icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

cicamica1980
autor
23. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@christina87 @emica55 @katkae1 @martina05 @michajulka - maminky, plis zahlasovat za magneticku flasu alebo zapinanie-ratz z mojich navrhnutych aktivit. hmatove pexeso bude robit lilivka - lebo ma vela primarnych aj sekundarnych hlasov.
takze u mna sa hlasuje iba z 2 aktivit.
dakujem

christina87
23. máj 2014

@cicamica1980 ja som už dávnejšie dala že sa mi to páči 🙂

alenitka
23. máj 2014

@cicamica1980 cicus ja budem cez vikend na vychode takze sa k tomuto dostanem az v pondelok, v albume mam iba jednu aktivitu a ta ma 8 lajkov takze asi prejde a nebudem musiet brat inu aktivitu ...

Inac moja Timi sa s tym stale hra ... aj vecer pred spanim si to este vzala na kobercek a hrala sa s tym .. tak sa tesim, ze to ma taky uspech, lebo u nas zatial taky uspech zozalo iba rozbalovanie cajov 🙂

cicamica1980
autor
23. máj 2014

@christina87 nevidim ta tam ani ked kliknem na zoznam paci sa mi to pri retazi,ani pri magnetickej flasi. Tak napis sem, ktore z toho preferujes
@martina05 tiez plis zahlasovat za magneticku flasu alebo retaz

christina87
23. máj 2014

**** VYHERNA AKTIVITA****
STIPCEKOVAT PRADLO christina87
POCET PACI SA MI TO 16
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"
TOTAL LIKES 16
alenitka,anikag,cicamica1980,delideli,emica55,fada,christina87,ivianocka,katkae1,lilivka,lucka.ano,
OSTATNE AKTIVITY
STOLOVANIE christina87
POCET PACI SA MI TO 1
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 0
TOTAL LIKES 1
vepiku

cicamica1980
autor
23. máj 2014

@martina05 len este dodam, ty si z mojich aktivit hlasovala za
Ghmatove pexeso. Ale malo vela aj druhotnych hlasov tak som tuto aktivitu , prepustila inej maminke. Takze hmatove pexeso bude. Plis zahlasuj este bud za magneticku flasu alebo retaz 🙂 dakujem

cicamica1980
autor
24. máj 2014

MAGNETICKA FLASA cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 9
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 1
TOTAL LIKES 10

OSTATNE AKTIVITY
zAPINANIE RETAZ cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 8
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 3
TOTAL LIKES 11

cicamica1980
autor
24. máj 2014

iba refresh🙂

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag

MAMINKY,
mame dohlasovane

KAZDU MAMINKU PROSIM, ABY V SOBOTU ALEBO V NEDELU POZRELA DO ALBUMU NA SVOJE AKTIVITY A ZOSUMARIZOVALA VYSLEDKY HLASOVANIA ZA SVOJE NAVRHNUTE VYSLEDKY

SEM DO FORA PROSIM NAPISAT VYSLEDKY VO FORMATE

NAZOVOK ATIVITY /JE PRI FOTO V ALBUME/ SVOJ NICK
POCET PACI SA MI TO
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"
TOTAL LIKES

priklad
--------------------------------------------------------
MAGNETICKA FLASA cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 8
TOTAL LIKES 9
-------------------------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
ZAPINANIE RETAZ cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 7
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 5
TOTAL LIKES 12

PROSIM, KED TO BUDETE ROBIT, DAJTE POZOR, ABY STE ZAPOCITALI IBA HLASY MAMICIEK, KTORE SME V TEJTO VYMENE - JE DOST MOZNE , ZE NAM FOTO OLAJKOVALI AJ INE MAMINY - TRETIE STRANY, ALEBO MAMINY CO ODSTUPILI

zaroven tym, ze mi kazda takto napisete vysledky, budem vediet, ze kazda ste aktivna v tejto vymene, ze ste si to nerozmysleli

zaroven som vyrobila novy album s vyhernymi aktivitami. kazda ked sem do fora napisete vysledky, nakopirujem tam foto vyhernej aktivity.
prosim kazdu maminku, aby ku svojej vyhernej aktivite napisala este raz koment, ako to bude vyzerat /kedze foto su ilustracne/ a z coho to bude vyrobene. prosim vzhladom na to , ze nasi drobci su este mali a davaju veci do pusy /moja 15 mesacna sice uz menej, ale dava/, ak sa da, prosim poriesit aktivitu tak, aby nieco vydrzala.

v albume s vyhernymi aktivitami v kometoch pod foto alebo aj tu na fore si mozeme davat tipy, ako to vylepsit, resp. kde zohnat material. na fore niekde na yaciatku 2-3 strana je napisane, ktora mamka je odkial - mozete pripadne objednat material spolocne.

ja mam osobnu skusenost s www.opitec.sk - maju tam vselico /ja budem objednavat na magneticku flasu asi odtial/ a ak hlada niekto veci z galanterie - filc, gombiky, a pod tak dobru skusenost mam www.stoklasa-sk.sk

napiste aj ostatne, ak mate tipy, odkial objednavat.

tie co ste sa este nezucastnili vymeny, odporucam sa fakt reaqlne zamysliet nad vyhotovenim a urobit si rozpocet, v inych vymenach som citala, ze niektre aktivity sa museli menit, lebo niektory material sa nedal zohnat, alebo bol vysoko nad rozpocet. ak sa vam nieco stane, prosim dajte to vediet co najskor, mozeme zmenit aktivitu, pripadne poradit s materialom a pod.

maminkz,. co stze sa uz vymeny zucastnili, plis ako ste pri finisovani balili aktivity? do nejakych sackov?nemam predstavu, plis info a kde sa to da kupit🙂

ak mate nejake komenty, dajte vediet🙂

cicamica1980
autor
24. máj 2014
cicamica1980
autor
24. máj 2014

TIP

ak niekto bude kupovat filc, tak vraj sa da lacno na ebay.com
treba dat hladat felt 2 mm /napriklad/
felt = filc

delideli
24. máj 2014
delideli
24. máj 2014

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag

DUHA delideli
POCET PACI SA MI TO 7
TOTAL LIKES 7
OSTATNE AKTIVITY :

PRIRADOVANIE MLADATOK delideli
POCET PACI SA MI TO 4
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 4
TOTAL LIKES 8

FARBY-NAVLIEKANIE delideli
POCET PACI SA MI TO 1 (alenitka hlasovala 2x, zrejme omylom, vsimla som si az pri scitani, ale kedze do komentu sem pripisala "aj toto sa mi paci", beriem to tak, ze omylom to bolo pri tejto aktivitke, pokial nie @alenitka, prosim, oprav ma)
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 5
TOTAL LIKES 6

OBLIEKANIE delideli
POCET PACI SA MI TO 4
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 2
TOTAL LIKES 6

alenitka
24. máj 2014

@delideli hej tupelo som 🙂. Ja som bola v tom, ze mozem aj paci sa mi stlacit aj dopisat, neviem si teraz odkontrolovat ci som to aj inym urobila ... tak sa hlboko ospravedlnujem 😀

delideli
24. máj 2014

@alenitka : v pohode, ja som si nakoniec musela pisat poznamky na papier, lebo som sa v tom stratila ... 🙂
ale dalo sa to z toho komentu pochopit, takze si myslim, ze ziaden problem nenastal..🙂

cicamica1980
autor
24. máj 2014

@delideli tie sacky vyzeraju super🙂

lucka.ano
24. máj 2014

PRIRADOVANIE lucka.ano
POCET PACI SA MI TO 9
TOTAL LIKES 11
OSTATNE AKTIVITY :

SLUCHOVE PEXESO
POCET PACI SA MI TO 2
TOTAL LIKES 3

VODA ZEM VZDUCH
POCET PACI SA MI TO 4
TOTAL LIKES 5

vepiku
24. máj 2014

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka@lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
PRIRAĎOVANIE VECÍ K OBRÁZKOM vepiku
POCET PACI SA MI TO 8
TOTAL LIKES 9
OSTATNE AKTIVITY
EMOCIE vepiku
POCET PACI SA MI TO 1
TOTAL LIKES 2

--------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
FILCOVA KRAJINKA vepiku
POCET PACI SA MI TO 6
TOTAL LIKES 6

silsil
24. máj 2014

BABYYY..VIDIM ZE NAS JE 17KS ? ALEBO KTO ODSTUPIL ESTE?

tuto tri maminky kt. si uz spocitali aktivity a hlasy, tak maju celkovo 15-15-16 pocet paci sa mi to za vsetky aktivity ktore mali byt hodnotene /mali sme dat po jeden hlas paci sa mi to/

takze kto z vyssie uvedenych sem bud nepatri alebo nehlasoval?

@cicamica1980 draha, myslim ze ty mas najvacsi prehlad
- ty mas 17 hlasov, co sedi, ze kazda z vyssie uvedenych maminiek za TVOJE aktivity sa vyjadrila
ale tym padom aj napriek tomu ze je DOHLASOVANE sa nevyjadrili vsetky ku KAZDEJ AKTIVITE PODLA MAMICIEK..

podla mna by si to mala jednak okontrolovat daná mamička ktora si pocita hlasy, ze kto sa nezpojil
a jednak aj kazda z nas co mala hlasovat si mala okontrolovat ci hlasovala tak ako sa malo

vepiku
24. máj 2014

@silsil dobry napad idem to skontrolovat a opavim prispevok 🙂

vepiku
24. máj 2014

TAKZE nehlasovala u mna: @christina87 a @michalajulka

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka@lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
PRIRAĎOVANIE VECÍ K OBRÁZKOM vepiku
POCET PACI SA MI TO 8
TOTAL LIKES 9
OSTATNE AKTIVITY
EMOCIE vepiku
POCET PACI SA MI TO 1
TOTAL LIKES 2

--------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
FILCOVA KRAJINKA vepiku
POCET PACI SA MI TO 6
TOTAL LIKES 6

silsil
24. máj 2014

@cicamica1980

mne to vyslo ze @christina87 ty si nehlasovala za ziadnu z mojich aktivit, tak ta poprosim, ak sa zucastnujes, aby si tak vykonala a zahlasovala, navyse ja mam z dvoch aktivit presne nerozhodne

silsil
24. máj 2014

MNE TO SEDI TAK ZE MALO BY BYT 17 HLASOV CO SI KAZDA MAME NAPOCITAT (aj seba)

ako jasne ze tie co uz to mate spocitane vam jeden - dva hlasy hore dolu asi nezmenia vysledok

ale tie CO ESTE LEN IDETE POCITAT, tak si dajte pozor, ked to ratate ci je celkovy pocet hlasov za vase aktivity paci sa mi to 17 ks

cicamica1980
autor
24. máj 2014

@silsil ano najlepsie by bolo, aby ste si kazda maminka skontrolovali, ci vam vstky mamky odhlasovali. Dokopy nas je 17 takze picet paci sa mi to by mal byt 17.zaroven som aj pisala, ze kto nechce, nemusi hlasovat ale nech pocita s tym, ze musi akceptovat aktivity ktore odhlasuju ine mamky - niekedy moze aj 1 hlas zavazit.

Takze ja navrhujem, ak mate na to cas, vyzvite mamky, co nezahlasovali, dajte im povedzme 1 den na dohlasovanie, a potom to vyhodnotte. Alebo kludne urobte vyhodnotenie teraz bez odhlasovania vsetkych maminiek.

Obidve moznosti akceptujem

cicamica1980
autor
24. máj 2014

@silsil ano najlepsie by bolo, aby ste si kazda maminka skontrolovali, ci vam vstky mamky odhlasovali. Dokopy nas je 17 takze pocet paci sa mi to by mal byt 17.zaroven som aj pisala, ze kto nechce, nemusi hlasovat ale nech pocita s tym, ze musi akceptovat aktivity ktore odhlasuju ine mamky - niekedy moze aj 1 hlas zavazit.

Takze ja navrhujem, ak vam niektora mamka nehlasovala, tak ak mate na to cas, vyzvite mamky, co nezahlasovali, dajte im povedzme 1 den na dohlasovanie, a potom to vyhodnotte. Alebo kludne urobte vyhodnotenie teraz bez odhlasovania vsetkych maminiek.

Obidve moznosti akceptujem

delideli
24. máj 2014

mne jeden hlas chyba, nehlasovala u mna @christina87 (nedala like, ale dala koment)..mozem 1 den pockat na dohlasovanie, nemam s tym problem, ale vyherna aktivita ma vsak naskok, ktory jeden hlas nezmeni..

lucka.ano
24. máj 2014

AKTUALIZACIA

PRIRADOVANIE lucka.ano
POCET PACI SA MI TO 9
TOTAL LIKES 11
OSTATNE AKTIVITY :

SLUCHOVE PEXESO
POCET PACI SA MI TO 2
TOTAL LIKES 3

VODA ZEM VZDUCH
POCET PACI SA MI TO 5
TOTAL LIKES 5

Opravujem moj vypocet, zratala som 17 hlasujucich mamiciek, teda vsetky hlasovali. @christina87 dala si like len do komentu, nie priamo pod fotku. asi aj u ostatnych maminiek, preto ta rataju akoze si nezahlasovala. 🙂 ja navrhujem to zratat a necakat uz dlhsie.. casu bolo dost

silsil
24. máj 2014

@lucka.ano ok dobry postreh, nevedela som ze christina to urobila tymto sposobom..

tak teda potom vsetky hlasovali (aspon co sa mna tyka)

silsil
24. máj 2014

TVARY silsil
POCET PACI SA MI TO 9
TOTAL LIKES 09
OSTATNE AKTIVITY :
PISMENKA silsil
POCET PACI SA MI TO 8
TOTAL LIKES 10

SENZORICKE BALONY
POCET PACI SA MI TO 0
TOTAL LIKES 2

silsil
24. máj 2014

@cicamica1980 Inak, zaujmave je ze moja vyherna aktivita ma menej total likes ako nevyherna.. teda by som povedala ze to je pol na pol ako keby, a tym padom, ze viac mamiciek by chcelo aj tvary aj pismenka, tak ja len davam dopozornosti, ze ak by sa nejaka aktvita az tak nepacila, alebo treba nejaku volnu, tak by to mohli byt tie "pismenka"

martina05
24. máj 2014

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka@lucka.ano @vepiku @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
LABYRINT martina05
POCET PACI SA MI TO 9 - jeden hlas od @christina87 je v komente
TOTAL LIKES 9
OSTATNE AKTIVITY
TIENE martina05
POCET PACI SA MI TO 8
TOTAL LIKES 9