Čakám štvrtého chlapca
Ahojte. Ani neviem ako začať. Čakáme 4 a ja neviem. Ešte sme to nikomu nepovedali a popravde ani neplánujeme. Hlavný dôvod je ten že ja veľmi zle znášam ze je to zasa chlapec a tie reči od ľudí ktoré som zazivala uz pri 2. a 3. Synovi boli strašné. Ja ich milujem a nevymenila by som ich. No ale teraz sa bojím že tie reči nezvládnem. Určite ich poznajú mamičky co majú doma detičky len jedného pohlavia.
Kamoška čakala 3 chlapca a ked sa jej niekto spýtal čo bude mať povedala" neviem", ale mohol by to byť David alebo Denis,rozhodujeme medzi týmito menami. mala si vidieť tie pohlady. A ked sa jej spýtali či nechce dievča tak len skonštatovala že bude spokojná ked to bude zdravé, a to už sňou súhlasili všetci ..
4 chlapci,to bude krásne,tie fotky si viem predstaviť, styria krasni a zdravi chlapci , gratulujem 🙂 !
(A susedu,svokru a neviem koho,poslite do p*ce, vsak tehotenske hormony to ospravedlnia 🙂 )
veď to je úžasné, mať štyri deti a je úplne jedno, akého pohlavia...myslela som si, že len ja znášam tak hrozne reči o tom, že prečo máme len jedno dieťa...ako vidím, aj mamičky viacerých detí si musia čo-to vytrpieť...my sme si vypočuli tiež veľa rečí, napríklad či čakáme na potlesk, alebo že súrodenec je najväčší dar pre dieťa, jedináčik je odsúdený na samotu a som sebec, že som nedopriala súrodenca...tieto veci sa nedajú ovplyvniť, nemôžeš zato, že čakáš znova chlapčeka ani ja nemôžem zato, že mám len jedno dieťa...netreba brať reči iných tak vážne, oni to nemyslia tak zle, ako to vyznieva podľa mňa...
@maminkatt .....tak ja mám 4 chlapcov......tiež boli blbé reči....ja som to hovorila tak....čakám chlapca a strašne sa teším, len dúfam , že zdravý bude. a ked to niekto nepochopil tak som zahlásila, že ak budem mať piate, dúfam že to zas chlapec bude....a pozabávala som sa na tom zdesenom výraze. Kamarátka zas hovorila "dieťa čakám". popravde ja som chlapcov chcela, ale keby bolo/boli dievčatá, mala by som ich rovnako rada....všetko by to boli - a sú...miláčikovia, slniečka a žabičky😍
@zuzikak ach keby to bola pravda. Bohuzial staci ze si podarenu majetnicku nevesticku najde, ktora neznesie aby jej muz mal normalny vztah k svojej rodine, a vlastnej matku ani nepozdravi.... Bohuzial dost casto sa take stava ako vidim naokolo, a len dufam ze moji synovia si normalne baby najdu.
vsetko tu uz napisali dievcata. toto je o vas a nie o druhych, jednoducho jednym uchom dnu a druhym von....ked budu do teba pindat tak im povedz, zavidite, coooo? 🙂 bud stastna ze mas zdrave deti a cakate dalsie, nie vsetky maju tu moznost donosit a porodit zive a zdrave dieta...vsak budes mat dokopy doma 5 chlapov a na rukach ta budu nosit 🙂
Ľudia budú furt niečo riešiť a predovšetkým to, do čoho ich nič nie je. Bezdetných sa netaktne vypytuju kedy to už bude, jednodetnych povzbudzujú k súrodencovi, prípadne ich označia za sebcov, k viacerým deťom rovnakého pohlavia majú blbé pripomienky, no a na "vzorovu" dvojdetnu rodinu, ktorá má párik, sa zasa divne kukaju, na čo im je ďalšie dieťa, veď už predsa majú chlapca aj dievča😝
Ja mám troch. Dúfala, že bude baba, v rodine sami chlapci. Muz z troch chlapcov, švagor troch a my tiež. Teš sa, že babo bude zdrave.
@skumavka a ked mas dvoch chlapcov a jedno dievca, vsetci ta povzbudzuju do dalsieho dievcata, lebo asi rovnovaha musi byt alebo co 😂 ale keby som fakt otehotnela, kazdy zas bude riesit, ci to nie je uz moc.. Niektori ludia fakt nemaju medze..
@maminkatt reci mrzia, viem, ale prestane to mrziet akonahle syna uvidis, ved to vies.. ☺ nech vsetko dobre dopadne..
@jana_eyre ludia vzdy poznaju tu spravnu rovnicu ,vdaka ktorej vypocitaju ,kolko deti by mala mať susedka,kamoska,predavacka v jednote..
@maminkatt kasli na to, to mas zajedno, my mame po dvoch chalanoch dievca a komentare boli rovnako obmedzene, ze konecne dievca a to uz muselo byt dievca a podobne, cize pred ludskou blbostou neutecies. Podstatne je to, ze tebe je to jedno, budes ho lubit bez ohladu na pohlavie a to je najdolezitejsie 🙂
@maminkatt ja ich budem mat co chvíľa 5 🙂 úžasne deti,moje milovane,nevymenila by som ich za nic a nikoho na svete-moji chlapci.
Ľudia su divní,s tym uplne súhlasím.lenze život je to tvoj-vas.rodinu tvorite vy a nie ľudia co maju blbe reči a komentáre 🙂 cítila som sa podobne ako ty-tretí,štvrtý chlapec...dnes vie málokto ze čakám babo a ze to bude opäť chlapec 🙂 deti maju byt zdrave,na ostatnom az tak nezáleží.skoda,ze si to málokto uvedomuje.
Drzim palce,nech ste v poriadku a tes sa 🙂
Deti su darom...tesme sa ked su zdrave...ja mam dvoch chlapcov, tiez boli blbe reci ked som bola tehotna ze nebude do paru...ale pre nas bolo dolezite aby babatko bolo zdrave...prvy syn ma problemy tak viem o com hovorim...teste sa je to dar.Sestra ma tri dievcata. tiez si uzila blbych poznamok...ale su zdrave a to je najdolezitejsie.
@senta_sofia ja mám najradšej ten, že ale jeden nástroj vie robiť iba jednu vec😂😅
@jana_eyre presne! To máme my teraz, dvoch chalanov a jednu babu, takže tiež niektorí kukaju kedy a či to vyrovnáme🙂 Ale ja to beriem v pohode. Teraz už. Ako vravím, ľudia furt budú riešiť, či nemáš žiadne dieťa, či ich máš 10. Každého baví riešiť iných, možno aj preto, aby nemuseli riešiť samých seba.
jeeej, ved to je krasne 🙂 manzel su styria chalani a mamina segra, teda moja teta ma šesť chalanov 🙂 hlavne nech to stastlivo dopadne 🙂
Ja sa uz iba smejem, mam tri baby a ked sa niekde v okoli narodi chlapec, to sa bez toho nezaobijde, aby niekto nezadrel, ze uz iba chlapec nam chyba 🙂
Ahojte, ja som nasla krasny clanok k vasej teme..
Mozno sa niekomu zapaci tak ako mne.
https://najmama.aktuality.sk/clanok/239567/upri...
Blahozelam, bude to velky pokladik. Budete ako kralovna medzi tolkymi chlapmi, teraz mi napada len Sajfa a jeho bratia, mne sa pacia take rodiny.
Tie poznamky ... odkedy som sa stala matkou, tak som zistila, ze ludia maju na vsetko poznamky, alebo rady, alebo hlupe reci. Neriesim, ale zaboli, najma v takom citlivom obdobi.
Ja mam zatial len 1 dievcatko (vytuzene, vymodlene), ale zacalo to uz pri doktorovi s poznamkou, ze "budem musiet ist do toho este raz, aby muz dostal syna" a potom dalej u jednej blizkej osoby, ktora kricala cez ulicu susede, ze "zase dalsie dievca v rodine, uz mohol byt aj chlap".

@lenkatt2 inak aj mne toto lezie na nervy o protezovani pohlavi. moj svokor svagrovi, ktory mal deti z nas ako prve, tiez toto o tom dedovi povedal, ako pri svagrovej prvej dcere, tak pri druhej, a stale nenapadne podsuval ze ten chlapec by bol akosi ziadanejsi... az som sa potom tak divne citila ked my sme mali chlapca.. alfa a omega je naozaj aby to bolo zdrave, to je fakt ten najvzacnejsi dar !