icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

zanuska
30. nov 2012

@anett9
@cassidy ake to mate krasne ako to malujete ja by som potrebovala najskor nakreslit na tricko a potom vymalovat len neviem cim to mam obkreslit sablony nemam no mam nadherne obrazky ktore by som chcela namalovat na textil ale neviem ako :( ja neviem malovat ze chytim stetec a ides

anett9
30. nov 2012

@zanuska musíte si prelistovať spätne pár stránok,ako to robia baby,tuším cez klasický kopír a tak...ja idem voľnou rukou,to znamená,že si obrázok položím pred seba a odkreslím v akej veľkosti chcem priamo na vec fixkou ..skresliť viem a takto mi to ide najlepšie 😀

kucminka
30. nov 2012

@zanuska ja si obrázok vytlačím na papier a cez kopirák obkreslím na tričko,potom len obtiahnem a vymaľujem.

zanuska
1. dec 2012

@kucminka vcera som to skusala a cez kopirak mi to neislo neostalo nic na tricku neviem moze byt ze je stary?nechapem idem kupit nove buduci tyzden aj farby tak sa informujem ako na to aby som zbytocne nevyhodila ze farby peniaze 😒

evusticka
1. dec 2012

@cassidy
@anett9 Babulky, poslali by ste mi prosim vas link ? 🙂 Na farbicky, ake pouzivate 🙂 Chcem v pondelok spravit prvu objednavku, no neviem sa rozhodnut 🙂

anett9
1. dec 2012

@evusticka ja som objednala tieto sady Nerchau na tmavý textil http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... a potom ešte osobitne tie 60ml flaštičky tiež Nerchau rôzne farby podľa potreby 😉

evusticka
1. dec 2012

@anett9 Dakujem !! 🙂 A kolko take flasticky vydrzia ? 🙂

anett9
1. dec 2012

@evusticka ťažko povedať,podľa toho koľko maľuješ...ja som s tým začala asi pred mesiacom,maľujem veľa,ešte som nevyprázdnila žiadnu fľaštičku z tých sád,ale napr.červenej už mám málo. Tie fľaštičky na kusy sú veľké,tie vydržia dosť dlho 🙂

cassidy
1. dec 2012

@evusticka ja pouzivam tie iste farby ako anett9.
@zanuska ja to robim tak, ze si na monitor prilepim biely papier, obreslim, potom si ten papier vlozim do bodynka, nalepim bodynko na jedny sklenene dvere co mame doma, v druhej miestnosti zaznem svetlo, aby mi to dobre presvietilo, a tenkou fixkou prekreslim na bodynko🙂

cassidy
1. dec 2012

ked vonku svietilo poriadne slnko, tak som to robila na okne🙂

michaela317
1. dec 2012

@anett9
@cassidy ...uzasne to je...

michalag
autor
1. dec 2012

@anett9 ten posledny kompletik je užasnýýýýý, klobuk dole 🙂 🙂 🙂

kucminka
1. dec 2012

@zanuska treba viacej pritlačiť,ani mne to poriadne nešlo,ale keď som pritlačila,tak už to bolo O.K.

kucminka
1. dec 2012

môj ďaľší výtvor 😉

bambicka
1. dec 2012

po dlhsom case som aj ja opat nieco namalovala...ked bol obrazok takmer hotovy tak mi vypadol z ruky stetec so zelenou farbou...a tak som musela improvizovat...a tak vznikol strom, ktory nebol vobec v plane 🙂

rainee
1. dec 2012

baby, tie farby sa vam nevypieraju, vydrzi to v pohode ci casom zblednu?

lussy23
1. dec 2012

@michaela317 ádherné
@anett9 nádherné
@cassidy krásnučké
@kucminka nádherný výtvor
@sirael krásny

kucminka
1. dec 2012

@lussy23 ďakujem 😉

michaela317
2. dec 2012

@lussy23 dakujem...🙂

michaela317
2. dec 2012

@bambicka krasne..aj mne sa casto stava,ze mi vypadne stetec...🙂

kucminka
3. dec 2012

ďalší môj výtvor 😉

ivett1
3. dec 2012

@kucminka tak, presne túto chce aj naša Viki😉 veľmi pekne sa ti podarila🙂

kucminka
3. dec 2012

@ivett1 myslíš Draculauru?Je to ale zle nafotené,lebo som to fotila len mobilom.

kucminka
3. dec 2012

kočky,kdesi som tu čítala,že ste chceli na FB založiť stránku s ručne maľovanými tričenkami.Aj je to reálne?

ivett1
3. dec 2012

@kucminka áno, Draculauru s tými dvoma copmi😉 ... mne sa to páči a je to celkom dobrá fotka, asi máš dobrý mobil😀

kucminka
3. dec 2012

@ivett1 aj dcéra chcela práve túto,tak som ju maľovala hneď prvú a teraz stále to tričko nosí 😉

lussy23
3. dec 2012

@kucminka krásne

abriela
3. dec 2012

1. Najprv prišla myslienka - kup biele pyzamka pre drobca, kt. je ešte v brušku a namaľuje tam niečo.
2. Potom som našla túto skvelu temu, kt. ma naštastie menej strán ako téma kt. som luskala pred rokom - marcipanove torty 😉
3. Par metrov od prace mam umelecky raj, ale vyber farieb bol aj tak ťažky - kedže sady tam neboli.
4. ĎAKUJEM za to, že som tu našla kopu rád hlavne stálicam témy @michalag, @janefonda a snáď čoskoro niečo pekné pridám.

mimave
3. dec 2012

@kucminka stranka existuje, prave asi 2dni dozadu som ju odovzdala anett9, skus sa pozriet, mozes si tam tiez popridavat svoje veci ak chces, s tym umyslom som stranku zakladala, ze ktorakolvek z vas co malujete si tam mozte hadzat svoje fotky ci uz len na pochvalenie alebo rovno na predaj.ved kazdej sa nejake to euro zide, nie? 😉