Zmena farby výtoku, mala to niektorá z vás?
Ahojte. Uz som tu pisala parkrat, ale teraz to je zvlastne. Mala niektora par dni po sexe ruzovy vytok, potom na dalsi den tmavohnedy a potom svetlejsi hnedy? Mam aj nadutr brusko trosku, ale o tyzden cakam menstruaciu, nepripisujem tomu velku pozornost. Aj vyrazky sa objavili, ktore som pred tym nikdy nemala. Moze ist o tehotenstvo alebo podla vas o daky problem? Moj gynekolog nema volny termin az v polovici decembra. Inak sa citim v pohode, unavena, ale tak aj pocasie sa meni, to moze byt aj tym.
Neboj sa všetko bude Ok. Ja som potratila v 11tt presne pred mesiacom . Aj ja by som chcela mať bábo čím skôr :(
no treba ho aj tak po case opakovat, kedze je to dost skoro na testovanie, ked este len cakas na menzes
@lea202 no to asi ano. Ale moje problemy dako neustupili. V podbrusku a v krizoch ma obcas na par sekund zaboli az tak, ze ma to prinuti zastat, predychat a potom to hned aj prejde. Ale boli ma stale podbrusko. A dost sa mi vydulo, vraj to nevidno, ale ja to citim riadne. Asi sa prilis sledujem od tych problemikov teraz. Mala by som to zatial nechat asi tak, moze to byt menstruaciou a prechladnutim
Ale uz asi tyzden to trva. Ale prsia ma neboliaal, inokedy pred menstruaciou ma bolia an na dotyk. Teraz nic, akoby som kramy ani necakala. Uvidime, necham sa prekvapit. Dufam, ze to nebude ziaden problem.
Ahojte baby chcela bi som od vás poradit menzes mi meskal 3 dní a Teraz len spinenie také světlo hnedo růžové dnesny testik negativní bolesti ako zvicajne při menzes nemám.
@romci22 juj to ma mrzi. Nabuduce sa snad podari. Mne meska zatial. Ale ako som pisala, tak podbrusko citim, prsia ako nic, len su tazsie trosku, ziadna bolest ako som zvykla. To ruzove spinenie a neskor hnede 3 dni si neviem vysvetlit, nikdy sa mi to tyzden pred mrchou nestalo.
Ahoj, no čo? Nejaké novinky?

@zuzka1090 Urob si tehotensky test.