Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
maminky
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
prosim kto mi neposlal adresu, majl a mobil do IP, prosim poslat🙂
a pripominam, 9.4. je deadline na odoslatie balika
16.4. /stvrtok/ potrebujem mat u seba vsetky baliky a zlte listky, v piatok 17.4. pojdem na postu, cez vikend pobalim a v pondelok 20.4. poslem k vam.
doma uz mam 3 baliky, 1 je na poste.
vsetkym, ktore ste to poslali postou kurierom /nie na adresu/ dakujem velmi pekne🙂
@drahuska11 prosim ta, platila som ti tie stetce? nezda sa mi. prosim skontroluj to a ked tak posli c.uctu. mam objednane 2ks
@drahuska11 aj ja teraz nie som si ista, ci som Ti nieco platila. a uz si ani nepamatam, kolko ich mam objednanych, ale tiez sa mi mari, ze 2ks.
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
maminky,
do albumu aktivit som napisala zoznam, kde budem priebezne pisat, od koho uz mam baliky a eura - pre moje aj vase info.
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktvity-2-3-roky-k9xzc5/
@bibi78 EURA MAM
@dendulik82 EURA MAM, BALIK MAM
@drahuska11 EURA MAM
@emica55 EURA MAM, BALIK MAM
@gooobi BALIK MAM
@christina87 EURA MAM
@kajka18 BALIK MAM
@katkae1
@laura27m EURA MAM, BALIK MAM
@luckadominika EURA MAM
@marcelka932 / @marcelkaemmka
@martina05
@mimamijami EURA MAM, BALIK MAM
@mima551 BALIK MAM
@nicicka EURA MAM, BALIK MAM
@noname26 EURA MAM
@silvia1101
@sony2002 EURA MAM
@sticza EURA MAM
@vepiku
@zuzickaaak
@zuzkalika EURA MAM, BALIK MAM
teda zatial je u mna 9 balikov
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55
@gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m
@luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05
@mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101
@sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika
+@cicamica1980
Dievcata, ja som balicek vcera poslala a este pridavam foto... dufam, ze budete spokojne 🙂 kazdy srobik som zabalila samostatne, aby sa nahodou neobili... tesim sa na vasu tvorbu 😉
@cicamica1980 peniazky by si uz mala mat a balik poslem kurierom.
@zuzickaaak plis pises ze panizky by som mala mat, ale nezaregistrovala siom ich.
prosim napsies, ktory den si posielala?
pripustam, ze som mohla prehliadnut ja🙂
@cicamica1980 posielala som icj vcera vecer,bolo to z uctu Viktor Lieskovsky. Prepac 🙂
@zuzickaaak oki tak to mi pridu dnes🙂
@cicamica1980 super,som rada 🙂
maminly, davam vam sem update balikov.
dnes som bola na poste.
to su baliky, co mi do vcera boli ulozene na poste a prehlad penazi, co ste mi poslali, co ste posielali do vcera.
prosim, ak ma niekto podozrenie ze peniazky od neho by mali byt uz u mna alebo balik uz by mal byt u mna, dajte mi vediet. mohla sa stat chyba u mna, skontrolujem, preverim. dakujem
prosim je tu niekto taky, co so mnou este nekomunikoval a nestiha?
mam v plane triedit aktivity v sobotu a nedelu, ked dcera bude spat, aby som ich v pondelok poslala, veriom, ze to vyjde🙂
este som zabudla,
ozval sa mi kurioer z DPD - tak to bdue asi balik od @noname26 - ze? pride vo stvrtok.
zatial som otvorila iba 1 balik, od @sticza - lebo tam bolo nieco pre mna z hromadnej objednavky, a urobila fakt kraaasnu aktivitku🙂)) ostatne som este neotvarala🙂
pekny den vstekym🙂
BALIKY
@bibi78 EURA MAM
@dendulik82 EURA MAM, BALIK MAM
@drahuska11 EURA MAM
@emica55 EURA MAM, BALIK MAM
@gooobi BALIK MAM, EURA MAM
@christina87 EURA MAM BALIK MAM
@kajka18 BALIK MAM EURA MAM
@katkae1 EURA MAM BALIK MAM
@laura27m EURA MAM, BALIK MAM
@luckadominika EURA MAM BALIK MAM
@marcelka932 / @marcelkaemmka BALIK MAM
@martina05
@mimamijami EURA MAM, BALIK MAM
@mima551 BALIK MAM
@nicicka EURA MAM, BALIK MAM
@noname26 EURA MAM
@silvia1101 EURA MAM
@sony2002 EURA MAM , BALIK MAM
@sticza EURA MAM BALIK MAM
@vepiku EURA MAM BALIK MAM
@zuzickaaak EURA MAM
@zuzkalika EURA MAM, BALIK MAM
@cicamica1980 ano dpd by malo byt moje
@cicamica1980 penuaze odosielam dnes, balik na ceste🙂 🙂
maminky
jedna mamina bohuzial nepredvidane nestihne a donesie mi balik az v pondelok vecer.
pokusim sa to natriedit cez vikend, a potom v utorok cez dcerin spanok to sfinisovat a v stredu poslat.
takze trosku sklz, snad to nikomu nesposobi velky problem
pekny den vsetkym🙂
@cicamica1980 ja som posielala balik dnes a prinesie ti ho kurier. Pekny den 🙂
maminky
vsetky baliky su u mna, okrem 2
jeden pride zajtra a dalsi v pondelok
tak to len pre info🙂
pekny den vsetkym
maminky, vcera som nenapisala, tak davam dnes info:
aktovity roztriedene.
cakam dnes vecer uz iba 1 balik.
zajtra cez spanok dcery to dotriedim a polepim a nahadzem do auta. snad tam natrepem 21 krabic, lebio niektore ste poslai krabicu, ktora je vacsia aj ako 4 listy A4 🙂)))
@goobi - v krabici bolo 23 ks, ako malo byt - asi sa rozmnozili🙂
@kajka18 - dakuje, ty vies za co🙂
@katkae1 - poslala si 24, 2 ti idu naspat
@marcelkaemmka - poslala si 24, 2 ti idu naspat
@zuzickaaak - poslala si o 1 menej - je to mozne? tebe som do krabice nedala teda, dufam, ze ok. naviac boli vysypane vedla 2 kamene a take fialove zvieratko z machovej gumy☹ snazila som sa to najst, tusim sa mi aj podarilo, ale neviem to potvrdit na 100% cent, lebo kazda aktivita sa trosku lisila. ale iba 1 sacok bol deravy. takze ak nejakej maminke bude chybat, prosim najdite si vonku podobny kamienok - myslim, ze by to nemal byt problem. dakujem za pochopenie
@mima551 - v stredu po nasom kurze predbezne plati?
pekny den vsetkym🙂
zabudla som napisat, aktivity su kraaasne. este som ich nestudovala do detailov, len tak cez priesvitny sacok, ale mate sa na co tesit🙂))))
@cicamica1980 pisem ip ;)
@cicamica1980 to vediet, tak ich spravim o mesiac skor, len tak styri, nech sa mnozia v krabici 😀
maminkyyyy
baliky potriedene, su v aute - vsetkych 20 som tam natrepala🙂
zajtra rano smer posta, ak sa nic nepototo🙂))
@drahuska11 - len sa chcem uistit, v baliku okrem flias boli 3 sacky so stetcami. boli iba 3, hej? pytam sa pre istotu....plis daj info
@cicamica1980 nezabudla si na moje stetce? 😉
@kajka18 nezabudla, stetce su pribalene☺
ahojte maminky este par info k mojej aktivite geoboard. ako ste odsuhlasili, kolicky som nedavala prilepene ale su osve, aby sa s nimi mohli robit aj ine aktivity - na inspiraciu tu je link - http://rustspolecne.cz/2012/04/geoboard/
mali sme 2 druhy tyciek, tak sme tesne pred uzavierkou zistili, ze niektore kolicky su o 1mm hrubsie a dost tazko sa davaju dnu. kto ich budete chciet mat napevno, staci ich pevnejsie zabit dnu. ak chcete, aby sa vytahovali, a pojdu vam tazsie, prosim, prebehnite si ich smirgelpapierom, aby sa stencili (my sme boli v zavere obaja s muzom chori, v horuckach, tak sme radi, ze sme to vobec zabalili, prepacte). inak sa trosku vybehaju aj pouzivanim. dakujem za porozumenie a prajem vela zabavy s nasou aktivitkou🙂
tak ja tiez doplnim k mojej aktivite, ze komplet smajlikov je tam osem(cize su podlepeni machovou gumou a maju magnetku), dalsich pat je zalaminovany papier, kedze mi bolo luto ich vynechat a rozpocet uz nepustil. Niektore sa tazko priraduju, sama som mala problem, mozno skuste na zadnu stranu smajlov pre seba napisat aj samotnu emociu. Smajlov som cerpala z Monte skupiny, najdete ich pod heslom emocie, su tam ale anglicke emocie k nim.
Dalsia vec je, ze som fotopapier na podklad objednavala tu na MK z nejakeho shopu a neviem, ci je to kvalitou, alebo cim, ale nechytila na ne riadne farba z tlaciarne, ale mozno by ste si to ani nevsimli, keby som na to neupozornila 🙂
Tesim sa na aktivity
@cicamica1980 ano, so stetcami boli le 3baliky, dakujem 🙂
@drahuska11 dakujem za info
prave som baliky odoslala🙂
vsetkym dakujem za spolupracu.
manzel je dnes doma, tak som sla na postu sama a nechala som im aktivity - a ked som sa vratila, tak manzel vravi, ze aktivity su super🙂 neviem, s cim konkretne sa hrali, ale ze su super🙂))
takze cakajte baliky🙂)) podla mna vsetky musia byt na vasich postach v piatok/pondelok
@cicamica1980 dakujem aj ja - Zuzi, Tebe za trpezlivost! Ja uz mam balicek doma a vytesujeme sa aj so starsim synom. Aktivity su perfektne! Len som sa chcela spytat kolko aktivit bolo dokopy, myslela som, ze 22, ale mam len 21. Nemam 2 aktivity "motyl", ale ta mamina (michalajulka) sa asi v priebehu akcie odhlasila a potom "geometricke tvary" od katkae1.
@drahuska11 tak tie stetce asi nevysli pre vsetky zaujemkyne. Mohla by si mi, prosim Ta, poslat stranku, kde si ich objednavala? Vdaka! 🙂
Pekny slnecny den vsetkym!!

@silvia1101 rucicky sme kedysi v skole robili nejak s korkovym stoplom a prispinkovane to bolo, aby sa to dalo otacat, ale presne ako uz nepamatam...