Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?
Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.
Začni písať odpoveď...
Dobrý deň, ak by bol komentár nevhodný alebo by niekomu prekážal tak ho zmazem len by som sa chcela spytat už asi dva týždne mám strašne nafucane brucho ráno je to lepšie len počas dňa mi náručí tak že si pripadal ako tehotná. S priateľom používame ochranu no raz sme to skúsili ku koncu bez. Menštruáciu som mala minuly mesiac no meškala mi asi 4 dni a teraz by som mala dostať prvého augusta. Žiadne zvláštne pocity nemám iba ma sem tam škriabe brucho a je teda dosť nafucane. Mohlo by sa jednať aj o tehotenstvo ? A kedy by bolo dobre si urobiť test ? Ďakujem vam za akékoľvek rady
Môžem otehotnieť keď som mala sex cez 3.4.5.deň menštruácie ?(mávam 5 dní, lenže potom som už moc nekrvacala...a na siedmy deň som trochu začala)neviem na 100% či sa do mňa partner urobil alebo nie...
ďakujem za odpoveď...
Ahojte by som sa chcela spitat ked Prešlo das 15 dni po sexe a tento mesiac som už mala krami ale teraz cítim take ako kus bolesti ako keby som dostala krami take ako kŕče kus je to možné že som tehotná či niektorá má stim skúsenosti
Ahojte. Idem si pre radu.Kramy mavam pravidelne na 23den.Teraz mi meskali robila som si testy a boli negativne...Na 30den som sice dostala akoby kramy trvalo do cca2 3 dni...Teraz som isla vyhodit test pred tyzdna ktory bol negativny a su tam 2ciarky jedna je silna a druha je slabucka prikladam aj foto. Som stoho mimo..Jedno dieta uz mam a takeho nic som nemala...Teraz sa snazime o druhe tak preto. Dakujem za odpovede.
@jana0605 jediný relevantný vysledok je odčítanie do 5 minút..toto môže byť kludne kanálik.. ale môže aj tehotnenstvo.. len po termíne je to naozaj irelevannté. proste si kup test a sprav ho 🙂
Ahojte,test zatiaľ nemám,ale meškajú mi 6 deň a cítim jemnu bolesť no nie silnú v pravom vaječníku,čo si myslíte?
@tatianaba ja si zasa nemyslim ze mozes byt tehu ked mas sex....co je najdolezitejsie je ovulacia...a vajiiiiicko;)))) nie sex...teda aj teeeen
Jasne.ale bez ovu to nejde....ina vec je uz kefy ju mas...ak niekto napise ze pocas ms otehotnela nie je to pravda...spermie aj 5 dni pockaju...ovu 9 den cyklu a sup... takze ano.na pol pravda;))))

Prosim vas mala som menstruaciu len jeden den normalne krvacanie no na druhy den uz nic len spinenie mozem byt tehotna ci nie