Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@delideli ďakujem... už zháňam 😉 posnažím sa aby to bolo čo najviac rôznorodé.... no ešte otázočka... maminky : @alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @cicamica1980 @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag koľko párov by ste si predstavovali mať v tomto pexese?
Ďakujem už teraz za komenty... Liv
@lilivka liv podla mna urob tak, aby ti to nakladovo vyslo tak do toho nasho rozpoctu 1-2 EUR na osobu🙂
@cicamica1980 ahojte posnazim sa spravit to v termine. MAla je v nemocke stale ale hadam zajtra pojdeme domov . Mna vystriedala starka ale sme u svokrovcov takze nemozem zhanat material. farebne vykresy mama len tie penove alebo machove tvary potrebujem kuk do jedneho obchodu.
@cicamica1980 asi som to zle napisala, ponahlala som lebo mala mi tu behala okolo. takze este raz. budem robit aj druhy harok s priradovanim, kde budu deti priradovat predmety k obrysom (hrncek, varecha, hodinky napr.). chcela som to urobit, aby tie predmety boli zaujimave, pekne. ze napriklad na biely hrncek nalepim z machovej gumy cervene gulicky. lebo inak budu musiet byt tie predmety jednofarebne, cisto len vystrihnute tvary. teda, najdem take lepidlo co by som mohla pouzit alebo take farby, co by drzali?
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
@lucka.ano hm no bodkovany hrncek by sa mi pacil, ale fakt asi pohladat netoxicke lepidlo🙂
@lucka.ano : ja idem dnes objednavat detske netoxicke lepidlo : http://www.apollostore.sk/sk/papiernictvo-kance...
mam doma nejaku machovu gumu,tak len co pride, otestujem a dam ti vediet. ten napad s ozvlastnenim tvarov ako pises sa mi velmi paci 🙂 jednak ,ze to nebudu len zakladne tvary- napr. ten hrncek a jednak,ze budu zaujimavejsie..
@michalajulka @emica55 - vy dve ste sa trosku odmlcali, tusim ste mi nenapisali vysledky. plis ozvite sa, nech vieme, ze ste v tom s nami, kazda mamka potrebuje vediet, materialku na kolko aktivit bude objednavat.
dakujem
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
chcela som toto - budem objednavat z opitecu, asi koncom tohoto tyzdna.
postovne je> Pri objednávke Vám účtujeme prepravné náklady vo výške 3,75 € a balné 1,15 €
takze ak niektora by ste chceli nejaku drobnost t.j. neoplati sa vam objednavat koli postovnemu, mozem vam objednat a poslat postou - to by vas stalo iba postovne slovenskej posty🙂
dajte mi vediet, s @anikag uz komunikujem, ostatne dajte vediet do IP a predmet dajte spolocna objednavka OPITEC - aby sa mi tam lahko hladalo🙂
@cicamica1980 toto je cast didaktickej kocky co som sila malemu..jedna strana... a najprv som sa bala cisa to nebude trhat no ani nie...samozrejme ze treba mat ostrihane nechtiky.. :D
@cicamica1980 kedy budes objednavat?? by som sa aj ja pridala 🙂
@sony2002 myslela som ze koncom toihoto tyzdna. akoze ja by som mohla aj hned, ale chcem pockat, ci sa niekto nechce pridat
@cicamica1980 tak so mnou prosim pocitaj 🙂
@sony2002 ok skus do piatku mi dat do IP linky a pocet kusov, co teda chces🙂
maminky, takze je nas teraz 16 - co ste mi definitivne potvrdili ucast /tym ze ste zacali riesit vyhotovenie aktivity/
cakam este feedback od michalajulka, plis feedback do stvrtka.
ak chce niekto odstupit, plis feedback do stvrtka
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
V PIATOK UZAVRIEM DEFINITVNE POCET UCASTNICOK, aby sme vedeli, kolko coho objednat na aky pocet aktivit.
@lilivka teba poprosim do vitazneho albumu k foto tvojej aktivity dat kratky koment🙂
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
caute, tak ja kedze mam karticky, tak toho materialu vela nepotrebujem, iba folie laminovacie. u ans laminuje otec, este nevie co vsetko bude laminovat:DDDD zacinam hladat obrazky, niektore idu dobre, niektore horsie, taky kravin najst:DDD aby nebol pripis os...any a tak. ale zase ten datel je paradny. aj bocian🙂 len nebude to pre deti drasticke, ked bude bocian origos jest zaby? napr, ten mi teraz napadol. mam to spravit realisticke, hej? a ked niektora budete vediet ze to dieta šokne,t ak to nepridate, ok? zatial nad tym takto uvazujem, ved uvidim vo este pride, ake napady a inspiracie. drzte sa, tvoreniu zdar. 😀
@cicamica1980 Ahoj 🙂 k tomu, že som nenapísala výsledky: NAPÍSALA SOM!!!... Neviem o tom, že je niekde stanovené, koľko krát v týždni sa tu musím hlásiť - stačí každý druhý deň, alebo dokonca každý? Čo sa týka výroby aktivity, z môjho pohľadu nech každá mamka si ju spraví podľa svojich predstáv, schopností a možností, nebudem do toho žiadnej zasahovať. Samozrejme, ak máte postreh k tej mojej aktivite (alebo ak by ste mali podarovať čierne vrchnáky 🙂), kľudne napíšte. MAJTE SA ZATIAĽ KRÁSNE
@michalajulka ospravedlnujem sa ti, musela som to prehliadnut vo fore.
ja som pisala este jeden prispevok, ze kazda mamka nech napise ku svojej foto vo vitaznom albume kratky koment/vyhotovenie, aby som vedela, ze sa nad tym zamyslate, a nech to mozem koncom tohoto tyzdna definitivne uzavriet, co sa tyka poctu maminiek.
takze este raz prepac...
bolo by fajn, kebyze tak aspon 2x do tyzdna sem kuknes. teraz pocas vyroby o nebude az take nutne, ale potom, ked budeme finisovat. bolo by fajn asi aj kazdu den.
predbezny deadline na odoslatie je 24.6. - ak niekto nebude stihat, deadline posunieme.
ostatne maminky,
JE NAS TEDA 17, OBJEDNAVAJTE MATERIAL NA 17 AKTIVIT🙂
pekny den vstekym
maminky, ja objednavam z opitecu.
ohlasila sa mi @sony2002, ze jej mam objednat filc, ak by ste este niektora potrebovali nejaku drobnost, ze sa vam koli tomu enplati platit v opiteci postovne 5 eur, dajte mi vediet do dnes /potom vam poslem postu za postovne/. objednavam zajtra
@michalajulka ak by si potrebovala nejake vrchnaky, daj vediet, budem zbierat 🙂))
@cicamica1980 ja by som chcela odtial objednať machovu gumu, spolu mam objednavku za 13,40. mohla bysom sa pridat k tebe? ci je to uz vela? ak hej, daj vediet, poslala by som ti zoznam.
@lucka.ano lucka, skor ide o to, kolko to je objemovo a na vahu.
mas odhad?
lebo ked si kuknes cennik SP, tak ak by som ti mala posielat balik, taky vacsi/tazsi, to uz stoji vyse 3 eura
skus odhadnut, vahu a ci to bude list alebo balik - zavisi od velkosti.
a potom naklikni sem, kolko by ta stalo postovne odo mna k tebe a zvaz, ci sa ti to oplati.
pre mna to problem neni, ten budes mat par dni este zdrzanie, ale ja sa pokusim poslat asap🙂
/resp. ja byam v rovinke, ty mas v profile bratislavu, mozno by si si mohla k nam urobit vylet🙂 v ktorej casti BA byvas? 1x tyzdenne chodim do podunajskych biskupic - takze teoreticky aj osobne/
plis daj mi definitivne vediet dnes ci ano, alebo nie. a ak ano, tak co presne - linky a pocet kusov, zajtra chcem objednat
@cicamica1980 vieš čo, pozerám že rozmerovo mi to asi nevyde ako list. bude to síce lahučké, ale rozmery presiahnu.. tak nič, objednám to ja. V profile už mám staré info, teraz som ďaleko od BA. Škoda. Ale ďakujem za ochotu
@lucka.ano ok

@lucka.ano toto prve sa mi paci. neviem, ako si to myslela s tym lepenim/nelepenim gumy - ako si ju chcela lepit? alebo kde?