icon

Z denníka nedočkavej snažilky. Môže to byť ono?

lucky_me
14. máj 2018

Ahojte baby! Dlho som sa branila, no nakolko ma zacina kopat neskutocny chtic po druhom babatku, rozhodla som sa zavitat do vasich kruhov 🙂 A ano, ja viem, je to v podstate trapna a zbytocna diskusia, nakolko najspolahlivejsie riesenie je pockat, ci sa (ne)dostavi menstruacia.... ale ked ja si neviem pomoct 🙈😃 dennodenne na sebe pozorujem priznaky, snazim sa na to nemysliet, ale nejde to. A chcela by som teda vediet vas nazor, co si myslite o mojich priznakoch, pripadne sa mozte zverit aj vy, a preberieme to vsetko spolu 🙂
Dalsiu menstruaciu by som mala dostat v nedelu, 20. maja, cize mi chyba 6 dni do dalsieho cyklu. Nemeram si teplotu, ani nic, no sex sme pre istotu mali kazdy den (niekedy aj 2x), aby nam nic neuslo. Uz 5 dni som velmi unavena a to bol moj priznak aj pri prvom tehu. O osmej som uz hotova, co obycajne mavam kopec energie aj do polnoci. Co ma ale najviac zaskocilo, ze vcera som len tak stala a divala som sa z okna a zrazu z nicoho nic mi zacalo bit srdce ako dive, islo mi normalne z hrude vyskocit. 20 sekund a prestalo to. Odvtedy sa to neopakovalo. A dalsia vec, vcera som isla do sprchy a ako som na seba pustila horucu vodu, uplne mi ztvrdlo brusko - maternica, az sa ju dalo dotykom citit. A uz cca 5 den som strasne nafuknuta. To by snad bolo vsetko...
No, dievcata moje, co si o tom myslite? 🙂

orsi_h
•
14. máj 2018

Podla mna ano :P

lucky_me
autor
•
14. máj 2018

@orsi_h Och, no bodaj by si mala pravdu! 🙂 uvidime 🙂

orsi_h
•
14. máj 2018

drzim palce a daj vediet. u mna to presne takto zacinalo 2x cize :D preto hovorim ze podla mna ano.

extempore
•
14. máj 2018

Psychika je mocná, je možné, že si to len nahováraš. Na druhej strane, môžu to byť aj príznaky tehotenstva. Každopádne želám, nech všetko dopadne dobre a rýchlo sa zadarí zdravé dieťatko. 😘

mionag
•
14. máj 2018

No to nafuknutie by aj mohlo byt ako realny priznak...ja som ako balon.prsia bolila ako dive...som uz 36 den cyklu.bola som v piatok u dr ale ze este nic nevidel.hcg bolo 725.idem v piatok na usg ci uz bude nieco vidiet...som ako na ihlach lebo minuly rok som mala mmt

iren88
•
14. máj 2018

príznaky tehotenstva to sú ale treba myslieť aj na to, že sa veľakrát stane, že si to žena aj nahovára takže sa zbytočne neteš dopredu

jeanne0
•
14. máj 2018

Ked velmi tuzis mozes mat falosne priznaky...z vlastnej skusenosti a nie raz som ich mala, dokonca jeden mesiac som ms nedostala vobec a vsetky tehu priznaky ale bolo to len psychikou, tak velmi som chcela....

asia83
•
14. máj 2018

@lucky_me Nechápem, ako sa dá maternica cítiť zvonka na dotyk. Hmmm. Tehotná byť môžete, ale aj nemusíte. Tie príznaky sú bežné aj pri zápche a strese. Držím palce, aby ste boli. Treba čakať.

miadi
•
14. máj 2018

Ja neviem mne sa to zda ako malo priznakou pri malej a potom pri vajicku co v 5tt odislo som citila krce v maternici uz tyzden pred ms kontrakcie jemne ako rastla a dole som citila ako štupel v cervixe .ale inak odkedy sa snazime o druhe tak mam vselijake "priznaky" furt -super čuch 🙄A unavena som uz od rana a poobede by som zaspala . Bušenie srdca som este nepočula že by bolo teho priznak to bude nieco ine . A kolko sa uz snazite? Hlavne ze sa snažite kazdy den hoci by stačilo každy druhy 😆(Koli spermiam ) aj zle mi bolo par x ale teda z jedla 🙈

katuskalm
•
15. máj 2018

Mne uz týždeň pred ms ukázalo pozitívny test 👍

soldi
•
16. máj 2018

@lucky_me dnes by si uz aj testovat mohla 🙂

ajushka123
•
Odpoveď bola odstránená
•
ajushka123
•
Odpoveď bola odstránená
•
soldi
•
Odpoveď bola odstránená
•
ajushka123
•
Odpoveď bola odstránená
•
lucky_me
autor
•
17. máj 2018

Ahojte baby! Dnes som testovala 🙂 Čo na to hovoríte? Mám 4 dni do menštruácie.

domculik
•
17. máj 2018

@lucky_me je to taaam ! blahozelaaam ! 🙂

soldi
•
17. máj 2018

@lucky_me gratulujem 🙂

soldi
•
17. máj 2018

@ajushka123 skus este zajtra testnut

tomikejt
•
17. máj 2018

@lucky_me jeee podľa mňa je to tam 😊 ja mam dnes 10 dní pred menštruáciou, skusim sa testnut tak o 5 dní, snažiť sme sa začali len tento mesiac , ale myslim že sme sa trafili do ovulácie, takže som celkom zvedavá či to vyjde na prvykrat 😊

lucky_me
autor
•
17. máj 2018

@tomikejt Držím palce! Daj nám potom určite vedieť 🙂

ajushka123
•
17. máj 2018

@lucky_me supiš, gratulujem 🙂 aký máš dlhý cyklus?

lucky_me
autor
•
17. máj 2018

@ajushka123 28 dní 🙂

orsi_h
•
17. máj 2018

@lucky_me gratulujeeem 🙂 🙂 🙂

papywest
•
17. máj 2018