icon

Začínajú ma bolieť prsia. Som tehotná?

simbatko
16. aug 2021

Ahojte..6-8.8 som mala ovulku ..No ale nejak ma začínajú prsia bolieť..Tak zo zvedavosti... Som si spravila test...Dnes som mala dostať MS...aj brucho bolelo doobeda jak na MS ale nič..... zatiaľ . Možno skoro ešte na test...zo zvedavosti pekný večer 😉...

Začínajú ma bolieť prsia. Som tehotná?
dijka123
•
16. aug 2021

@simbatko no mna tiez bolia prsia brucho ako prd ms ale krvacanie s vysadenia neprislo

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@dijka123 s akého vysadenia?

x_mery_x
•
16. aug 2021

Mna od 2 augusta zacalo pichat, tiez mam uz citlive prsia, obcas svrbia bradavky, bolia ma krize a furt mam test negativny, tak neviem, lebo nikdy som sa takto necitila pred ms, ale mozno predsa, uvidime obe :D

dijka123
•
16. aug 2021

@simbatko Hak vaginalny kruzok

dijka123
•
16. aug 2021

@x_mery_x no mna tiez aj krize bolia biely vytok mam a palenie zahy a tlak v podbrusku

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@dijka123 jajjj tak....dnes ráno som mala pocit úplne že dostanem ..dala som si aj vložku ..istota je guľomet....a nič

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@x_mery_x a test si robila?

dijka123
•
16. aug 2021

@simbatko no ja tiez som myslela ze pobede dostanem tiez bolest ako pred ms a nic

x_mery_x
•
16. aug 2021

@simbatko ja som si tiez myslela, ze dnes dostanem, som utekala domov s malym z ihriska, ze krvacam a to je taky vodnaty biely vytok mam :D

x_mery_x
•
16. aug 2021

@simbatko test som.si robila v nedelu rano a negat

majkaki
•
16. aug 2021

@simbatko Ja som mala ovulku 11.10, testy negatívne aj po vymeskani a až 1.11 mi vyšiel pozitívny. Prsia ma však boleli ako nikdy 😂 takže som už len čakala za druhou čiarkou. Držím palce, ja už mám svoje mimčo doma. ❤

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@x_mery_x no stebou to vyzerá zaujímavo.. Držím palce aby si bola tehuľka🙏😚

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@x_mery_x pak pošli foto keď spravíš test🙏

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@majkaki a to prečo až tak neskoro...?Si mala poposuvane či ako?

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@dijka123 test?

x_mery_x
•
16. aug 2021

@simbatko dakujem, neviem co si mam mysliet, ale nejako uz neverim, ked tak dlho neukazuje, no ak nedostanem ms tak skusim o dva tyzdne :D

simbatko
autor
•
16. aug 2021

@x_mery_x tak skús behnut k dr ... držím ✊

majkaki
•
16. aug 2021

@simbatko ukázal sa mi aj skor "duch" ale až po 10-15 minútach tak som to nebrala ako výsledok testu

dijka123
•
16. aug 2021

@simbatko este som si nerobila vo stvrtok si urobim

natalia137
•
Odpoveď bola odstránená
•
dominikatomas
•
17. aug 2021

ale prsia bola aj pred mestruaciou takze nemusi to byt hned tehotenstvo

simbatko
autor
•
18. aug 2021

Ahojte dievčatá vidíte niečo?Mne sa na živo zdaa ozaj moc slabunka čiarka... Ďakujem 😉