Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002
ahojte baby ..KATASTROFAAAAAAAAA ... tak som dnes isla zabalit balicek a poslat, kedze som este vcera dorabala co sa pokakalo a aj s materialom co mi chybal a nas kreativny obchod mal dovolenku ...
Takze co sa vlastne stalo .... Vcera som pri kontrole zistila, ze suchy zips mi nedrzi na ten penovej hubke na riad, tak som musela zmenit material na nalepenie sucheho zipsu - cca 60 kuskov, to som uz nejako opravila, a dnes som zase zistila, ze slniecko ktore som podlepila filcom mi tiez ten suchy zips dobre nedrzi, takze musim ist dokupit to brutalne lepidlo co mi drzi vsetko so vsetkym a este to prerobit ...
Nikdy si nic nenechavam na poslednu chvilu, ale aj ked som sa veelmi snazila nejako to nevyslo ☹ A kedze nam idu permanentne uz druhy mesiac zubky a mame doma prisnu vztahovu vychovu 😀 cez den nemam ani sekundu cas na aktivitku a po nociach padam uz na hubu - slusne povedane - a poviem pravdu je to riadna makacka tato aktivitka, a obcas vyzera akoby ju skolkar robil, ked som o 02hej vnoci strihala kruzky 😀 ale budem stastna ked sa len zopar detom bude pacit tak ako Timke 🙂
Navyse dnes odchadzame do Senca a vraciame sa domov az v nedelu ..... Beriem si vecicky so sebou a v senci na chalupe to dokoncim a poslem postou nejakou super rychlou .. dufam, ze ti to stihne prist do pondelka @cicamica1980 .. fakt sa velmi ospravedlnujem 😒
@alenitka chapeme, sak prinajhorsom sa nam to este o tyzden predlzi🙂 ja ta uplne chapem. U nas tiez stale zuby, a nespravim čez den nic, iba cez spanok a to je tak 1,5hod a to hlavne varim 🙂 ale od včera som u nasich mimo domov a dcera normalne chce ist na ruky radsej k mojej mame nez ku mne🙂 tak babka ju nisi vsade ako maca a uziva si ju🙂 ja iba asistujem a oddychujem🙂
Vsetkym: na hobbyborg.sk maju samolepiaci suchy zips
http://www.hobbyborg.sk/index.php?id_product=70&controller=product
http://www.hobbyborg.sk/index.php?id_product=69&controller=product
A po dohode majlom su ochotni to poslat aj ako list 2 trieda obycajne na vlasne riziko - ja len ak by niekto chcel ten samolepiaci suchy zips . Neviem, ci je cena dobra resp. Kolko stoji v lidli...
@alenitka @cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1 @sony2002
@cicamica1980 ty sa maas 😀 my v piatok ideme tiez k babicke - do senca ideme iba obrat marhule a pekne ich zaviest na vychod babicke, ved co by som ja s nimi robila - buduci tyzden mam piect dve torty na objednavaku a to ani netusim kedy zmaknem 🙂 a kde ste u babicky ? niekde na zapade ? Ci ti nedonesiem zasielku rovno tam 🙂 My ideme ku Sencu do Réci ale ideme aj do BA po capacky pre Timku ...
@alenitka dubnica, uz je to stredne slovensko🙂to je dost daleko🙂 akoze fakt tu mam full service. M ama je na pnke, akoze uz je v pohode, s nohou marodi, trhali jej necht, ale uz je secko ok🙂 takze si uziva aj ona aj ja 🙂 ona dcerku a ja veget🙂 nevarim, neupratujem🙂 uz si to vselepiace lepidlo lepidlo kupila? Lebo ak si este nekupovala, a este len budes kupivat, ak sa ti da, kup plis 1 ks aj pre mna. Poslem ti prevodom peniaze, ked mi das cislo uctu. Vdaka
@alenitka inak ty si iny makac ze o 2 v nci. Uf. Ja som od porodu bola hore max do 2200 -2230.ale este aj teraz bezne chodim spavat o 2100🙂 vcera som zaspala s dcerou o osmej vecer🙂
@cicamica1980 vies co ja som taka sprosta ze som nekupila ten samoliepaci suchy zips ... ja som myslela ze to drzat nebude, lebo mala som raz doma taky a skusala som ho a nic to nedrzalo, tak som tomu neverila, ale to bol mozno nejaky stary ... a tak som minula kopec lepidla a aj tak vysledok nieje ako som chcela ... ale aspon budem vediet do dalsich vymien .. kupim si na skusku ten samolepiaci a uvidime 🙂
@cicamica1980 ja som nocny vtak odjakziva ... a mam to stastie ze Timi spava od roka do 8 - 8,30, niekedy aj do 9,30 😀 ale spavat ide az o 21 ... Ja skor ako o jednej druhej ani nezaspim ..
no a dubnica je daleko od cesty veru 🙂 lepidlo ti kupim - stoji 2,60 v kinekuse tak ti namiesto 3,20 do balika hodim iba 60 centov a sme vyrovnane 🙂
Myslim, ze to stiham vecer dorobit, a skontrolovat este hrube nedokonalosti a zajtra to s kuskom stastia poslem 🙂
a tatko vyzera aktivitka (ta spina na zemi tam v skutocnosti nieje, to sa vam len zda ze ju vidite 😀 )
tak u nas sa na poslednu chvilu pekne do noci striha :D okrem frflania priatela ze co som si to vymyslela ked na to nemam cas je to celkom fajn :D ale asi vzivote som tolko nestrihala.. som to ratala a vystrihla som aj snim 612 zaoblenych obdlznickou a o laminovani ani nehvorim.. jaaaj no dufam ze budete spokojne ;)
alenitka @cicamica1980 @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @sony2002
a ospravedlnujem sa ze to nie je v zip sackoch ale u nas mali len malinke..do buducna si zozeniem velke A4 sacky.
@alenitka kraaasne, a vdaka za lepidlo 🙂
@cicamica1980 ako to teda vyzera, uz mas vsetky aktivitky u seba, ze kedy cca budes posielat? 🙂
@silsil no domov dojdem zajtra doobeda, takze kurier snad nieco donesie v pondelok, utorok. Neviem ako chodia tie baliky, ci mam listky v schranke , lebo minuly tyzden fakt kurier nevolal🙂 takze zajtra otvorim schranku a uvidim, kolko listkov vypadne🙂 pred mojim odchodom som mala doma tusim 3-4 aktivity, vratane mojej🙂 ak dojdu secky baliky v pondelok/ utorok, pokusim sa to v stredu poslat🙂
@silsil este som premyslala z organizacneho hladiska, zacnem to triedit az ked budem mat doma vsetky aktivity, podla mna tak to bude najlepsie🙂
@cicamica1980 ahoj moja a aj vsetky ostatneeeee @fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @sony2002 ja som svoj balicek neodoslala, v kinekuse nemali to lepidlo, tak som kupila ine tej znacky take hobby a celkom to drzi .. len tebe cica som nekupila, kedze nemali to co si chcela . zajtra tam este poslem mm nech ide kuk ci uz nedostali, a balik poslem v utorok rano .... mne akosi nedoslo ze nasa chalupa v senci je jedna miestnost kuchyna + spalna takze v noci nebudem moct svietit velke svetlo lebo by malu zobudilo takze som to nedorobila, kedze cez den sme behali po bratislave a senci ... ale bol to supeeeeeeeeer vylet, aj som si oddychla a teraz doma zase makacka, peciem dve torty, mala je ako cert, je na mne zavesena a mm sa moze aj rozkrajat a stale bezi za mnou .. takze peciem korpus s malou na rukach ... a este som aj mrchu dostala a prvy den som nervozna ako pes, takze budem rada ak tento den skonciii ...
takze baby po 100krat sa ospravedlnujem za oneskorenie mojej aktivitky a ze som to vlastne cele posunula ... A to sa uz neviem dockat vasich aktivit, ako bude Timi reagovat 🙂 uz som jej kupila aj tacku na monte aktivity 🙂
@fada @alenitka @christina87 @delideli @emica55 @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @anikag @lucka.ano @lilivka @sony2002 @alenitka caute baby, tak ja po veceroch vyrezavam. no mala chodi spat o 10 a ja som uz vtedy taka unavena, ze vyrezem tak jedno dve, takze aj aj asi az v utorok poslem balicek. tie nase deti nam davaju poriadne zabrat. ale cesdlkom ma ukludnuje, ze aj vase su take ciciky, lebo moja stale pri mne, vsetko spolu robit a vyrezavanie rozhodne nie je pre nu aktivita. no dufam ze to stihnem odoslat a budete spokojne.
Baby nevadi. Aspon budem mat na triedenie cely vikend🙂
alenitka. To lepidlo nezhanajte, to fakt neni urgent, ja som to myslela tak, ze ak budes kupovat sebe, tak ze by si kupila rovno 2 ks. Nie aby ste koli mne lietali po obchodoch.
Inak jak preboha robis korpus 1 rukou?
Moja tiez chce byt stale so mnou, neskutocny cicik je to, ale stale mame vonku iba 2 ocne zuby a dalsie 2 lezu. Tak snad potom bude lepsie. Tento tyzden som bola u nasich a super som si oddychla. Lepsie by to bolo snad uz iba ak by sa dcera v noci nebudila🙂
@cicamica1980 No mixovala som jednou rukou a v druhej som mala malu aby videla co sa deje 🙂 Teraz tu bol svokor a tie jeho reci, nerobte co si mala zaziada inac si s nou nedate rady a blaa blaaaaa ... normalne jej povedal, ze ked nebude posluchat a pekne sa hrat aj s ockom ze ju da pod studenu sprchu !!! chapes, ja som dnes dostala mrchu tak som mala co robit aby som mu oci nevyskrabala ... vrrrrrr
@alenitka no moji rodicia a aj manzelovi su v tomto nastastie lepsi. Aj ked pocuvam take, ze papaj lebo ti havo spapa, alebo same prikazy - prines, podaj, povedz ako robi havo.... Tak ja ich pekne opravujem 1. Ziadny havo ti nic nespapa, to sa babka pomylila🙂, 2. Lopta nam spadla, skusis nam ju doniest? 3. Miska vies nam povedat, ako robi havo? A musim povedat, ze to takto funguje.... Len ich treba stale opravovat.
A co si svokrovi povedala? Ja by som mu urcite povedala nieco take, ze on pojde pod sprchu .... A dcere ze dedo sa pomylil🙂 a pekne nahlas aby to pocul🙂
Ale fakt ta obdivujem, ze sa pustas do dalsich extra veci - myslim to pecenie. Ja som nepiekla uz asi rok a varim vzdy iba jedla, co su hotovo za 20 minut.... Tento vek mojej dcery je pre mna fakt zatial najnarocnejsie obdobie... Uf

@vepiku ani za mna netreba 🙂