icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

mamina87
3. okt 2023

@silvike tak ja som nemala ani tusaka ☹️ ešte ani prsia má neboleli ....uvidím

silvike
3. okt 2023

@mamina87 Drzim prsty, nech vam to vsetko dobre dopadne a nech ste hlavne zdravi 🙂 Drzte sa, vela sil prajem.

mamina87
3. okt 2023

@silvike ďakujem krásne ♥️

patuska1609
3. okt 2023

@mamina87 Kamarátka bola na RTG keď tiež nevedela ,že je tehotná bola nejaký cca 5 až 7 týždeň. Po čase ju doktor poslal na odber plodovej vody. Nenútil ju ale odporučil jej to.

mamina87
3. okt 2023

@patuska1609 a ako dopadla ?

mamina87
3. okt 2023

Krásny podvečer ....tak som domka 😊 no zatiaľ nič neviem lekárka mi robila sono ale ešte nič nevidela takže vravela že som menej ako 3 týždne ...zobrala mi krv na hcg a zajtra mám volať o výsledky okolo obeda ....ach to čakanie

zanzilady
3. okt 2023

@mamina87 tak som zvedavá, presne to iste som mala ja. Minuly týždeň som si našla pozitívny test, v sobotu v nedeľu som začala trochu špiniť tak som išla k Dr v včera a dnes až som mala Hcg 🙂 zatiaľ mi to vychádza že som 18dpo a Hcg 285. Na sone nič, mám ísť zas v piatok. Tak budem myslieť na teba 🥰

mamina87
3. okt 2023

@zanzilady teraz v piatok ? Ja som fakt zvedavá čo mi povie zajtra

zanzilady
3. okt 2023

@mamina87 áno áno teraz v piatok, asi nebude nič vidno ale tak pre niečo ma chcela vidieť Dr tak som rada aspoň viem že čo sa deje 🙂 neboooj, dobre bude 🙂 ja som ešte nevedela že som tehotná s bola som na raftingu, v hurricane Factory - kde som podpisovala že nie som tehotná - a presne vtedy sa to asi uhniezdovalo. Dobre budeee 🥰

mamina87
3. okt 2023

@zanzilady juj držím prsty 😊 potom píš ako si dopadla 😍a cítiš sa inak ? Mňa bolia prsníky na totalku 😱 je to tvoje prvé ? Či ?

zanzilady
4. okt 2023

@mamina87 áno moje prvé, od cca apríla sme skúšali, a každý mesiac som sa cítila že som tehotná :D a teraz vôbec. Až teraz keď to viem už týždeň ma začali bolieť prsia ale inak naozaj nič. Jaaaj aby som nesklamala ešte ma bruško pobolievalo ako keď mám ms ale oveľa menej s len b takých minútových intervaloch. O koľkej dnes ideš ?

mamina87
4. okt 2023

@zanzilady juj tak to ešte nevieš čo ťa čaká 😁dnes budem volať o 12 tej ...aj keď som zvedavá či sa tam dovolam akurát na obed 😱 a podľa toho aké bude hcg tak mi povie že čo ďalej

zanzilady
4. okt 2023

@mamina87 no čakám najhoršie :D sle snažím sa vsugerovať si že mne bude dobre 😅 nooo tak ja som zvedavá na teba 🙂 a krv ti teda už brali ?

mamina87
4. okt 2023

@zanzilady hej včera .. bola som aj zaniesť do labaku a teraz len kukám na hodinky 🤣

zanzilady
4. okt 2023

@mamina87 presne rovnako som ja mala včera :D kým som čakala

fauko
Odpoveď bola odstránená
patuska1609
4. okt 2023

@mamina87 už má mala 11 rokov

mamina87
4. okt 2023

@patuska1609 jej tak už je s nej kocka 😊

mamina87
5. okt 2023

Pekné ránko tak včera som tu zabudla napísať .. krv mi potvrdila tehotenstvo a v pondelok mám sono ..tak to som zvedavá 😁

patuska1609
5. okt 2023

@mamina87 gratulujem

mamina87
6. okt 2023

@patuska1609 ďakujem 😊

zanzilady
6. okt 2023

Ešte je to len malička bodka ale malo by to byt v poriadku 😍

jana0215
6. okt 2023

@zanzilady ja som mala na prvom sone tiež len bodočku a teraz sa mi už ani poriadne dýchať nedá, čo ma tlačí 😅

zanzilady
6. okt 2023

@jana0215 tak čoskoro to budem hádam aj ja tak cítiť 😂sliznicu ze mám 21mm 🙂 tak asi dobre

rasti998
Autor odpoveď zmazal
majuskasediva575
20. nov 2023

Ahojte co vravíte na toto prosím?

majuskasediva575
20. nov 2023

Ahojte co vravíte prosím na toto?
Gynekológ povedal ze mam prísť o 2tyzdne.

zanzilady
20. nov 2023

@majuskasediva575 ahoj vyzerá pekne pozitívne 😊už ti aj mešká ms ?

ajuska155
17. jan 2024

Dnes rano, deň pred menštruáciou ......ešte nikdy mi tak neukázal test, chceli by sme babo uz dlhsie.......za 2-3 minutky bol vysledok .......po case ciarka vybledla co je asi normalne ........test je BABY TOP TEST kazetovy ..........ja neviem ci tomu verit alebo nie 🫣🫣 samozrejme este pockam a urobim po par dňoch znovu, len sa mi tomu nechce verit 🙏

zanzilady
17. jan 2024

@ajuska155 vyzerá to super 🙂 pekná čiarka. Ja som dnes robila ale som len 11dpo, tak ktovie čo to bude u mna. Ale u teba by som nepochybovala