Znamenajú tri čiarky na teste trojičky?
keď na tehotenskom teste uvidím tri čiarky, budem čakať dvojičky alebo trojičky? lebo keď sú dve čiarky, tak žena čaká jedno dieťa, možno dve... ako sa to vlastne počíta?
😎
Ja som si myslela doteraz,že čím viac čiarok,tým viac Adidas. Ale hups,asi nie 🙂
@amy2408 ja este doporucujem to modulo 5, lebo zakladatelka sa javi, ze ani do 5 nevie naratat, tak toto by este slo 😀 ... v kazdom pripade, super tema takto na koniec tyzdna a unavenu mozgovnu 😅
Alebo sliny:D
@vevesh iba 3 ciarky? ... tak sa zvysne dopisu fixkou, ved kto to spozna 😅
ta baby ja uz neviem potom co s takym testom a tolkymi detmi, este ze mam uz odrodene, lebo by ma panika uz pri teste chytala 😵
@zuzkaanicka 😀 😀 😀 tazka logika na zakladatelku... Ale aspon sme jej poradili, ako na to 😅 😅
@amy2408 no, niektore testy daju zabrat 😅
@vevesh tazka otazka, hrave odpovede 😅
Uz si skusala alkoholtester?:D
Kto vie co by ukazal napr tento:/
:DDD naj naj tema 100bodov🙂
@krristin 😀 1,3 promile garantovane! Tam uz clovek aj trojmo vidi. Predpokladam, ze tam bola len kontrolna ciarka.
@charlie1980 ja zasa dufam ze to bol iba zart a nie otazka🙂
No toto by má vobec nenapadlo a to som bola aj prvorodicks este ze viem čítat a stačil mi návod.
@emilia25 Naco navod ???? Mame MK.
Samozrejme! Gratulujem.👍
joj tak dobre mi padol tento príspevok po dnešnom ťažkom dni,dobre som sa pobavila,dnešné mladé ženy sú fakt vtipné(poniektoré).
@charlie1980 no ved tu sa clovek dozvie veci všeliske možné aj nemožné.
Google je lepsi:D
ked vidis na tehu teste 3 ciarky, tak 1. prestan pit, ak to nebude v tom tak 2. skoc k ocnemu ;)
😀 😀 😀
jedna ciarka: kup si vlozky a nesmut alebo buchni sampus
dve ciarky: kupuj kocik (alebo kup vlozky a prestan pit)
tri ciarky: smer ocny alebo si si miesto testu ocikala adidas celenku (aj tak smer ocny)
styri ciarky: kupuj kocik a prestan pit
viac ciarok: halucinogenne drogy, adidas vyrobky od cinana, atd...tehotentsvo vylucene
@zuzanka.zuzu jeziiiiiw... zomrela som. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Adidas celenku:D
A potom sa všetci čudujeme, keď také sliepky majú deti ☹
Jaka skoda, ze v casoch mojej mladosti nebol ani kon ani ocuravacie papieriky... Taku smutnu mladost som ja zila 😝 😝 Ale aspon pred dochodkom sa dobre narehocem.
Nezjedla si omylom nejaky obal s ciarovym kódom ? 😅
@zita19 ako si vlastne mohla bez toho vsetkeho zit, draha? 😅
myslím si, že dotyčná sa na tých komentoch teraz dobre baví :D :D :D a boli tie čiarky ružové??? Určite to budu dievčatká 🙂

@zuzanka.zuzu ano ano tak sa to počíta: čím viac čiarok, tým viac detí 😀 a kludne sa to dá dať aj pod pazuchu a zmeriaš ako -keby teplotu s teplomerom. Takže sú 2 spôsoby - buď to ocikáš, alebo pod pazuchu. Ja rozhodne odporúčam pod pazuchu a nechať pôsobiť 2-3 minútky. 😎 😝