icon

Zajtra dostanem výsledky zdravotného vyšetrenia

malllal
28. nov 2024

Ráno som mala n papieri trošku bledo hnedé bola som teraz u dr zobrali my krv zajtra budú výsledky tak uvidíme,na sone nevidel ešte nič iba že mám zväčšenú sliznicu.takze musím počkať do zajtra.kazal my kúpiť rutín vytaminy prenatal.

ysseba
28. nov 2024

Ďakujeme za informáciu

malllal
autor
28. nov 2024

Mali ste takú skúsenosť?

ysseba
28. nov 2024

@malllal nie nemam taku skusenost. Ja som si vzdy spravila test a az neskor som isla k doktorke. Hnede spinenie moze byt znak, ze sa rozbieha menstruacia. Vysoka sliznica tiez byva pred menstruaciou alebo aj v tehotenstve. Test si si nerobila?

adeladulova
28. nov 2024

@malllal každá druhá ma takú skúsenosť, meška ms, jemne špinenie, ak je skoro tak na Sone nič nie je vidno, bude neskor, a každá máme tehotenstve uzivat prenatalne vitamíny. Držím palce, nestresuj, oddychuj, a nabudúce stačí Google ako vytvárať 350tu temu s tou istou otázkou 😊

malllal
autor
28. nov 2024

@ysseba robila som si aj dneska pekné dve ciarky

ysseba
28. nov 2024

@malllal To si v úvode nenapísala, že si si robila test a máš pekné dve čiarky. Tak potom dobré 🙂 Preto som písala, že ja vždy po pozitívnom teste idem až neskôr k doktorke. Aby bolo dačo vidieť na ultrazvuku. Ale chápem, že špinenie ťa vystrašilo. Neboj sa, dobré to bude. Držím palce 🙂

malllal
autor
28. nov 2024

@ysseba ďakujem pekne áno mala som pekné kolajnice zajtra mám volať k dr či potvrdí