icon

Zápach semena po intímnom styku

22. feb 2021

Vopred sa ospravedlňujem, ze je ta téma trošku zo zákulisia našich spalni, prave preto je anonymná. Hladala som na nete odpoveď, ale nedocitala som sa. Včera sme mali s mužom styk. Stále používame prerušované metódu a nikdy som neostala tehotná, takže to pokladáme za spoľahlivú metódu. On je naozaj skúsený a nikdy sa mu nestalo, aby mu ušlo. No včera po tom, som cítila na mojich gatkach zápach semena. Dokonca aj dnes ráno. On si je istý, že mu nemohlo nic ujsť. Čím moze byt potom spôsobený ten zápach. Dokonca sám dnes uznal, že ano cítiť to tak. Nevieme si to vysvetliť, naozaj sa mi to ešte nestalo. Babatko uz neplánujeme, aj keď by prišlo, zvládli by sme to. Stalo sa niekomu niečo podobne? Ďakujem

Strana
z2
autor
22. feb 2021

@sono2 no nie nevyteka to okamzite.
Ďakujem za odpovede
Nemusíme to dalej riešiť
Uzavreté - mohlo ujsť, uvidíme
Ďakujem

sono2
22. feb 2021

Tak asi viem keď sme splnili dve deti. Jasné že hneď kedy asi? Veď si sa šla oprchovať, vstala si. To by musela byť plná dávka žeby ešte ráno vyšlo.
Ale tak asi lepšie vieš. Načo sa potom pýtaš🙄🙄

sono2
22. feb 2021

A keď píšeš, že uvidíte tak nemáš šajnu kedy máš plodné dni, čiže nemáš šajnu o ničom podľa mňa

erickatt
22. feb 2021

Ano ma to svoj divný pach. A ano mohlo mu ujst a nevedel o tom. Ja som tak stresovala pred mesiacom

zuzinapipina
23. feb 2021

@beata_k moj výnimočný prípad ma čoskoro uz 5 rokov 😊💜

miadi
23. feb 2021

Na druhy den v gatkach .. to ti musel dost streknut .. Tak Bud mu uslo a nevie o tom Alebo si to nechce priznat. Alebo klame -popiera Myslim ze je mala sanca zeby o tom nevedel.

leuchtturm
23. feb 2021

tvoja otazka znie naozaj divne. Tvojmu chlapovi zrejme uslo, a bolo mu to bolo trapne priznat, lebo doma je za sampiona v ovladani a ty namiesto nudzovej antiky radsej filozofujes...

mondolina
23. feb 2021

Tak asi keď cítiš ejakulat tak to bol ejakulat. Netreba v tom hľadať vedu.

autor
23. feb 2021

Dakujem za skusenosti a názory

09041986
23. feb 2021

Ak neplánujete bejby tak je úplne jedno či uslo alebo nie, otázne je či si mala v čase havarije ovulku🙂.. podľa MS by si približne mohla vedieť..možno stresujes úplne zbytočne😉

Strana
z2