Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@marcelka932 tie tvary nedam, uz boli v jednej vymene - ked kuknes link v uplnme uvodnom prispevku alebo tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
@sticza + @marcelka932
maminky,
obidve ste navrhli motylov.
@sticza ty ako prva, ale osobne si myslim, ze aj tak vyhra tvoja aktivita s tymi listami stromov - lebo ta je taka "jedinecna" v zmysle, ze vela busy bags albumov som uz videla, ale toto este nie, bo malo ludi ma moznost pouzit drevo.
myslis, ze by som mohla pri tebe zrusit motylov s tym ze by ti zostali iba 2 aktivity?
a nechala by som ich ako navrh od @marcelka932
daj plis vediet
vdaka
@cicamica1980 jasne chapem op pardloon nebsimla som si ze motyle tu uz su ..osobne si myslim ze mi vyhra to hmatove lexeso
@cicamica1980 nemám s tým problém kľudne prenechám aj ja si myslím že drevo vyhrá lebo v podstate všade je top
@cicamica1980 ahoj 🙂 prosim ta vymen mi v albume tu aktivitu s navliekanim koralok za toto.
dakujem 🙂
@zuzkalika ta aktivita uz bola, kup uvodny prispevok fora alebo tu
@cicamica1980 jasne prepac, tak mi prosim nechaj len tie dve aktivity. vdaka 🙂
Ja by som mohla urobit hmatove pexeso az suhlasite.
@zuzkalika ok gorale zmazane
@emica55 uz je navrhnute, pozri tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vymena-2-3-roky-79hil9/22779869/
@cicamica1980 pridala som foto ja som myslela taje z predmetmi ze dieta vopcha rucky a hlada rovnake tvary alebo mamka vyberie nejaky tvar a dieta ma vybrat po hmate taky isty
@emica55 aha takto si to myslela, to je super🙂 myslim, ze ani dalsi navrh nemusis davat, toto sa bude isto pacit 🙂 mozes mi napisat, ake veci budu vnutri - len tak cca, aby sme vedeli. dakujem
@cicamica1980 budu tam geometricke tvary-drevene kocky
@noname26 prepac ja som zabudla na teba, tu je link s fotkou pradla. len na pracku nemam fotku, maminka to tam nepridal
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vymena-vrecuskovych-aktivit-pre-dieta-od-1-3-rokov/
Fiha, baby, my sme boli velmi prazdninovi, takze som sa vobec ani nesnazila ist na pc, a teraz tu pribudlo niekolko stranok. No zatial nestiham, ale ako som uz pisala, do vymeny sa zapajam, len este najst nejake aktivity. Dufam, ze do nedele stihnem...
@cicamica1980 a spol. 😉
@cicamica1980 ahoj, za mna pridavam 4aktivity, neviem sa rozhodnut kt.vyhodit - necham na teba 🙂
1)hladanie predmetov vo flasi podla predlohy - predloha zalaminovana, pripevnena k priesvitnej flaske, predmety su ukryte v ryzi, cca 20kuskov roznych zaujimavosti 2)hmatovy labyrint - zasita koralka/gombik - prevedenie doladime, ci by to bolo v tvare slimaka, alebo gombik lienka hlada cetu domov...3)rozlisovanie farieb - farebne rolky z WC papiera, pripevnene k podlozke, dieta do nich triedi farebne spachtle
4)tienove pexeso - zalaminovana predloha, dieta ku tomu hlada spravnu dvojicu
@bibi78 ak nestihnes do nedele, mozeme ti dat vyrobit aktivitu, co bude mat v hlasovani vela hlasov, ale nevyhra
@drahuska11 labyrint bol uz tu
takze ten vyhodim, ostatne nechavam
@cicamica1980 tak som mala trosinku casu a daco som pohladala, necham na Teba a ostatne dievcata co vyberiete. Som zaciatocnik, dufam, ze to nie su prilis jednoduche aktivity... ale ak sa vam bude zdat ze ano, kludne prijmem aj tie, ktore budu mat vela hlasov ale nevyhraju...
1. TIENE
2. POCITANIE A PRIRADOVANIE - VAJICKA
3. FARBA ZMRZLINA
4. JARNE PUZZLE
5. HODINY (vizualne mozno trosku ine, podla toho, co zozeniem)
@cicamica1980 a este mi vypadlo...
5. HODINY (vizualne by boli mozno trosku ine, podla toho, co zozeniem)
@silvia1101 super ze si dala navrhy, je lepsie samozrejme dat vlatsne navrhy /lebo clovek moze premysliet, ci je to schopny vyrobit/ ako prevziat navrh od niekoho.
s tvojim dovolenim vyberiem navrhy 3 + 4 + 5.
tienove pexeso ma urcite kazda mamina, da sa to lahko hocikde stiahnut a vytlacit a tie vajicka prepokladam ze tiez maminy budu mat, lebo sa to da tiez volne stiahnut z internetu.
idem uploadnut do albumu
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
maminky, dnes do pol noci je deadline na pridanie navrhov.
@bibi78 + @petolub - vy ste este nedali navrhy, stihnete? je aj moznost, ze navrh nedate a potom vam bude prideleny anvrh, ktory nevyhra, ale bude mat vela hlasov.
vsetky maminky: kuknite este raz album s aktivitami a ak nejaku aktivitu mate doma, napiste pod foto koment - mame doma
dakujem
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
este som zabudla napisat,
este necham 1-2 dni, aby ste si podopisovali k aktivitam, ktore uz mate komebty pod foto a ked pojde vsetko tak ako ma, v stredu spustim hlasovanie - urcite vam sem napisem pokyny, ako hlasovat🙂
@cicamica1980 ahoj, tak pozeram, ze mi v podstate ostali dva návrhy (hodiny a zmrzlina), takze pridavam dalsie dva: rybolov a retaz, prosim potom updatni. Rybolov pridavam dva obrazky, konecna verzia by bola prisposobena mojej kreativite. Dakujem.
POZOR POZOR - SPUSTAM HLASOVANIE!!! 🙂
prosim do piatka 16.1. do 24:00 prosim odhlasujte, kto neodhlasuje, nevadi, vyhodnotenie bude aj bez jeho hlasov.
- Hlasovat sa bude tak, ze PACI sa mi to oznacime iba 1x pri kazdej maminke – konkretne pri tej aktivite, ktora sa vam paci najviac, ale ked sa vam bude pacit aj ina aktivita tej maminky, do popisu pod foto napiste, AJ TOTO SA MI PACI – tieto druhotne hlasy vyuzijem, ak nahodou vyjde z hlasovania, ze 2 aktivity jednej maminy maju rovnako PACI SA MI TO, potom rozhodne pocet druhotnych hlasov. Pripadne ak sa nejaka maminka chce zucastnit a nevie navrhla aktivitu, potom jej z tychto dalsich aktivit mozeme nejaku priradit. osvedcilo sami to pri prvej vymene @petolub @bibi78
- Hlasuje aj sa vlastne aktivity.
- kto nechce hlasovat, nestihne hlasovat - nevadi, bude vybrata aktivita aj bez jeho hlasu
cez vikend do nedele 18.1. do 24:00 sa kazda kuknite do albumu a sem do fora mi napiste vysledok hlasovania za vase aktivity
priklad
zuzickaak mi napise + oznaci ma tu vo fore zavinacom
tvary - PACI SA MI TO 13 /aj toto sa mi paci 3/
auta - PACI SA MI TO 7/aj toto sa mi paci 2/
VITAZNA AKTIVITA: TVARY
ked pojde vsetko podla planu, v pondelok cez dcerin spanok urobim album vitaznych aktivit, a napisem info k vyrobe. dakujem a pekny den vsetkym🙂

@noname26 takze este ra z mi plis napis, ktoru alterantivu z tych stuplikov mam dat🙂
ci dam len pocitanie a tie gumky s geoboardom?