Začínajúci menzes verzus tehotenstvo
Ahojte mám nepravidelný cyklus ale ms by som mala dostať buď 19.7 čo som nedostala . Alebo zajtra . Ale určite viem že ich nedostanem lebo ma vôbec nebolia prsia ani podbruško a dokonca Sa mi ani neukázalo akné čo sa mi stáva tyzden pred ms. Mám ale výtok biely riedky neustalne má Páli záha nech zjem čokoľvek stále som unavená a hladná . Test som si robila pred 3 dňami a nič . Viete mi poradiť ? A mala by som byt 16DPO. Ak správne počítam . Poprosím žiadne posmešne komentáre .
@bambula00001 16dpo vies podla merania BT ci podľa čoho? Lebo z prveho tehu viem ze na 16dpo uz som mala kolajnice riadne takže je to ťažko povedať ked nevieš na 100% ci bola ovu kedy bola a cj vobec prebehla 🤔
@alzbeta162 Neviem to na 100% to je len môj odhad a kalendár 😉 zato sa nato sni veľmi nespolieham
@bambula00001 tak len čakať;) držím prsty ❤️
@alzbeta162 ďakujem no dúfam že to vyšlo
@bambula00001 oh moj boze...hlavne nepouzivajte slovo kramY...ved to je katastrofa...toto snad pouzivaju zeny nejake 4.cenovej kategorie
@nelca0510 napísala som bez blbých komentárov a hla niekto sa nájsť musí !!! Poprosím ak nemáš čo povedať k veci nekomentuj ! Ďakujem
@bambula00001 ahoj mala som tiež meškajúci menzes, očakávala som ho 3 dní a neriešila som nič, keď mi meskal 5 deň tak som si spravila len tak test s tým pocitom že tam bude jedna čiarka lebo sa cítim ako pred menštruáciou, prsia ma neskutočne bolia a aj brucho ako pred mrchu. No co nečakám, zrazu sa zjavila druhá čiarka, pre istotu som si kúpila aj ďalší a tiež dve čiarky 🙂 takže skôr si myslím ze by ta boleli veľmi prsia a cítila by si sa ako pred menštruáciu, ale každá sme iná
@noami12 nieje podmienka aby boleli prsia mna napr. Pri dcérke tiez veľmi boleli na dotyk a ked som bola znovu tehotná vôbec neboleli... to znamená ze ak pri 3ch deťoch prsia bolia ze zenu budu bolieť aj pri 4tom 😊 aj ked sme každá ina telo si snami robí svoje 🤣
@noami12 ja slm sa cítila ako pred ms už pred týždňom myslela spm že prídu ale neprišli . V podbrušku ma občas picha ale to je všetko
@noami12 je mi ráno na zvracanie a každý deň má Páli záha ale prsia má nebolia vôbec
@bambula00001 ja som práve včera nasla dve čiarky na testoch 😊
@bambula00001 a držím ti palce aby si ich nasla aj ty ak si želáš 😊
@noami12 tak to ti gratulujem a ďakujem
@noami12 ahoj test sisi robila az ked ti ms meskala 😊
@noemikatka ahoj áno meskal mi, ale ani som nedufala že budú dve čiarky nakoľko menzes mi hocikedy meskal 🙂
@bambula00001 aj ja ďakujem, daj vedieť ako si dopadla 😍
@bambula00001 Mám to podobné, žiadne príznaky pred ms a ms už mešká, testy negatívne. Jedine ten biely výtok.
@bambula00001 A ešte hrozne by som jedla veľa, každé dve hodiny škvŕka brucho a pritom normálne porcie jedla ako doteraz. 😂 To je fakt des...
@michaelaprocner som na tom tak isto ms mi meška už 3 dni mám biely výtok a ms nikde . Idem do štvrtok na kontrolu tak uvidíme .
@bambula00001 ja idem taktiež. Držím palce, nech to nie je nič vážne a nech je to tak, ako si želáš. Ja by som si najradšej bábo želala, ale kto vie 🤨
@michaelaprocner aj ja by som si priala babo ale ja som už nedockava tak si dnes idem kúpiť test a ráno si hneď urobím
@bambula00001 Tak držím päste, aby boli dve //.
@michaelaprocner ďakujem aj ja ti drzim palce 😉

Tak si skús spraviť test keď ti zajtra nedorazia...a budeš vedieť... možno...