Výsledky rôznych tehotenských testov
Dobrý deň dievčata mám otázočku pepino testy mi spravili 4 pozitívne a ďalšie testy mi robili ducha a dnes som si robila dr.max test a ten bol úplne negatívny čo mám robiť mám brat to že som tehotná alebo nie ? Ms mi mešká 4 dni.
@luckaontop odfoť ako vyzeraju tie pepino a ako vyzeraju tie čo ti urobili ducha. Kedy si si robila ktoré?
Mohlo to byt biochemicke a pride menstruacia, skus pripadne este jeden test zajtra a ak bude negativny, zrejme biochemicke alebo nejaky iny problem.
Kazdopadne za mna vacsina su negativne testy. Cosi je vidiet len na prvej fotke.
Mohlo to byt biochemicke a pride menstruacia, skus pripadne este jeden test zajtra a ak bude negativny, zrejme biochemicke alebo nejaky iny problem.
Kazdopadne za mna vacsina su negativne testy. Cosi je vidiet len na prvej fotke.
@petamich blbo mi to odfotilo ale sú pozit 4 testy
Nke, tieto pepino testy uplne ignoruj, to je o nicom. Tie v kuse robia ciarky aj netehotnym. Ja som tu uz davala fotku, kde som mala krasnu ruzovu ciarku na Pepine, ziadny duch, a Ty ich maa este rozpite.
Overene mam Woman Secret, tie nikdy neduchovali a relativne skoro ukazali tehotenstvo. Tentokrat uz 8 DPO, teda 21.den cyklu, ale iste to bolo uz 23-25.den cyklu. Takze este davno pred meskanim MS.
Ale keby aj nie, 4 dni meskania, uz by si mala jasno a ten modry, tie testy su dobre, ale maju menej farbiva. Kupila by som tie Woman secret, objednavala som z etabletky.
Toto nie su 4 pozitivne testy. Pepino taketo naznaky ukazuje aj keď sa nejedná o tehotenstvo. Keby ti taku čiarku ako na prvych pepino ukaze aj dr max tak poviem že asi si tehotna, ale takto nie. Pepino su proste nespolahlive testy, su tu desiatky takýchto diskusii. Nie si jediná.
Pepino keď uschnú tak pomerne vždy urobia čiarku,čiže tie by som brala ako negatívne. A na ostatných nevidím druhu čiarku.
@luckaontop v prvom rade kup normalny test. pepino je 0 bodov, na ostatnych nevidim nic.. na take dni meskania , pri moznosti posunutej ovu... no moze to silniet, vyskusat treba iny test

@luckaontop odfoť ako vyzeraju tie pepino a ako vyzeraju tie čo ti urobili ducha. Kedy si si robila ktoré?