Výsledky tehotenského testu: Kedy sú najpresnejšie?
Včera som si robila 11 dní po pohlavnom styku test vyšiel takto . Netreba nič hľadať bol vidieť hneď .horšie je to odfotiť proste na fotke to vyzerá že je slabší ináč v skutočnosti silnejší . Dnes som si robila zas . Je pravda že som odobrala hneď od začiatku a nie ku koncu ako včera .a vyšiel takto -Fotky pridám do komentára ešte

@mariska1989 ahoj moja na tvojom mieste by som teraz sa skúsila test pepino a aj mama test moja kamarátka bola tehotná a ukázal jej test pepino clear blue jej ukázal že je tehotná 3tyzdne a dr max jej vôbec neukázal druhú čiarku pevne držím palce ☘️🙏🙏🙏
@mariska1989 ale ešte ti chcem povedať že sa mi tam mari slabý dusík na tvojom testiku ☘️
@bibuska2 áno aj mne sa tam zdá že je .ale už sa cítim ako taký magor 🙈 fakt doslova jak lovec duchov 🙈🙈 pritom ten prvý fakt hodil hneď .
@mariska1989 ja sa tiez nejako tak citim že len pepino test mi ukazuje to čo chcem no nechajme to plávať uvidíme čo z toho vznikne 🙏🙏🙏
@mariska1989 ahoj chcem sa spýtať ako si nakoniec dopadla bola si tehotná? môj testik dnes vyzerá takto
@bibuska2 áno bola 😔 . Biochemické tehotenstvo to bolo

A toto je čo som kúpila dr Max test pregnancy test comfort