Papá si vaše dieťa soplíky?
moj ano a neviem ci ho mam nechat, alebo ho upozornovat..
ja by som ho stale upozornovala, teda keby to robil predo mnou 😝 co mu chutia? pre mna to je dost nechutne 😀
nikdy v životě jsem neviděla, že by dítě papalo sopliky a ani nevim že by kdokoli v mojem okolí nebo dokonce já sama to někdy dělala. nechci se tě dotknout ale pokud dítěti neni míň než 18 let, poslala bych ho k psychologovi... Né promiň, jsem jedovatá ale tohle je fakt blbej dotaz
zatial nie ani jedna z dcer🙂 snad sa obídeme bez takehoto prilepšenia v jedálničku 😉 ..............ale vidim to veeelmi často,deti a aj dospelých som už videla..hm 😅
Vela deti to robi...ked ho vidis upozorni.ale urcite nieje na mieste hned niekoho posielat k psychologovi...
moje dieta nastastie (zatial) nie, ale ja som to robila 😀
upozorni, no nerob z toho tragediu, casom na to dojde aj sam, ze je to nechutne, nezdrave a spolocensky nie celkom vhodne 😝 😉
my cca od septembra... stale si "cisti" nos a kam potom s tym?
tiez som jemne zufala, lebo nepomahaju upozornenia, vysvetlenia, spievankovo (je tam o tom jedna pesnicka), vyhrazky... robi to tak nejak bez premyslania, ako si cmula prsty pri kukani rozpravok...
chce to asi trpezlivost a dokolecka dokola upozornovat
Je to uplne normálne v detskom veku, vela detí to robí. Treba dieťa upozorniť, ale tragédiu by som z toho nerobila. Dokonca som raz čítala nejaký článok a dokonca že to posilnuje imunitu, tak neviem čo je na tom pravdy..............
no to je asi pre deti druha najoblubenejsia maskrta.. 🙂 nasa 2,5 r. to robi tak, ze sa schova a potom pride, ze mamka, ja si uz nebudem vrtat... ked to robila pri mne, tak som jej povedala, ci chce byt so mnou kamaratka.. a teraz len malokedy ked sa schova 🙂)
Nie celkom chapem otazku... Ty sa pytas ci ho mas nechat jest sople?? To sa niekto musi pytat? jasne ze mu to nemas dovolit!!
No nas smrka a ked nieco ulovi (aj ked mu to clovek stale opakuje, ze sa nema sparat v nose), tak si sposobne ide po kus toaletneho papiera a vsetko splachne do zachodu.
par krat som si vsimla hlavne teraz v zime deti ze si oblizuju sople ked im tecu.treba upozornovat a dat mu vreckovku do gati alebo niekde inde a nech si soplik utiera 🙂
Mňa ide poraziť z toho keď 4,5 ročná dcéra žere džuky....už prieskum kričím....vyhrážam sa jej že ju odfotim a ukážem deťom v škôlke a že sa jej vsetky deti budú smiať....že jej dáme prsty do sadry aby sa nehrabala v nose a už ju volám džukožrut.....no ide má poraziť 😲

jasné, a mna z toho ide šlak trafiť, videla to v školke a nepomáha nič. A samozrejme menšia zase odkukala od staršej