Dávate mladšiemu súrodencovi oblečenie po staršom dieťati?
Ako na to reaguje? Cíti sa nepríjemne? Ďakujem za vaše odpovede.
Mám 2 synov, takže úplne bez problémov, starší nostalgicky spomína ako nosil danú vec a mladší sa teší, že má starší na veci spomienky 😊. Avšak odkladala som len pekné veci, väčšina basic.
Ja som rovnako dedila nejaké veci po sestre, vôbec mi to nevadilo. Do dnes si meníme veci, keď nám niečo obom sadne, keďže máme dosť rozdielne postavy. 😅
Mam staraieho syna a mladsiu dceru. Nosi jeho mikiny,tricka,hlavne klubove oblecenie. Ale aj teplaky na von a pod. Nevadi jej to
@anonym_autor do urciteho veku som davala, dcery su rok a pol po sebe. teraz maju 15 a 13, takze uz si to riesia medzi sebou same, nieco si mladsia necha po sestre, nieco nie, ale to mi uz pride ok, ze hlada svoj vlastny styl a chce sa obliect ako sa jej paci a nie co si sestra vybrala v jej veku. ale cca. do tych 10-11 rokov to neriesili.
Co sa hodi, tak ano. Po jednom dietati je vacsina veci ako nova, tie s flakmi idu prec. Co sa hodi, to zostava.

Záleží, čo… Má hlavne svoje nové, lebo proste nesedia jej tie veci po staršej sestre. Ale zasa ide do jej skrine a niečo odtiaľ vytiahne, keď chce, aby to “podedila”.
Na druhej strane, ja som tá mladšia sestra. A až na pár vecí, ktoré sa mi páčili, som nenávidela, keď som musela nosiť veci po bratovi.