icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

lienkka1999
5. apr 2023

@jarkam721 ja si tiež myslim, že je to v mojej hlave a všímam si viac kocikov, tehuliek a tak podobne…tak nič treba len vyčkať, kým príde ten správny čas

tkacovakatka
28. apr 2023

Ahojte dievčatá možno je tu takých otázok veľa ale nečítam všetko , mám problém že snažíme sa o dieťa a 2.týždne mi mešká menštruácia dnes som bola na gynekológii a tam je všetko vporiadku odobrali mi krv kôli hcg a prišiel mi výsledok ale nvysvetlili mi alé majú byť hodnoty prišli mi výsledky že hcg je 1,0 môžem byť teda tehotná alebo nie? Ďakujem za každú pomoc menštruácia nikde ani necítim žeby mala prísť umavená som páli ma často záha :( neviem čo robiť poraďte mi skúsenejšie.
Ďakujem Vám 🙂

jana0215
29. apr 2023

@tkacovakatka hcg 1 je negatívne. Ak ti mešká MS, tak sa pravdepodobne jednalo o biochemické tehotenstvo, tj embryo sa uhniezdilo, ale neudržalo. Gynekológ ti musel nejak výsledok interpretovať. Určite ti nepovedal len, že hcg je 1 a nič viac k tomu. Hcg sa považuje za pozitívne, keď je nad 10. 🙂

tkacovakatka
29. apr 2023

Dakujem pekne nie mne gynekolog nepovedal nic o vysledku preto som sa cudovala a zabudla som sa ho opytat ja sama ale dakujem vam 🙂

julkakratka
12. máj 2023

Ahojte, vy ktoré ste už mamičky, keď ste si robili test a mali ste ducha, po akom čase vám silnela čiarka? A silnela vám vôbec?..ja mám takúto

atack
12. máj 2023

Skoro každé 2-3 dní robené

nina0412
12. máj 2023

@atack gratulujem

atack
12. máj 2023

@nina0412 Ďakujem začínam 9tt ❤️😇

nina0412
12. máj 2023

@atack tak krásne ☺️

nikolka666i
15. máj 2023

Ahojte skupinka , 🙂
Mam otázočku, na Vás viem ze Doktorka mi povie presnú odpoveď ale aj tak to chcem vedieť;)
Taktiež viem ze každé tehotenstvo, resp priznaky ranného tehotenstva sú individuálne u každej jednej z nás.
Ja sama mam 3 detičky. Čiže 2 tehotenstva [dvojičky]
Ale keďže už sú tomu 9 rokov, tak si už neviem ani spomenúť tie najzákladnejšie pocity pri začiatkoch , keď to viínde.
Dnes som si robila tehotenský test , a neviem ci sa tam niečo rysuje , alebo nie .
Vo štvrtok som objednaná na gynekológiu.
A priznaky , ktoré pociťujem sú, že mi menštruácia mešká už 9 deň, pred 7 dňami, som mala mierne spinenie hnedo a trosku s primesom krvi a to mi trvalo cca 1hodinku ani to nie .
Ďalej, strašne ma boleli kríze, krcok maternice mam už 2 týždne vysoko hore , sem tam mam zimnice
3 dní do zadu , mi v noci prišlo extrémne zle na žalúdku, žalúdok ako na vode a taktiež pálenie záhy.
Prikladám aj fotky , testu ..
Budem veľmi rada keď sa mi k tým testom vyjadrite .
Ďakujem veľmi krásne 🙂 a pozdravujem všetky mamičky a budúce tehuľky 🙂 majte sa krásne

jana0215
15. máj 2023

@nikolka666i Ahoj. Na to, že ti ms mešká 9 dní, tak je čiarka veľmi svetlá. Mávaš pravidelnú ms? Skúsila by som ešte test o pár dní, či tmavne. Zbytočne takto skoro chodiť ku gynekologičke, pokiaľ nemáš ťažkosti. Predošlé tehotenstvá prebiehali ok, alebo potrebuješ by sledovaná čo najskôr?

nikolka666i
15. máj 2023

@jana0215 mam cyklus pravidelný 25 dní, dnes je to už 32 dní

jana0215
15. máj 2023

@nikolka666i tak potom ťa nechcem strašiť, ale môže to byť biochemické. Tiež som si tým prešla. Určite si sprav o pár dní ďalší test. Potom budeš múdrejšia a na istejšom. Ja som mala týždeň po meškaní menštruácie v prípade tehotenstva čiarky už takmer rovnako silné. Aj tu nájdeš veľa foto testov. Takáto čiarka, ako máš ty, býva často ešte pred ms, prípadne v deň meškania. Preto som sa pýtala, či máš pravidelný cyklus. Vždy to môže byť ale aj posunutá ovulácia. 🙂 Držím palce, aby to dopadlo podľa tvojich predstáv.

nikolka666i
18. máj 2023

Ahojte , tak dnes som absolvovala vyšetrenie , mesntruacia mi stále mešká už je to 12 deň.
Pani doktorka mi urobila sono zo spolu ze nič nevidí.
A ze menštruácia mi príde do 3 týždňov.
Zaujímavé, lebo za svojich 30 rokov , sa mi nikdy nestalo to že by jednak tak dlho meškala a už vôbec to že by mi prvý cyklus mala vynechať.
Vyvolávacku mi nechcela pichnúť, že nieje treba a že je normálne že keď menštruáciu nemá žena aj mesiac max 3 mesiace . Taktiež mi nezobrala ani krvné testy, len urobila sono a prehliadku preventívnu zo spodu/ a povedala ze všetko je super, žiadny problém. Tak ja už neviem teda
Mne to akože vôbec normálne nepríde.. 😀
Je možné to , že som tehotná ale na ultrazvuku ešte nič nieje vidno ?
Ďakujem za vaše názory a odpovede .
Prajem príjemný deň.

jana0215
18. máj 2023

@nikolka666i možné to je, ak si tam šla príliš skoro. 🙂 Robila si si medzi tým ďalší test?

nikolka666i
18. máj 2023

@jana0215 nie nerobila, skúsim ešte počkať

jana0215
18. máj 2023

@nikolka666i rozdiel medzi tým pôvodným čo si robila by už bolo vidno, ak si tehotná. 🙂 Daj potom vedieť, ako to dopadlo.

kristinkakika1996
20. máj 2023

Ahojte dievčatá 15teho.som si spravila tehotenský test višlo.my pozitívne jedni silnejšie druhé slabšie vidno ale tam je ...včera večer som začala krvácať najprv slabo a už dneska sa mi začalo.silnejsie byť potom zase slablo ..neviem čo to zname lebo som mala už dve tehotenstva nemala som takto ..chcela by som sa poradiť .. ďakujem za odpoveďe

jarkam721
21. máj 2023

@kristinkakika1996 test je negat a rozbieha sa ti ms

kristinkakika1996
21. máj 2023

@jarkam721 ..je tam.aj druhá čiarka len slabšie vidno

jarkam721
21. máj 2023

@kristinkakika1996 ako ja som naháňala duchov , ale toto je nič. Čiarka slabá ? Priam neviditeľná.

kristinkakika1996
21. máj 2023

@jarkam721 ok. Ďakujem
Stredu budem vedieť viacej idem doktorke

lolinka2701
7. jún 2023

Ahojte . 1 fotka robený dnes z 2ranneho moču. Na dalsej fotke robený asi zo 6mocu úplne negatívny. Ten prvý asi len falošné pozitívny však. Mešká mi 11dni .

nina0412
7. jún 2023

@lolinka2701 ak ti mešká 11 dni menzes tak by som šla k lekárovi na teste by boli veľmi silne čiarky po tolkom meškaní je mi ti ľúto

patuska1609
15. jún 2023

Baby či si myslíte ? Nie je to môj ale mojej sestry

jana0215
15. jún 2023

@patuska1609 koľko má do ms? Z nejakého dôvodu to vyzerá, že sú tam čiarky 3. Spravila by som nový test... tento môže byť chybný

patuska1609
15. jún 2023

@jana0215 4 dni meškajú

jana0215
15. jún 2023

@patuska1609 na 4 deň meškania je čiarka slabá, mohla mať ale posunutú ovuláciu. Test robila ráno? Určite by som skúsila inú značku z ranného moču. Fajn sú dr max testy. 4 deň meškania býva čiarka už pekná ružová.

patuska1609
15. jún 2023

@jana0215 veď to. Ona to ani nenamocila ale len ocurala lebo nečítala návod. Robila to v noci ,🙈 kázala som jej kúpiť clearblue

janica_
15. jún 2023

@patuska1609 pokial dobre vidim, je to tycinkovy test, ktory by mal byt v prude mocu. Ale samozrejme navody treba citat pri kazdom nech je stopercentny vysledok.