icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

jajabajaja
12. apr 2013

preco vlastne nepouzivate kovovy hrot? ake su jeho nevyhody resp.vyhody?

jajabajaja
12. apr 2013

@volcanic ja malujem vzdy na vyprate tricko. bolo to uvedene kdesi v nejakom navode-uz nepamatam presne kde....mozno je to kvoli niecomu cim su nove tricka striekane...?/neviem, to je len moj dohad/. Riedim aj miesam vzdy na palete. Cim vacsia, tym lepsia-aspon pre mna. Robim si vedla seba "machulky", ktore potom rozne kombinujem aj medzi sebou.

jajabajaja
12. apr 2013

@monstos mohla by si prosim rozviest to o materialy?

lussy23
12. apr 2013

@lenadka mne sa to tiež stalo. aj so m to prala a nič. nedá sa iné robiť, len tam dokresliť. 🙂 to nevadí že je zlé miesto. aspon bude tričko originálne🙂

cassidy
12. apr 2013

@lenadka mne zisla svkrna ale iba ked bola uplne cerstva a to vanishom a suchanim starou zubnou kefkou

lenadka
12. apr 2013

@monstos kde zoženiem transferové ceruzku?

volcanic
13. apr 2013

@bambicka dakujem,určite pomohla 🙂
@abriela áno,ja som si tiež čítala,ale nie až toľko strán priznám sa 🙂, no aj na iných stránkach, v poslednom čase som nemala veľa času sedieť pri PC,ale aj k tomu sa dostanem určite,len som potrebovala vedieť čo si ešte mám dokúpiť... určite budem musieť vyskúšať, 1.krát asi to maľovanie nebude na 100% ale časom a praxou na to prídem 🙂 ako aj s tortičkami- tiež rada pečiem.. Ďakujem za rady
@monstos super, pôjdem pozrieť ten štetec,lebo taký tenučký nemám....a chystám sa maľovať na začiatok na tričká - 100% bavlna

volcanic
13. apr 2013

@jajabajaja práve preto som sa pýtala,lebo aj ja si myslím, že je lepšie vyprať, že to asi lepšie chytí...
..no som zvedavá koľko času mi to zaberie,to prve maľovanie, určite začnem až večer, keď budu deti spinkať,len vtedy som už aj ja unavená 🙂

kucminka
13. apr 2013

@dm1 včera som bola omrknúť tie farby v DCA,no super,kúpila som si farby,aj metalické,aj štetce,ďakujem za tip 🙂

kucminka
13. apr 2013

@volcanic ja tričká dopredu neperiem,a zatiaľ sa nikto nesťažoval,ani mne sa ešte nestalo,žeby mi niečo vybledlo,alebo zle chytala farba 🙂

bambicka
13. apr 2013

ja som pravala ale prestala som....zatial nebol problem...hlavne ked malujem na objednavku, je fajn ked je tam este aj vysacka s cenovkou 🙂

monstos
13. apr 2013

@lenadka http://www.animas.eu/product/ceru
za-rayer-transferova-na-tmavy-textil-4676/ ja som kupila na tejto stránke

monstos
13. apr 2013

Konečne príprava na leto - dovolenku :

siska33
13. apr 2013

ahojte som tu daaavno nebola. mate krajsie a krajsie vytvory zienky! aj ja pridam posledne. idem teraz malovat monsterku tu s ruzovo-ciernymi vlasmi. ako namiesat taku ruzovu? zeby fialovu s cervenou?

siska33
13. apr 2013
jajabajaja
13. apr 2013

@volcanic drzim palce. ja malujem ovela menej odkedy mam drobca.... 🙂 ale su maminy, ktore zvladaju vsetko. ja mam pritom rada klud

t_stehlova
13. apr 2013

Tak idem si sem po rady a kritiku aj ja nech s páči, každá rada ma poteší...vláčik potrebuje ešte jednu vrstvu...

mima1311
13. apr 2013

Sikulky prosim vas odkial beriete namety ? ....potrebujem par obrazkov vyhladat tak ci nemate nahodou link 🙂 poziarne auticko , auticko , traktor , vlacik ...nieco pre chlapca 😵

mima1311
13. apr 2013

@janelillith ty si poklad ...dakujeeeeeeeeem 🙂

janelillith
13. apr 2013

@mima1311 po anglicky najdes vsetko 😉 staci si na tej stranke napisat co chces a mas milion obrazkov 😉

mima1311
13. apr 2013

@janelillith diiik uz budem vediet 😵 , kedze ja a anglictina 0 bodov pomoze preklad google 😉 🙂

monstos
13. apr 2013

@jajabajaja no záleži či bavlna, ale aj aká. Nikektorá je akoby "chlpatá" a niektorá vrúbkovaná atd...najlepšie je ak je uplne hladká 🙂

lussy23
13. apr 2013

@t_stehlova
@siska33
@monstos
nádherné výtvory

lussy23
13. apr 2013

@dm1 V dubnici je obchod s farbami? Super! a koľko tam stoja?

lussy23
13. apr 2013

inak niekedy tu niekto dával link na internetový obchod, kde farby nie sú drahé a poštovné je tiež akurát(asi 2 eurá) nemáte niektorá ten link? mysli mže sa to volalo raj umelcov, ale nie so msi istá

sashie
14. apr 2013

@ivett1 díky za info. bola som tam v piatok. presne, vybrakované, pár farieb nerchau a kúpila som si bielu, vlastne neviem či je to biela, bolo tam napísané transparent (č.830) neviem na čo to vlastne je, vyskúšam. predavačka s predavačom boli úplne mimo, vždy je tam niekto iný a oni sú podľa mňa z kníhkupectva, lebo najprv mi blokovali farba a potom knihy. pýtam sa, kedy dostanete tovar, že nevedia. fasa. tiež som si kúpila v tube wako trblietavu a nerchau glitter liner - trblietavu. tak uvidím. len neviem ako sa to používa. 🙂 či priamo z tuby, alebo sa to musí riediť.
prosím ťa, a keď maľuješ na tričká, musí byť tričko úplne napnutné alebo nie. ďakujem.

lussy23
14. apr 2013

Baby čítala som, že tu niekto používa štetec na maľovanie nechtov. kde taký zoženiem?

a ako sa volá ten link, čo tu niekto dával, kde farby nie sú až tak drahé a aj poštovné sa dá???
prosím naozaj nemám čas to tu hladať🙂

jajabajaja
14. apr 2013

@monstos aha 🙂 , chapem. ja som naposledy malovala na vrubkovanu a veru to slo dost zle.....hlavne kedze som malovala maly obrazok....

dm1
14. apr 2013

@lussy23 ano je tu obchod a veru neviem presne ale na tmavy tusim 2,8 a na svetly 2,5 ale neviem presne