icon

Vysoko položená výstelka a negatívny test

vikybotka
27. júl 2020

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať posledný týždeň mám pocit že by som mohla byť tehotná teda bolesť pod bruška, krížov aj pŕs kde tu ma napína a mam aj biely výtok. Stále môže ísť aj o MS no v utorok som bola na kontrole u gynekológa a vravel že mam výstelku vysoko 11mm že MS už príde. Mala prísť sobotu/nedeľu no stále nič tak som dnes spravila test no negativny. Myslíte že by som ho mala zopakovať za pár dní alebo sa môže jednať o niečo iné. Ďakujem za skúsenosti 🙂

veronikaszabova
27. júl 2020

@vikybotka tieto "priznaky" moze byt aj PMS

vikybotka
autor
27. júl 2020

@veronikaszabova áno viem len ze sa opýtam koli tomu co mi povedal gyn že ms už príde a stale nič 🙂 ďakujem za odpoveď

veronikaszabova
27. júl 2020

@vikybotka hold, musis uz len cakat.
Kedy si mala ovulaciu?

vikybotka
autor
27. júl 2020

@veronikaszabova ovu si nesledujem 🙂

fokuska
27. júl 2020

@vikybotka Par dni pockaj - bud pride menstruacia, alebo nie. Ak nepride, zopakuj test.
Ak nechces cakat, tak popros lekara o krvny test na hcg, alebo ak nebude chciet, ze mas este cakat, tak si mozes v sukromnom labaku zaplatit takyto test sama a hned bdues vediet na com si.
Nic ine sa poradit neda ;)

vikybotka
autor
27. júl 2020

@fokuska ďakujem za odpoveď počkám si že čo teda 🙂 len som zostala prekvapená že ms nikde keď vravel že vystelka vysoko teda som sa s tym nestrrtla ešte

nina19833
27. júl 2020

nikto tu nemá vešteckú guľu vieš ako. môže to byť aj pms, aj tehotenstvo. treba čakať, o pár dní zase spraviť test ak neprídu ak stále nič tak zavolať dr. či treba prísť na vyvolávačku alebo čo

fokuska
27. júl 2020

@vikybotka Vystelka je vysoko predsa viac dni - jednak pred menstruaciou a jednak pri tehotenstve. A kedze nevies kedy si mala ovulaciu, tak je to stale 50:50 ci pride menstruacia alebo si tehotna ;)

vikybotka
autor
27. júl 2020

@fokuska ďakujem za vysvetlenie 🙂

vikybotka
autor
29. júl 2020

Baby prosím vás keď nepríde ms a test stále negat. kedy potom ísť ku gyn stačí 2tyzdne meskania ci skôr?

marvin1234
29. júl 2020

@vikybotka ja by som skor jak po dvoch tyzdnoch meskania nesla. Zbytocne

vikybotka
autor
29. júl 2020

@marvin1234 ok ďakujem za radu🙂 teraz mi test ukazal slabeho ducha tak uvidím zas o pár dní že čo 🤷‍♀️

marvin1234
29. júl 2020

@vikybotka držím palce...mne inac tiez test ukazal az po par dnoch meskania a naozajstnu silnu paličku asi az po tyzdni

vikybotka
autor
29. júl 2020

Ďakujem už som si prišla divná že načo si ho robím vôbec keď iným ženám ukáže hneď 😄 pri dcere som testla az na 10 den skor ma ani nenapadlo a nebola ani v tedy uplne silná