Výsledok testu - myslíte, že som tehotná?
Myslite ze som tehotná?

Dobrý deň, taktiež mám jednu otázku. Už týždeň pociťujem príznaky tehotenstva. Veľká bolesť prsníkov, väčšie prsia, závrať, nafúknuté bruško, bolesť aj kŕče, chuť na rôzne jedlo a aj som citlivejšia. V sobotu mi prišla menštruácia, ale nepríde mi taká ako zvyčajne. Farba bola tmavšia, krámy su riedše, nie silné a také iné proste. Spravila som si test 2ks a oba mi vyšli negatívne + robila som ho poobede. Vedeli by ste mi poradiť čo ďalej prosím? Dieťatko som neplánovala, ale určite by nás potešilo😌Vopred ďakujem.
Nic tam nieje
Ano ano viem, ale čítala som veľa článkov kde ženy písali že aj pri menštruácii boli stále tehotné a že to zistili napríklad v 3/5 mesiaci. +aj to že menštruácia je iná že to sa dák uvoľňuje tam dačo a že to len vyzerá ako menštruácia.
@timka6800 menej hormonov - slaba menstruacia.
Test by ti mal uz ukazat, ci si tehu. Ak je neg., tak pravdepodobne pricina slabej menstruacie je ina.
@henul55 sprav si zajtra z ranneho mocu este test. Na bielej casti sa ti ukaze bud 1 ciarka (ta znamena, ze si spravila test spravne) alebo aj druha, slabsia (ta potvrdzuje tehotenstvo). Na pribalovom letaku su vzdy ukazky piktagramove (obrazky) co znamena ktory vysledok.
Kup si mamatest tehotensky test, ten je naozaj citlivy aj v skorsich stadiach tehotenstva. Musis si testovat prvym rannym mocom, vtedy je hladina hormonu hcg najvyssia. Ak tam najdes slabu druhu ciarku (na bielej casti) cakas babo.

@lenocka1108 ja jej neublizujem. Prave naopak. Nemyslim si ze som jej dala zle rady a slepona s vyskou IQ tiez nic nema. 😉