Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?
Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.
Začni písať odpoveď...
@mamina87 Kamarátka bola na RTG keď tiež nevedela ,že je tehotná bola nejaký cca 5 až 7 týždeň. Po čase ju doktor poslal na odber plodovej vody. Nenútil ju ale odporučil jej to.
@patuska1609 a ako dopadla ?
Krásny podvečer ....tak som domka 😊 no zatiaľ nič neviem lekárka mi robila sono ale ešte nič nevidela takže vravela že som menej ako 3 týždne ...zobrala mi krv na hcg a zajtra mám volať o výsledky okolo obeda ....ach to čakanie
@mamina87 tak som zvedavá, presne to iste som mala ja. Minuly týždeň som si našla pozitívny test, v sobotu v nedeľu som začala trochu špiniť tak som išla k Dr v včera a dnes až som mala Hcg 🙂 zatiaľ mi to vychádza že som 18dpo a Hcg 285. Na sone nič, mám ísť zas v piatok. Tak budem myslieť na teba 🥰
@mamina87 áno áno teraz v piatok, asi nebude nič vidno ale tak pre niečo ma chcela vidieť Dr tak som rada aspoň viem že čo sa deje 🙂 neboooj, dobre bude 🙂 ja som ešte nevedela že som tehotná s bola som na raftingu, v hurricane Factory - kde som podpisovala že nie som tehotná - a presne vtedy sa to asi uhniezdovalo. Dobre budeee 🥰
@mamina87 áno moje prvé, od cca apríla sme skúšali, a každý mesiac som sa cítila že som tehotná :D a teraz vôbec. Až teraz keď to viem už týždeň ma začali bolieť prsia ale inak naozaj nič. Jaaaj aby som nesklamala ešte ma bruško pobolievalo ako keď mám ms ale oveľa menej s len b takých minútových intervaloch. O koľkej dnes ideš ?
@mamina87 už má mala 11 rokov
@patuska1609 jej tak už je s nej kocka 😊
Pekné ránko tak včera som tu zabudla napísať .. krv mi potvrdila tehotenstvo a v pondelok mám sono ..tak to som zvedavá 😁
@mamina87 gratulujem
@patuska1609 ďakujem 😊
Ahojte co vravíte na toto prosím?
@majuskasediva575 ahoj vyzerá pekne pozitívne 😊už ti aj mešká ms ?
Dnes rano, deň pred menštruáciou ......ešte nikdy mi tak neukázal test, chceli by sme babo uz dlhsie.......za 2-3 minutky bol vysledok .......po case ciarka vybledla co je asi normalne ........test je BABY TOP TEST kazetovy ..........ja neviem ci tomu verit alebo nie 🫣🫣 samozrejme este pockam a urobim po par dňoch znovu, len sa mi tomu nechce verit 🙏

@silvike tak ja som nemala ani tusaka ☹️ ešte ani prsia má neboleli ....uvidím