icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

nikolka121
1. apr 2019

Ahojte 😊 co si o tom myslite

darling111
1. apr 2019

@nikolka121 ja tam tu druhú čiarku vidiiiiim 👍🎉

nikolka121
1. apr 2019

Len je slabúčka ☹️

darling111
1. apr 2019

@nikolka121 to nic,ale je,vidno ju, ja by som sa uz zacinala tesit a zajtra rano si robila ďalší testik, verim ze zosilnie 😊

nikolka121
1. apr 2019

@darling111 ďakujem 😊 tak ráno si ho určite urobím

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liliana2222
9. apr 2019

@ptmt1011 ahoj. Ja som dostala prvú v októbri, maly mal 8 mesiacov. Ďalšiu v decembri. V januári som jeden deň zaspinila, potom som mala jeden dať pozit a ďalšie negatívne. Ms prišla vo februári. Potom už ďalšia normálne po mesiaci. Teraz už prebehla ovupka minulý týždeň tak už čakám kedy príde. Môže byť, že máš ešte rozhadzany cyklus a preto ti neprišla, resp. príde neskôr . uvidíš čo ti povie dr, ale podľa mňa to ešte nemáš úplne upravene

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
liliana2222
9. apr 2019

@ptmt1011 aj ja som mala také všelijaké stavy. Po prvom som toto nepoznala, menzes nabehol po sestonedeli hneď pravidelný a po 3 cykle som otehotnela, tiež planovane, o p4ve sme prišli. A teraz ako na hojdacke, obulacia bolestivá, bolesti v podbrusku aj týždeň a pol pred ms. Ale snáď sa to upraví.
Každopádne držím ti prsty nech to dopadne ako si prajes . Ale chápem ako sa cítiš. V to januári som sa ja dostala ku dr až 2 týždne po tých čudných testoch, aj to mi nič nevedela povedať, len že sliznica je vysoká, čo môže byť ak pred ms aj začínajúce tehu. Ešte sme ale naplánovali. Teraz si už pozor nedávame, tak uvidíme čo prinesie tento mesiac

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
nikol2122017
30. apr 2019

Ahojte žienky, chcela by som sa opýtať o čo sa v mojom prípade jedná. Menštruácia mi mešká dnes už 16ty deň. Test som si robila keď meškala 10 dní a nič negatívny výsledok. Včera som bola u doktorky, povedala mi že 15 dní mi môže kľudne meškať a ešte príde že to je málo... Že keď mi test vyšiel negatívny tak mam asi hormóny v nerovnováhe a neriešila ani hormonálny profil nerobila ani vyvolávačku mi nedala. Povedala že ak mi do 3 týždňov nepríde tak mam prísť na kontrolu... Tak neviem na čom som. Čo by ste robili v mojom prípade? 🙂 Som už z toho zúfalá. Rada si prečítam vaše skúsenosti.

laura234
30. apr 2019

@nikol2122017 no třeba pockaj a sa uvidi já si mislim keby si Bola těhotná hned bi ti to ukázalo po 16d mne to ukázalo po 4 dnoch určitě budeš mat daco s cyklom

nikol2122017
1. máj 2019

@laura234 jedna známe mi povedala, žeby som si mala ešte nejaký iný test inej značky urobiť, že jej ukázalo takým štýlom, že v limite nič a až na druhý deň si všimla // a bola tehotná. Ale ja to nejdem siliť, zbytočne robiť testy. Len to že 3 týždne je dlhá doba a myslím si, že to doktorka dosť podceňuje že mi ani len krvné testy nespravila, či je všetko v poriadku...

evaachesa
1. máj 2019

@nikol2122017 ja by som si dala urobit odber krvi na vlastnu ziadost v nejakom labaku, na sukromnej klinike. Isto nieco najdes v tvojom okoli. Aj napr v centrach asistovanej reprodukcie. Cca do 20e by to malo stat. Uz raz som to pozerala v BA.

seva22
24. máj 2019

@helena667 nič tam nie je

lilinka1982
10. jún 2019

Ahojte mamičky prosím myslíte že som tehotná??

hennyinnsbruck
10. jún 2019

@lilinka1982 jedna čiarka =negatívny test = nie si tehotná 🙄

lilinka1982
10. jún 2019

@hennyinnsbruck okik tak nie ďakujem 🙂

lilinka1982
10. jún 2019

@lilinka1982 myslela som ze to sú 2 ďakujem za info

hennyinnsbruck
10. jún 2019

@lilinka1982 nevieš ako vyzerá pozitívny tehotenský test?
Aj v návode by malo byt znázornené...

Druhá čiarka je na opačnej strane ak by bol pozitívny

cirilka
12. jún 2019

Dobrý deň druhý deň mám ružový výtok no za tie dva dni som ho mala len poobede a večer.Nebolia ma prsia alebo ma trošku zabolí podbrusko.Mozem byť tehotná?

mamcotka
12. jún 2019

Ešte si zabudla dodať častú otázku či môže byť tehotná keď to mal na prstoch a potom jej ich tam vkladal.. áno môže 😀

adrianahalasova
18. jún 2019

ahojte Žienky moja otázka je že kde s adá kupiť vhodny test dakujem

sticker
hennyinnsbruck
18. jún 2019

@adrianahalasova v predajni s nábytkom 🙈

mamcotka
18. jún 2019

@adrianahalasova lekáreň jednoznačne..

mimima27
Autor odpoveď zmazal
cirilka
19. aug 2019

Dobrý deň potrebujem radu.Mala som hnedý výtok a druhý deň má bolia prsia a slabo ma pobolieva podbrusko.Myslite že môžem byť tehotná?

diaalex
19. aug 2019

@cirilka urob si test

cirilka
19. aug 2019

@diaalex zatiaľ negativny