Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@luckadominika kraaaasne 🙂
Dievcata a mohla by som sa pridat aj ja? Navrhy asi uz nestiham, nemam cas vsetko si precitat a pozriet stare vymeny, tak ak sa bude dat, kludne mi nejaky priradte.
@luckadominika naozaj je to veeelmi krasne, musim Ta len a len chvalit ;)
@luckadominika perfektne... sikulka 🙂
@luckadominika pekne obrazky, nedal by sa jeden obrazok vymenit za auticko ?
@gooobi už mám väčšinu vytlacenu lebo robím dve výmeny a neviem ti zaručiť že dostaneš auticko priamo ty
@luckadominika jasne, ja som myslela pre vsetky, myslim ze nas tu je viac co maju autofilov. Ale staci ked das dobre rady. robis to farbou na sklo?
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
zienky co poviete na tieto obrazky na palicky?
@zuzkalika sú pekné 🙂
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
Vyzera to tak, ze "srobiky" vyhraju 🙂 chcete ku nim realne alebo kreslene zvieratka?
Zatial som vybrala len realne, vid. foto
A ak maju niektore dievcata tuto aktivitu uz doma alebo ju uz vyrabam v inej vymene... dajte mi vediet... ak by @cicamica1980 dovolila, urobila by som na karticky ine zvieratka...
@cicamica1980
@bibi78
@drahuska11
@emica55
@gooobi
@christina87
@kajka18
@katkae1
@luckadominika
@marcelka932 / @marcelkaemmka
@martina05
@mimamijami
@mima551
@nicicka
@noname26
@silvia1101
@sony2002
@sticza
@vepiku
@zuzickaaak
@zuzkalika
Navrh na realne zvieratka na srobovanie 🙂
@dendulik82 ok, vezmeme ta. Z Navrhov co nevyhraju ale b du mat dost hladov ti ponuknem nieco na vyrobu. Ok?
@cicamica1980 ok, dakujem velmi pekne
Ahojte u mňa ešte tieto mamičky nahlasovali 🙂 Ale ako kukám vyhráva domino 🙂
@bibi78
@emica55
@martina05
@dendulik82
Ahojky @cicamica1980 toto budú všetky mamičky (22) 🙂 aby som si mohla pomaličky kupovať materiál 🙂 ďakujem
cicamica1980
bibi78
drahuska11
emica55
gooobi
christina87
kajka18
katkae1
luckadominika
marcelka932 / marcelkaemmka
martina05
mimamijami
mima551
nicicka
noname26
silvia1101
sony2002
sticza
vepiku
zuzickaaak
zuzkalika
dendulik82
@christina87 prosim ta este pockaj. ked vytvorim album s vitaznymi aktivitami, mozno niektora mamina zisti, ze polku aktivit doma maju a este odstupi.
ked vyvorim album s vitaznymi aktivitami, tak poproism kazdu maminu, aby napisala, ze sa urcite vymenz zucastnuje a az potom potvrdim pocet mamieciek vo vymene
takze este s objednavanim pockaj
maminy
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
bez ohladu na to, ci niekto hlasoval/nehlasoval - zajtra, pozajtra mi prosim napiste vysledky halsovania za vase aktivity sem do fora + oznacte ma zavinacom
priklad
zuzickaak mi napise + oznaci ma tu vo fore zavinacom
tvary - PACI SA MI TO 13 /aj toto sa mi paci 3/
auta - PACI SA MI TO 7/aj toto sa mi paci 2/
VITAZNA AKTIVITA: TVARY
@cicamica1980 OK 🙂
@cicamica1980 Mohla by som sa ešte pridať?
@laura27m no navrhnut aktivivitu uz nestihnes. takze jedine ak nam po hlasovani zostanu nejake sice nevyherne aktivity, ale budu mat dost hlasov. je to pre teba akceptovatelne?
Ahojte, rada by som sa pridala, ale asi už by nás bolo veľa, však? Tiež by som mohla vyrobiť aktivitu, ktorá by mala dosť hlasov, ale nebola by výherná...
@cicamica1980 a nemohli by nove mamky este nieco pridat ak by to bolo nieco ine? my naozaj uz vela z tychto aktivit mame. teda tie co mame odhlasovane nie ale myslim tie dalsie asi nevitazne navrhy 🙂
@zuzkalika aj to je riesenie, ale potom sa to zas rpedlzi, lebno na hlasovanie musism dat apsom 3 dni.
@michalajulka
@laura27m
@dendulik82
@bibi78
maminky, chcem sa opytat, ci by ste predsa len mohli navrhnut zo 2 aktivity? myslite ze by to bolo mozne dnes/zajtra?
prosim, aby to boli take, aktivity, ktore "nie su okukane" t.j. este neboli navrhnute v tekto vymene a ani vo vymenach v linkoch, ktotre su v uvodom prispevku tohoto fora.
ide o to, ze ako pise
@zuzkalika ,
je dost ,mozne, ze nam zostanu nevyherne aktivity, ktore uz vela mamiciek ma ...
takze ak je to mozne, prosim skuste dat prdsa len navrhy.
ak sa nepodari, tak ak nam zostanu nevyherne aktivity s vela hlasmi, tak asi budem musiet prezistit, ci ich mamicky uz nemaju a az úpotom nam prideli. ak by som vam ich ponukla na vyrobu a niuekotre mamicky by ich uz mali, hrozilo by, ze niektora mamicka odide - a teda to by sokm nerada.
vsetky ostatne maminky
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
ak mate nejake tipy na aktivity, ktore skuste sem dat foto + oznacte ho TIP NA NAVRH - mohla by to byt inspiracia pre vyssie spominane mamicky.
dakujem
TIP NA NAVRH
1. skladanie podla farieb a roznych sposobov
2. strom - a uhladanie na neho podla rocnych obdobi
3. semafor - bolo by diobre k tomu pohladat popis a pogooglit, ako najlepsie urobit
4. hmatova knizka/hmatove karticky
5. motanie pavuciny
6. pocitanie - dobre by bolo spojit aj s prikladanim predmetov/kamenov na tie gulicky
7. kreslenie - obtahovanie
8. robenie pizze z filcu

Prvý kus na svete, este postrihat,zaoblit hrany a pomiešat farby nech to je veselšie 😉