icon

Vyšiel vám test s jednou čiarkou a boli ste tehotná?

karle17
26. feb 2012

BABENKY VYSIEL VAM TEST S JEDNOU ciarkou a napokon ste zistili ze ste tehu??

lucinocka
26. feb 2012

@karle17 podla toho kedy si si ho robila

sante81
26. feb 2012

vysiel a nie len jeden

karle17
autor
26. feb 2012

@lucinocka aj rano aj pobede vcera

lucinocka
26. feb 2012

@karle17 ale ktory den cyklu, resp. ktory den od ovulky

karle17
autor
26. feb 2012

@sante81 aako si potom zbadala sla si aj k lekarovi???

karle17
autor
26. feb 2012

@lucinocka vcera som mala uz uplne slabu som si spravila anic na kolky si to mam spravit???

lucinocka
26. feb 2012

@karle17 najskor na 10. den od ovulacie /ta bola len jeden den/

lucka1987
26. feb 2012

@karle17 presne ako ti napisala lucinocka.. zalezi ktory den cyklu .. nike to tu nepises.. je jedno co vecer ci poobede.. kedy si mala dostat menzes ? ja som mala straasne slabucke cierky na cca 31 DC ..

karle17
autor
26. feb 2012

tak neskoro??? nie na piati den??od oulky?

karle17
autor
26. feb 2012

@lucinocka tak neskoro??? nie na piati den od oulki??

karle17
autor
26. feb 2012

@lucka1987 menzes mam mat teraz zaciatkom mesiaca

lucinocka
26. feb 2012

@karle17 nie.. na 5. den od ovulky sa ti moze tak jedine vajicko zahniezdit a az potom zacina produkovat hormony..kym sa dostanu do mocu a v takom mnozstve , aby to zachytil tehotensky test to trva..idealne je testovat na den menstruacie alebo az potom..

sante81
26. feb 2012

@karle17 nesla som vôbec, urobila som si test az ked mi meskala mrcha vyse tyždna, pre istotu a k lekárovi som sla az ked som bola v 7tt, lebo by aj tak na sone nevidel nič

karle17
autor
26. feb 2012

@lucinocka ok dakujem 🙂

mucha11
26. feb 2012

@karle17 som na tom rovnako. ovulku som mala 22.2. ešte by bolo skoro testovať je to len 5ty deň. skúš až okolo 10-12 dňa. veľa báb to tak odporúča. pri mojom prvom som si ho robila asi až 3 dni po vynechaní a bol spoľahlivý. pri druhom, ktoré bolo mimomaternicové tiež. a teraz do tretice testujem už 7 mesiacov a vždy je len / čiaročka. uvidím tentokrát. troška cítim, že by to mohlo výjsť. potom prezradím. držte mi palce. začnem testovať koncom budúceho týždňa. papa

betina1984
26. feb 2012

@karle17 najskôr 10-11 deň po ovulke. Mne ukázalo na 10 deň a aj to len preto, že som čakala dvojčatá a tam je hladina HCG trochu vyššia...🙂

karle17
autor
26. feb 2012

@mucha11 nooo tak som neni sama drzim palce aj ja tak si napiseme 😉

mucha11
26. feb 2012

@betina1984 ahoj, môžem takú osobnú otázku. dvojičky sú z liekov, alebo to máte v rodine. prepáč, že som taká osobná. ale začala som brať clostillbegyt a tam je jeden z nežiadúich účinkov viacpočetné tehotenstvo. ďakujem za odpovveď. 🙂

mladatko
26. feb 2012

ahojte,dnes je to 48 dni od poslednej menstruacie a ona vobec nechodi,mam ju nepravidelnu,ale zhruba 40 dnovy cyklus,jedno dietatko uz mam,takze napriek tymto vykyvom som pocala,test som si robila pred tyzdnom bol negativny,pocitujem tlak na pravej stranepodbruska,som smadna casto a mam stale sucho v ustach,v prsnikoch pocitujem take postipkavanie,palenie,ale pred menzesom ich mam take naliate a zvacsene,bolestive na dotyk,teraz tak skor palia a vobec nie su opuchnute ako pred menzesom,tak som z toho zmatena,moze ist o tehotnost???ma s tym niekto skusenost??? 🙂

mladatko
26. feb 2012

a jeden den je vsetko ok a dalsi mam pocit,ze uz to pride,s manzelom by sme si dietatko priali a tak sme skonstatovali,ze teraz je ten spravny cas!!! 🙂

skajinka
26. feb 2012

Ahoj,aj mne sa stalo pri starsom syncekovi ze mi test,resp.az dva testy ukazali len jednu palicku a bola som tehotna uz v 6tyz.A prvy test som si urobila,ked mi mrcha meskala uz 14-sty den.O tri dni druhy a stale nic.Az treti ukazal dve ciarocky🙂tak som hned volala dokimu a bola som v siestom tt.A co sa tyka bolesti v podbrusku tak tie som mala neskutocne silné,bola som si ista ze uz dostanem kramy,dokonca som uz chodila dva tyz.s vlozkou🙂a nakoniec mrcha nikde,to som uz nosila v brusku moje zlaticko.Prsia ma absolutne neboleli,ani sa nenaliali🙂

betina1984
27. feb 2012

@mucha11 áno, je to po Clostilbegyte...🙂. Nemáme v rodine dvojčatá a ja som išla do toho s tým, že možno budú aj dve. Brala som ho asi pol roka.

gubcikova
27. feb 2012

áno asi 4 a bola som už 2mes.tehu

mucha11
28. feb 2012

@karle17 ahoj, tak test na 7 DPO, a neukázal nič. takžee je ešte skoro. papa

vlasticka185
28. feb 2012

pri prvom synovi mi vysiel tak,ako opisujes,

alexis617
28. feb 2012

áno a nie iba jeden mala som níske hcg