Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@evusticka ja som objednala tieto sady Nerchau na tmavý textil http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... a potom ešte osobitne tie 60ml flaštičky tiež Nerchau rôzne farby podľa potreby 😉
@evusticka ja pouzivam tie iste farby ako anett9.
@zanuska ja to robim tak, ze si na monitor prilepim biely papier, obreslim, potom si ten papier vlozim do bodynka, nalepim bodynko na jedny sklenene dvere co mame doma, v druhej miestnosti zaznem svetlo, aby mi to dobre presvietilo, a tenkou fixkou prekreslim na bodynko🙂
ked vonku svietilo poriadne slnko, tak som to robila na okne🙂
baby, tie farby sa vam nevypieraju, vydrzi to v pohode ci casom zblednu?
@lussy23 dakujem...🙂
@bambicka krasne..aj mne sa casto stava,ze mi vypadne stetec...🙂
kočky,kdesi som tu čítala,že ste chceli na FB založiť stránku s ručne maľovanými tričenkami.Aj je to reálne?
1. Najprv prišla myslienka - kup biele pyzamka pre drobca, kt. je ešte v brušku a namaľuje tam niečo.
2. Potom som našla túto skvelu temu, kt. ma naštastie menej strán ako téma kt. som luskala pred rokom - marcipanove torty 😉
3. Par metrov od prace mam umelecky raj, ale vyber farieb bol aj tak ťažky - kedže sady tam neboli.
4. ĎAKUJEM za to, že som tu našla kopu rád hlavne stálicam témy @michalag, @janefonda a snáď čoskoro niečo pekné pridám.
@kucminka stranka existuje, prave asi 2dni dozadu som ju odovzdala anett9, skus sa pozriet, mozes si tam tiez popridavat svoje veci ak chces, s tym umyslom som stranku zakladala, ze ktorakolvek z vas co malujete si tam mozte hadzat svoje fotky ci uz len na pochvalenie alebo rovno na predaj.ved kazdej sa nejake to euro zide, nie? 😉

@anett9
@cassidy ake to mate krasne ako to malujete ja by som potrebovala najskor nakreslit na tricko a potom vymalovat len neviem cim to mam obkreslit sablony nemam no mam nadherne obrazky ktore by som chcela namalovat na textil ale neviem ako :( ja neviem malovat ze chytim stetec a ides