Zosilnel Pepino po výmene komponentov?
Ahojte, myslite že zosilnel? Horný je nový, spodný starší. Blbe komentáre si nechajte, pýtam sa len na to či si myslite že zosilnel. Viem že je to pepino…

Aký je medzi nimi časový rozdiel? Ja si myslím, že rovnaké
Ja tam noc nevidím ani na jednom. Za mňa negatívny
Myslím, že nezosilnel, resp. nemalo čo zosilnieť. Je to negatívny test.
Nič nezosilnelo na tomto negatívnom teste...
Ďakujem všetkým za názor ☺️
Zosilnel.
je tam duch a ano, zosilnel
Podľa mňa áno zosilnel , nechápem prečo píšu ze negatívny test keď je tam slabá čiarka
@romikk22 To je tu na tomto fóre teraz taký trend 😂
Aj ja tam vidim ducha. Kup si digitálny clearblue, ten ti ukaze
@romikk22
@zuzanockamt veď práve, nejdem presviedčať niekoho že zam je aj keby tam dám naozaj pozitívny by niekto napísal že nevidí. Ďakujem za názor. Som odcestovala, keď sa vrátim urobím nejakú inú značku 🥹
@tramtada31
@reanda
@ullala
1.sa mi vidi negat., na druhom uz nieco je, takze to vyzera nadejne🙂
Tiež tam niečo slabé vidím
negativne obe
Nie nezosilnel
Keď vieš, že čo sú pepíno zač tak načo ich kupuješ? 😏 ale za mňa sú negatívne
Za prvé nekupuj pepino veľmi robia duchov. A za druhé mešká ti vôbec menštruácia ?
Ahojte 🙂 tak som zas neodolala. Vravím si musím sa presvedčiť že ozaj sú zle. A vyšlo toto. Teraz poobede. Toto už by som nepovedala ani že je duch. Na druhej strane všetko je možné a môže to byt falošne. Vo myslite ? Ráno skúsim druhý z balenia a uvidím ak tam bude takáto čiarka kúpim iný. Ms som vlastne aj dostala, ale veeelmi slabucku.
Tento uz vyzerá lepšie 🙂
Gratulujem, je to tam 🙂
Nieje. Dostala som ms a iné testy boli negatívne.
Ja som nechcela písať lebo sa to tu dookola rieši. Nakupovať pepíno testy .... sú nespolahlivé. Ja som mala minulý mesiac takéto možno aj ružovejsie a tehotná som nebola. Všetky ostatné negatívne.
Držím moc palce nech sa Vám čoskoro zadarí 😍

Ak myslíš tú "druhú" čiarku, tá je rovnaká ... za mňa je to negatívny test ...