icon

Všetky diskusie: Môžem byť tehotná?

baccio
17. júl 2018

Prosím vás žienky, dievčatá, dievčence,
slečny....nechcem žiadnu uraziť, či nahnevať alebo poučovať....ale ÁNO môžte byť tehotné ak máte sex...je jedno či ste mladučké alebo staršie, či beriete antikoncepciu alebo nie,či máte prerušovaný súlož ,alebo ak ste to robili po sebe viackrát a len raz sa spravil do vás, aj ak ste to robili úplne prvý krát, a áno malá šanca ale aj s použitím kondómu či telieska sa môže stať že to zlyhá.Vzdy musíte rátať s tým že sa to môže stať a ak vaše telo preukazuje nejaké zmeny tak ta šanca tam vždy je aj keď častokrát malička.Pokial vám to podozrenie nevyvráti tehotenský test alebo lekár alebo že vám dôjde menštruácia tak odpoveď je vždy ANO môžeš byť tehotná.Jedine kedy to možné nieje je že ten sex nemáš.Odpuste mi ak som sa niekoho dotkla ale toľko diskusií na tému Môžem byť tehotná? že mám pocit že dievčatám chýbajú základné informácie o Tom ako sa dá otehotnieť.

Začni písať odpoveď...

matididi
6. jan 2020

@ivankahali ďakujeme krásne 🥰♥️🙏🏼

nika1930
9. jan 2020

@pipi89 ahoj, ja som bohuzial po dvoch tyzdnoch potom dostala...bola som aj u gyndy a povedala mi, ze som aj mohla byt tehotna, ale sa to bohuzial neudrzalo...ale skusame dalek 😊 tak ti budem drzat palce aby ti si nebola ten pripad 🙂 ale este pockaj, mne povedala ze mam dva tyzdne pockat ak mi ukazal negativny mala som prist ale ja som vtedy dostala...takze este skus pockat a sprav si test na 10 den a potom na 14ty to uz by ti malo ukazat urcite 😊

pipi89
10. jan 2020

@nika1930 dakujem nika, ale ja som tiez bohuzial potom dostala 😞

mikro_vlnka
27. jan 2020

Ahojte žienky, nikdy som si nemyslela, že sa niekedy pridám na tieto diskusie, ale hold túžba po dieťati robí svoje. Tento mesiac je prvý, čo sme sa začali snažiť. Od decembra beriem kyselinu listovú z Dmka, nechcela som tl nejako preháňať. Tento mesiac som mala naozaj silnú ovuláciu, nedalo mi to tak som si kúpila ovu testy a vysledovala, že pvu asi naozaj prišla 14.deň (piatok). Snažili sme ešte predtým v sobotu, nedeľu, štvrtok a piatok, v deň keď som mala najsilnejšie čiarky na ovu teste. Potom už klesali, mala som aj hlien. Teraz, 9 dní po ovu mi na teste ale z večerného moču vyšlo toto čudo (nižšie). Pobolieva ma podbruško, aj prsia mám viac-menej zväčšené, jeden deň som celý prerevala a vôbec by som nepovedala, že mi to môže tak sadnúť na mozog 😂 Čo myslíte?

kostic1906
27. jan 2020

@janik1973 si 🙂

veronice
27. jan 2020

@mikro_vlnka urob si pre istotu este jeden z ranneho mocu. Ale nieco sa tam crta ;)

mikro_vlnka
28. jan 2020

@veronice robila som si hneď ráno na to.. ten mi prišiel negatívny úplne 🤔 teraz som sa rozhodla, že asi do konca týždňa počkám, možno sa za pá dní hladina zvýši.. ale vďaka, že sa na to niekto pozrel a usúdil, že nie som úplne mimo 😅

3petka
28. jan 2020

@korunka1 No čo tak sa chcú pochváliť že sa to konečne podarilo. Prvý kto vie o tehotenstve je mk a ženy na ňom až potom muž a rodina. Normálka nie..... 🙂

juditkacharlotte
28. jan 2020

Potrebujem poradit menzes mi meska 14.dni
Posledny menzes som mala .10.12.2019..
Menzes mi mal dojst 10.1.2020.
Sex sme mali 4 .1.2020.
Mozem byt tehotna??? AJ KED SOM nemala plodne dni?? ..
4.1 bolo 6 dni pred menzesom bolesti som mala ako na menzes krce a nic mi nedoslo testy mi ukazuju jednu ciarku ..dakujem za info

mikro_vlnka
30. jan 2020

Baby, zase ja: je už podľa vás toto tehotenstvo 27DC.. cca 13 DPO, tajtra by som mala dostať menzes 🤔

miskasiva
30. jan 2020

@mikro_vlnka no tak už menzes nečakaj gratulujem👍

mikro_vlnka
30. jan 2020

@miskasiva Dúfam, že to tak naozaj bude a my sa budeme môcť naplno tešiť 😇

kikuska12396
8. feb 2020

Baby a čo toto? Mne sa tam čosi zdá

mikro_vlnka
11. feb 2020

@kikuska12396 Nooooo, urob si určite až neskôr, toto je fakt že nevidím moc nič

vviieerrkkaa
12. feb 2020

@mikro_vlnka duusik 😍

ohniva
14. feb 2020

Dobrý deň mám takí problém mala som menzes minulý mesiac 27 a aj keď mi už skončil dávno bolia ma aj prsia aj chrbát a dokonca som mala aj ružový výtok a cez plodné dni sme z partnerom mali styk ale ten vitok bol úplne slabý keď som sa utrela z wc papierom tak to už prešlo môžem byť tehotná ďakujem za všetky rady

lejla13
17. feb 2020

Ahojte. Prosim vidite tu nieco? JA mavam menzes vzdy 7 dni a dost silny. Zrazu som ho mala len 4 dni, dva dni sily a potom len spinenie. Dnes mam 3 den po menzese. Ale vcera sa mi to nezdalo a spravila som test... Dakujem za vase odpovede 😊

hennyinnsbruck
17. feb 2020

@lejla13 nič....

ivkaemko
17. feb 2020

Ahojte myslíte že by sa mohlo konečne zadariť po 2 rokoch snaženia sa ?

mikro_vlnka
17. feb 2020

@ivkaemko Tak na tom poslednom je to jasné 😉

ivkaemko
17. feb 2020

@mikro_vlnka len mne medzi tými testami vyšli aj dva negatívne ale inej značky no citlivosť ta istá nechápem tomu .

lejla13
17. feb 2020

@hennyinnsbruck ani tu? To je ina foto..

hennyinnsbruck
17. feb 2020

@lejla13 bohužiaľ vôbec nič nevidim

lejla13
17. feb 2020

@hennyinnsbruck okej, diky. Ale vsimam ze konik zhorsuje kvalitu fotiek.. mozno ze si to len namyslam, alebo je tam slabucka len ju tak nevidno odfotenu.. skusim za par dni zas lebo sa necitim dobre😕

hennyinnsbruck
17. feb 2020

@lejla13 môže byť že na živo ju vidíš!! Ja som tak mala tiež, na foto nič na živo tam bola.
.. Skus pozajtra, držím palce👌

ivkaemko
17. feb 2020

@lejla13 ja keď si to priblížim tak vidím

lejla13
17. feb 2020

@ivkaemko naozaj? 🙈
@hennyinnsbruck Dakujem. Hej skusim za par dni..teraz sa nemam kedy dostat do drogerky alebo lekarne. Tak som zvedava

ivkaemko
18. feb 2020

@lejla13 áno naozaj ja mám skôr ten problém že mám pozitívne testy a aj negatívne

lejla13
18. feb 2020

@ivkaemko fuu a neskusala si este inaksiu znacku? Alebo dalsi test spravit z tej znacky ktory ti vysiel negativne napriklad?

Inak celkovo ma zaujima, ci je tu baba ktora mala menzes, mozno iny nez bezne, slabsi alebo tak a potom jej bolo zrazu zle, unavena, bolave litka, opuchnute nohy, nafuknuta,..proste nejake priznaky.. a ze teda bola tehotna. Lebo sa neviem dopatrat k nejakej takej diskusii 😊

ivkaemko
18. feb 2020

@lejla13 no pokiaľ viem tak krvacanie je bezná vec pri uhniezdení bábatka. Ale nie extremne ale jemne ale ja tuto skusenost nemam ani pri prvom som nemala špinenie len hnedý výtok a bolo to mimomaternicové. Ale tie príznaky môžeš už kludne podľa mňa mať.
Napíš mi sukromnu spravu popiseme tam.