Chcem sa spytat ci mate skusennosti so zvacsenym zltkovym vakom v tehu. Podla PM som v 8 tt a podla ultrazvuku 6+3 tt. Lekar mi povedal ze mam zvacseny zltkovy vak na 6.8 mm
@jankafe ako ste dopadli zienky?
@miselkamiska
@marrie5385 nakoniec bol aj plod so srdiečkom, ale malinký.. Skončilo to tak, ako som predpokladala.. Kyretaz :/
@jankafe a v ktorom týždni? Neudrzalo sa bábätko?
@marrie5385 myslím ze v 11tom. lekárka od začiatku vravela, že je menší akoby mal byť a srdiečko bije slabo
Prosím. Tiež mám problém že mám väčší zltkovy vak a pravdepodobne už plod nežije. Prosím, stalo sa vam to iba raz a mali ste potom deti? Ja sa strašne bojím, že nebudem môcť mat deti
@lucka010522 ako som písala, 3x potrat, ale je jún 2023 a 2.7. ma môj drobcek 2 roky🙂 4ty pokus vyšiel (ale s liečbou)
@jankafe a vždy si prosím mala problém že sa ti zväčšil ten zltkovy vak? Aj ti povedali aky bol problém? Ďakujem 🙏🏼😞
@lucka010522 ja som mala problém,že sa plod nevyvijal, špeciálne odbery zistili po 2 potratoch, že pravdepodobne imunita útočí na plod..takže som brala kortikoidy na tlmenie imunity a špeciálne injekcie..plus injekcie na riedenie krvi a od 5teho mesiaca som lezala 23hod denne az do porodu kvôli skrátenému krcku..ale stalo to za to 🙂
@lucka010522 u nás to vtedy skončilo tak že to bol zamlcany potrat, bábätko sa v istom týždni, veľmi skoro, prestalo vyvíjať. O necelý rok som znovu otehotnela a bolo všetko ok (teraz tu vedľa mňa pobehuje takmer 2 ročný synček ♥️). Ani následne vyšetrenia po tom potrate neukázali nejaký problém...teda príroda.
@marrie5385 ďakujem, žiaľ, tiež mám taký pocit, že som ten prípad. Musela ste na čistenie?
@lucka010522 áno, lebo sa to samo nespustalo, lekári tomu nechali čas, ale nič. Na čistenie som bola asi v 11tt ale bábätko malo veľkosť 5/6tt.
Baby prosim vas o radu a vysvetlenie .
Bola som dnes u gynekologa s tym ze test bol pozitivny .. a nasiel mi tam daky vak a ze bude sledovat ci sa vajicko spojilo so spermiou ….
Co to znamena ? Som tehotna ? Stretli ste sa s tym ?
@lami201020 ano, si tehotna, vajicko sa uz zjavne so spermiou stretlo, inak by si nemala ziadny gestacny vak ani pozitivny test. teraz sa bude sledovat, ci sa embryo vyvija ako ma. objednal ta urcite na dalsiu navstevu.
@selena_luna no povedal mi ze bude stledovat to vajicko …ano o tyzden idem .. zas
@lami201020 tak o tyzden budes vediet viac. Ci sa ukaze embryjko ci ide o prosperujuce tehotenstvo. Ak niecomu nerozumies, nehanbi sa opytat priamo doktora co to znamena a ze co sa bude dalej diat.
@selena_luna dnes som si robila rano test aby som mu vedela podat blizsie info a on mi povedal len toto .. len vtedy ma clovek milion otazok a myslienok ze sa zabudne opytat aj na podstatne veci ..
@lami201020 neviem v ktorom tyzdni si, ale moze ist aj o neprosperujuce tehotenstvo, teda embrijko sa nevyvinulo spravne a zaniklo. To je velmi, velmi caste, oplodnenie je naozaj obrovska loteria. Mohol po nom ostat gestacny vak a ten sa casom vstrebe.. O tyzden teda uvidis, ci vak narastie aj s embryom, alebo zmensi sa zanikne. Ale myslim ze negativny clearblue skor hovori ze sa to tentoraz nepodarilo.
@selena_luna ja vam poviem ze uz dako tymto testom neverim lebo duchuju a uz som si povedala ze to necham na lekara on vie viac .. uz si ziadne testy robit nebudem
@selena_luna včera na obed
@lami201020 tazko povedat, uz to len gynekolog musi odsledovat a vyhodnotit, ci je to prosperujuce tehotenstvo. Testy uz nestacia.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som na tom rovnako. Som v 7 tt a vidno mi len gestacny vak a zltkovy vak, kt je zväčšený, plod nie :( som po dvoch potratoch a obávam, že ma čaká tretí.. 😥