icon

Je vhodné chodiť na dvore hore bez?

6. jún 2026

Ahojte,

prvé, čo doma spravím, keď prídem z práce, je, že si dám dole podprsenku a hodinky. 😅 Sú to veci, ktoré nosím každý deň, ale úprimne ich veľmi nemusím.

Keď som doma alebo na dvore, chodím preto väčšinou bez podprsenky. Mne je to pohodlné a prirodzené, ale manželovi sa to nepáči. Tvrdí, že by som si ju mala obliecť aspoň vtedy, keď sme vonku na záhradu a môžu ma vidieť susedia.

Ja si naopak myslím, že som na svojom dvore a mala by som sa cítiť pohodlne.

Tak ma zaujíma, či okukujete susedy, alebo je vám jedno, čo majú oblečené na svojom dvore?

anonym_231801
6. jún 2026

No keby si to mozem dovolit, tak podprsenku nenosim. Lenze pri velkosti 85G a 4 odkojenych detoch, nuz...samej mi je to neprijemne, ked ich mam na bruchu 🫣. Takze podprsenku nosim, inak, dakedy v lete, ked som dnu, tak som bez, ale sa potim hrozne pod prsiami, to je este horsie ako mat podprsenku. Ak je pohodlna, tak niet o com.
Susedov tu mame naokolo vela, takze sa neschovam...

anonym_11e085
6. jún 2026

Ja klasické podprsenky nenosím už roky, vždy iba športové, ale v lete ani to nie, alebo iba to 😅 takže v tomto období som na záhrade väčšinou v športovej podprsenke a kraťasoch. Dnu v dome ale v lete bazéne som zvykla byť aj holá, takže pravdepodobne ma už videli susedia, no je mi to úprimne jedno. Ja tiež neriešim čo majú alebo nemajú na sebe susedia.

anonym_407d02
6. jún 2026

no este aby som doma nosila podprsenku cosi, aj vonku ked idem niekedy tak bez

kvietok1233
7. jún 2026

@anonym_autor ja nenosím podprsenku, ale dvor máme tak že nám do neho cez plot nevidno

anonym_3aa6f2
7. jún 2026

Len zena zene moze dat taky nechutny komentar k prsiam... ked to tu citam, je mi z vas akurat zle

basullinka
7. jún 2026

Ja nosím športové podprsenky stále - normálnu som nemala ani nepamätám 😅 aj na dvore a aj doma. Ale keď nemám ani tu, tak nemám problém vybehnúť na svoj dvor

natalka13
7. jún 2026

Muz nech sa ide liecit.
My chodime na holo aj do virivky aj von zo sauny. To by tvojho rovno porazilo.

anonym_84173b
7. jún 2026

Nikdy nechodim bez podprsenky. Nie kvoli okoliu, kvoli sebe. Tak mi raz na mamografe pani povedala, ze vzhladom na vek mam mlade prsia. Potesilo 😉

natalka13
7. jún 2026
@anonym_84173b

Nikdy nechodim bez podprsenky. Nie kvoli okoliu, kvoli sebe. Tak mi raz na mamografe pani povedala, ze vzhladom na vek mam mlade prsia. Potesilo 😉

@anonym_84173b vdaka podprsenke mas mlade prsia?

anonym_84173b
7. jún 2026
@natalka13

@anonym_84173b vdaka podprsenke mas mlade prsia?

@natalka13 možno. Ja som starsia a pamatam si, ako moja babka nikdy nenosila podprsenku a mala prsia na pase. Takze nieco na tom bude.

anonym_3aa6f2
7. jún 2026
@anonym_84173b

@natalka13 možno. Ja som starsia a pamatam si, ako moja babka nikdy nenosila podprsenku a mala prsia na pase. Takze nieco na tom bude.

@anonym_84173b Co je starsia? Aj mne hovorila na usg, ze mam mlade plodne prsia a to mam 47. Po dome podprsenku nenosim (iba ked som dojcila a prsia som mala objektivne tazsie). To s tym nic nema. Cela spravi, ako zena pocas zivota straca a nabera hmotu na prsiach, cim trpi elasticita koze a struktur. Mne sa po 40 vplyvom pribratia zvacsili a vyzeraju dobre. Ak by som schudla, urcite by uz nemali taky pekny tvar. Ale trochu schudnut chcem. Ked som bola mladsia, nerada som chodila bez podprdy, hanbila som sa. Teraz som doma uplne v pohode bez podprdy a nijak mi neklesaju. Aj keby, bolo by to prirodzene a nie nechutne, ako sa tu niektore zeny nechutne vyjadrili. Pracujem so starymi ludmi a tela po 80 a 90 tke vyzeraju rozne, nikdy vsak nechutne. Preco toto si zeny toleruju medzi sebou? Kazda sme ina, kazda sa dozijeme ineho veku, mame/nemame deti, dojcime/dojcime, niektore maju prsia zdrave, ine nie... moja teta jeden prsnik uz nema, nijak to nezakryva, nenosi ziadne prorotezy, preco aj ? Ma sa za co hanbit? Ako vas doma vychovali a ako vychovavate svoje deti, ze takto odpudivo hovorite o zenskom tele? Tiez raz nebudete mat prsia ako lentilky a vam dcery a synovia budu hovorit, mami, chod si dat podprsenku, lebo si hnusna? Alebo ked pridete nedajboze o prso, tak ani zdomu nevyjdete, lebo ste hnusne, aby ste niekomu pohladom na vas nesposobili nejaku ujmu?

anonym_68a22d
7. jún 2026
@anonym_3aa6f2

@anonym_84173b Co je starsia? Aj mne hovorila na usg, ze mam mlade plodne prsia a to mam 47. Po dome podprsenku nenosim (iba ked som dojcila a prsia som mala objektivne tazsie). To s tym nic nema. Cela spravi, ako zena pocas zivota straca a nabera hmotu na prsiach, cim trpi elasticita koze a struktur. Mne sa po 40 vplyvom pribratia zvacsili a vyzeraju dobre. Ak by som schudla, urcite by uz nemali taky pekny tvar. Ale trochu schudnut chcem. Ked som bola mladsia, nerada som chodila bez podprdy, hanbila som sa. Teraz som doma uplne v pohode bez podprdy a nijak mi neklesaju. Aj keby, bolo by to prirodzene a nie nechutne, ako sa tu niektore zeny nechutne vyjadrili. Pracujem so starymi ludmi a tela po 80 a 90 tke vyzeraju rozne, nikdy vsak nechutne. Preco toto si zeny toleruju medzi sebou? Kazda sme ina, kazda sa dozijeme ineho veku, mame/nemame deti, dojcime/dojcime, niektore maju prsia zdrave, ine nie... moja teta jeden prsnik uz nema, nijak to nezakryva, nenosi ziadne prorotezy, preco aj ? Ma sa za co hanbit? Ako vas doma vychovali a ako vychovavate svoje deti, ze takto odpudivo hovorite o zenskom tele? Tiez raz nebudete mat prsia ako lentilky a vam dcery a synovia budu hovorit, mami, chod si dat podprsenku, lebo si hnusna? Alebo ked pridete nedajboze o prso, tak ani zdomu nevyjdete, lebo ste hnusne, aby ste niekomu pohladom na vas nesposobili nejaku ujmu?

@anonym_3aa6f2 uplne ma tu skol jeden koment, ze ju nosi kvoi detom??...to akoze co, deti nesmu vidiet mamu?nesmu vediet o existencii prs?...

anonym_84173b
7. jún 2026
@anonym_3aa6f2

@anonym_3aa6f2 staršia znamená 66. Podprsenka určite akú takú oporu tej koži poskytne a za celý život sa to môže celkomslušne prejaviť. Určite nie tak, že prsia budú ako za mlada, ale nebudú také, ako mali moje rovesníčky pred 30-50 rokmi.

beronsche
7. jún 2026
@anonym_84173b

@anonym_84173b to nebude iba podprsenkou.. skôr genetika, hormóny, tehotenstva, výkyvy hmotnosti.... Milión faktorov.

beronsche
7. jún 2026
@anonym_3aa6f2

@anonym_3aa6f2 pekný príspevok...

Mám známu, ktorá má veľké, ovisnuté prsia a podprsenku často nenosi, tam mi skôr prebehne hlavou, prečo nechce vyzerať lepšie.. to je taký prvotný impulz mozgu premasirovaneho tým, ako má žena vyzerať..
ale aby som si povedala, že je to nechutne, to nie.

beronsche
7. jún 2026

@anonym_autor podprsenku doma nenosím. Mám rada tenké bavlnené lambady, prip.obtiahnute tielka so spagetovymi ramienkami pod tričko. Ale niekedy som pod tričkom aj naostro... Najmä v lete mi je to príjemnejšie. 🙂

mikasa_ackerman
7. jún 2026
@anonym_0f32fc

@anonym_e3cd4b prsia bez podprdy sú nechutné. Zvlášť ešte tie lajdáky 🤨

@zuzubb007
@anonym_0f32fc
Vy dve by ste sa mali fakt že hanbiť, tak škaredo nazývať ženské prsia a že sú NECHUTNÉ? Neviem si predstaviť ako strašné zlé a zakomplexované ženy musíte byť, že takéto niečo vypustíte verejne na internet🙃

januska12323
7. jún 2026

Čo je nechutné na zakrytej žene na vlastnej záhrade? Vy bežne očumujete čo majú susedia na sebe a pod oblečením? Ja to teda vôbec netuším ak si nevšimnem, že sú v plavkách.

zuzubb007
Autor odpoveď zmazal
dadis
7. jún 2026
@zuzubb007
Odpoveď bola zmazaná

@zuzubb007 takze to si hovorila o vlastnych prsiach? 🤔

beronsche
7. jún 2026
@zuzubb007
Odpoveď bola zmazaná

@zuzubb007 lenže u suseda bol problém tie slipy, nie? Alebo krásny chlap v tých istých slipoch by bol ok?
Okrem toho, žena v tričku a bez podprsenky je predsa je čo iné, ako tento príklad...

zuzubb007
7. jún 2026
@dadis

@zuzubb007 takze to si hovorila o vlastnych prsiach? 🤔

@dadis nie ja mám lentilky pod kobercom, ale aj tak by som nechodila bez podprsenky 😜

zuzubb007
7. jún 2026
@beronsche

@zuzubb007 lenže u suseda bol problém tie slipy, nie? Alebo krásny chlap v tých istých slipoch by bol ok?
Okrem toho, žena v tričku a bez podprsenky je predsa je čo iné, ako tento príklad...

@beronsche nie žiadny chlap v takých slipoch by nebol ok, ani fitnesák

beronsche
7. jún 2026
@cyberk

Ak mas nabozne prsia, tak sa mu necudujem. Je to nechutne, ked to niekto (mimo manzela) vidi, a mne by bolo trapne za taku partnerku. Ak mas male a pevne, smelo do toho, to moze byt skor pysny. 😅

@cyberk mne by bolo trápne mať takto rozmyslajuceho partnera.. a ešte trapnejsie je byť takto rozmyslajucou ženou.

Nechutné? To hádam nie.. A ze by mohol byť niekto pyšný, ak jeho žena má pekné prsia? No áno, ak je to uplny obmedzenec, tak to určite áno..
(Nie nemám "lajdaky", mať doma obmedzenca, môže byť pyšný)

dadis
7. jún 2026

@beronsche Tiez nechapem, ze naco obcumuje chudaka suseda. Vsak nepozeram a hotovo..🤭

mikasa_ackerman
7. jún 2026
@zuzubb007
Odpoveď bola zmazaná

@zuzubb007 každé prsia sú krásne, hlavne nech sú zdravé. Toľkým ženám ich zobrala rakovina. Raz sa hádam uvedomíš. Týmto ukončujem debatu a na tak zlého človeka nebudem ďalej míňať čas.

beronsche
7. jún 2026
@dadis

@beronsche Tiez nechapem, ze naco obcumuje chudaka suseda. Vsak nepozeram a hotovo..🤭

@dadis ale tak chápem, že si všimnes. Aj sa mozno pozastavis, že wtf? Ale tam by to malo aj skončiť.... Veď v podstate o nič prehrozné nejde.

dadis
7. jún 2026
@zuzubb007

@dadis nie ja mám lentilky pod kobercom, ale aj tak by som nechodila bez podprsenky 😜

@zuzubb007 Takze otrasne su podla teba?

zuzubb007
7. jún 2026
@dadis

@zuzubb007 Takze otrasne su podla teba?

@dadis nepochopili ste túto debatu, ja hodnotím za seba, že by som nechodila bez podprsenky nič viac nič menej, otázka autorky bola či by sme chodili

dadis
7. jún 2026
@zuzubb007

@dadis nepochopili ste túto debatu, ja hodnotím za seba, že by som nechodila bez podprsenky nič viac nič menej, otázka autorky bola či by sme chodili

@zuzubb007 No my sme praveze pochopili dobre. Mas vo svojich tvrdeniach riadnu diskrepanciu - najprv tvrdis, ze hadam kazda zena, vie, ci ma natolko reprezentativne prsia, aby mohla chodit bez podprsenky a na druhu stranu tvrdis, ze ty o svojich prsiach vies, ze su pekne a aj napriek tomu bez podprsenky doma a na vlastnom dvore nechodis? (tvoje tvrdenia som znacne zjemnila, ale podstata tvojich vyrokov ostava rovnaka)