články a mám pár príznakov chodim častejšie močiť, mám citlivejšie bradavki a aj tmavšie a tu kovovu chuť cítim skôr na perach. Ták neviem aj nevolno mi je niekedy ráno nie veľmi ale je. Môže to biť tím že som tehotná? Viem je ešte skoro na zisťovanie ale keby ste mi poradili..

miskamia1
19. mar 2021

@nataklaudia123 neviem už čo som písala predtým, ale áno, som tehotná 🙂 posledná ms 25.2, ovulacia 9.2 a 19.2 mi už bolo na teste vidno čiarku 🙂 22.2 som mala dostať ms a 21.2 som mala taký silný test že až😃 už som v 8tt 🙂

darling111
29. mar 2021

Ahojte baby, ráno som si dnes robila test, dnes je to 5.den co mi to mešká... Veľmi dlho sa snažíme (roky), a raz som už potratila no teraz sa mi zdá ze jemne tam vidím druhu čiarku 🤷‍♀️

trinity246
30. mar 2021

@darling111 je tam niečo skús zajtra či nebude silnejšia 😉

darling111
30. mar 2021

@trinity246 dnes ráno som si robila ClearBlue digitálny, a áno som ☺️ len dnes som aj trosku spinila, dúfam ze to nič nebude. Už som bola aj na krv na hcg tak snáď ok 🙏

trinity246
31. mar 2021

@darling111 gratulujem ♥️

nikolsos
1. apr 2021

Milé žienky veľmi sa v tom nevyznám, myslíte si, že by som mohla byť tehotná na základe tohto testu? Ďakujem krásne za vaše skúsenosti. 🙂

lolinka2701
2. apr 2021

Ahojte normálne si už pripadám na hlavu naozaj úplne mi šibe ,mám dve deti a nikdy som to neriešila ako teraz . Idem k veci ....
27.2. som mala menštruáciu . Pohlavný styk sme mali 11.3. kedy som mohla jediné otehotnieť . Len že mala som nastavený v mobile menstrucny kalendár automaticky a podľa neho som mala dostať menštruáciu 26.3. cyklus 27 dni a mešká mi 6dni .
Len že som pozerala nastavenia a dala si upraviť výpočet za posledného pol roka a tam mi ukazuje že mi mešká len jeden deň a cyklus 32dni . Robila som si tehotenské testy viac ks. No dám posledné dva výsledky . 1 som si robila v utorok poobede . Test pod tým bolo včera ráno .
Dnes som si robila Digi test a bol negatívny a poobede 2fotka tiež značka mamatest

visna6
2. apr 2021

@lolinka2701 nevlozilo ti žiadnu foto 🙂

lolinka2701
2. apr 2021

@visna6 áno všimla som si nechcelo vôbec načítať ale dnes som už začala krvácať 😭

marpel
2. apr 2021

@nikolsos podľa mna áno, pekne tam vidno slabú čiarku 🙃

visna6
3. apr 2021

@lolinka2701 na tom jednom hornom..na pravej strane sa cosi slabunko crta. Ale na ostatnych ni je nic, ak si uz zacala krvacat, tak tobolo skor, ak bolo, to tzv.biochemicke...

lolinka2701
3. apr 2021

@visna6 áno nedalo sa to dobre odfotiť bola krásna ružová čiarka no bohužiaľ krvacam ale tak je ako má byť ..

mirus11
3. apr 2021

@meghan779900 dá sa ot hotniet,ja som tak otehotnela a ani som to netušila(nedopadlo to nakoniec dobre)

lolinka2701
5. apr 2021

Ahojte tak ja som na 7den dostala menštruáciu ale prvej keď som dostala asi pol hodinu ma poriadne bolela pravá strana brucha no potom prestala. Menzes sa menil na silnejší a slabší . Včera už úplne slabý krv len keď som sa utrela aj to nie veľa . To znamená že bol len tri dni . Dnes krv len keď sa utriem nie silná . Moja otázka je vždy mám silnejšiu omnoho menštruáciu a trvá 5dni môže byť že mám asi aj cystu však ? No v decembri mi skracovali krcok a aj kyret som mala . Môžem mať aj tak cystu po pár mesiacoch ? Vďaka

aaatimejka
8. apr 2021

@nikolsos ahoj. ako dopadlo? Urobila si viac testov?

nikolsos
11. apr 2021

@aaatimejka Áno, urobila som si ich veľa a rôzne druhy a som tehotná. Akurát Pepino testy mi ukazujú omnoho slabšie čiarky. Tak dúfam že je to iba skorým štádiom tehotenstva a nebude to MMT.

greta1993
13. apr 2021

Ja len baby či nemusím k očnému 😂😂😂 je to tam však? 🙈

greta1993
13. apr 2021

@nikolsos gratulujem

nikolsos
18. apr 2021

@greta1993 Bohužiaľ som predvčerom prekonala spontánny potrat v 7 tt. 😞

trinity246
18. apr 2021

@nikolsos to mi je ľúto ja som tak isto pred 2rokmi a stále sa nam nepodarilo baby😨

greta1993
18. apr 2021

@nikolsos tak to mi je ľúto 😞

darling111
18. apr 2021

@trinity246 nuž najnovšia správa je ze tehotná som síce bola, aj HCG no v priebehu pár dní radosť odišla a hneď aj v 3tt som potratila. Od zacuatku boli tie čiarky ba teste slabunke a aj hodnota hcg nestupala ako mala... Tak zase nič 😓

trinity246
20. apr 2021

@darling111 ja som tiež zostala po 4rokoch tehotná malý zázrak sme sa veľmi tešili ale čo príroda to zariadila inak hmmm.... Dúfajme že sa nám podarí 🙏🙏🙏

taaveronika
21. apr 2021

Ahojte chcem sa Vás opýtať že či je možné že by som bola tehotná aj napriek tomu že som akurát dnes ráno začala krvácať? MS som dostala o týždeň skôr ako som mala a ani ma nič nebolí ako to býva u mňa zvykom ,že vždy prvé dva dni sú také že len ležím na tabletkách ,dokonca si musím masírovať brucho čo má tak boli a teraz vôbec nič. S priateľom sa snažíme o bábätko
síce len druhý mesiac .Začalii sme presne po poslednej menštruácie a odvtedy som nafúknutá ako balón ,mám citlivé prsia aj také žilky mám ale väčšinou sú najviac viditeľné večer, som aj často unavená a dokonca v práci sa mi stalo neraz že som zacítila vôňu jedla( napr.vyorazanu slaninu😆 a to bolo ráno a ja pracujem v banke) a pri tom som to len ja cítila nik iný a v tom začali chodiť otázky kolegov že či som tehu lebo že aj brucho mám väčšie do toho tie vône a ešte aby som nezabudla boli má celkom dlho pod bruchom a aj kríže že som ani sedieť ani ležať nevedela dlho a to som predtým nemavala volala som aj doktorke len tým že som dostala menzes tak ma prehodila na iný termín a vôbec sa nevyjadrila k tomu čo som jej povedala (myslím tie príznaky aj skorá menštruácia)Tak čo myslíte?

marpel
21. apr 2021

@taaveronika neskusala si test? Z textu mi nie je úplne jasne ako dlho by si v prípade tehotenstva mohla byt tehotná. Ak to je viac ako 2 týždne, tak by ti 10tkovy test mohol ukázať.

taaveronika
21. apr 2021

@marpel test ešte nie lebo nwm či ešte nie je skoro
. 28.3. mi skončila menštruácia o dva dni sme s priateľom skúšali cca vždy každý tretí deň niekedy to vyšlo že o štyri dni a tiež cez ovulaciu ktoru som si aj výpočtom vypočítala keďže cyklus mám 29 dní ale urobila som si aj ovulacny test a vyšiel pozitívny . Ovulaciu som mala 12.4. . A čo sa týka tých príznakov tak tie mi začali začiatkom mesiaca

marpel
21. apr 2021

@taaveronika aha, tak podľa ovulácie máš ešte čas.