icon

Je vhodné chodiť na dvore hore bez?

6. jún 2026

Ahojte,

prvé, čo doma spravím, keď prídem z práce, je, že si dám dole podprsenku a hodinky. 😅 Sú to veci, ktoré nosím každý deň, ale úprimne ich veľmi nemusím.

Keď som doma alebo na dvore, chodím preto väčšinou bez podprsenky. Mne je to pohodlné a prirodzené, ale manželovi sa to nepáči. Tvrdí, že by som si ju mala obliecť aspoň vtedy, keď sme vonku na záhradu a môžu ma vidieť susedia.

Ja si naopak myslím, že som na svojom dvore a mala by som sa cítiť pohodlne.

Tak ma zaujíma, či okukujete susedy, alebo je vám jedno, čo majú oblečené na svojom dvore?

Strana
z3
anonym_151d83
6. jún 2026

myslis bez topu a len tak hola? nie nechodim -mam mladych susedov su to este deti a nepotrebujem poburovat ludi ... doma si kludne beham -tam ma nik nema sancu viediet .. ak myslis top a poden bez podprsenky tak ano - nenosim podprdu casto nemam ju rada a mozem si dovolit chodit bez nej -ale zahalena

anonym_9de155
6. jún 2026

Tak ja si to nemôžem dovoliť - veľké prsia a uchýlaka suseda , ked idem na záhradku trhať burinu jedine v tričku čo nemá žiaden výstrih a je veľké a vždy kľačím inak je hneď nalepení na plote a chce sa strašne rozprávať.

dadis
6. jún 2026

@anonym_autor Jasne, ze nenos podrprsenku. Muz nech si oblecie neoprenove slipy a nech tak chodi po dvore 🙄

mirola
6. jún 2026

bez podprsenky chodim vsade cez vikend, dovolenku.. podprsenku nosim len do prace.. ale naha nie som

anonym_ed1f07
6. jún 2026

@anonym_autor a jemu sa "kamoš" doma voľne hompáľa či má suspenzor?

anonym_52e4a7
6. jún 2026

Nenosím podprsenku často ani mimo domu, nie to ešte doma... ťažko sa mi verí, že toto je jediný problém, lebo ak má pocit muž, že ti v tomto môže rozkazovať a žiarli na suseda na plotom, tak to nie je zdravý vzťah...

autor
6. jún 2026
@anonym_151d83

myslis bez topu a len tak hola? nie nechodim -mam mladych susedov su to este deti a nepotrebujem poburovat ludi ... doma si kludne beham -tam ma nik nema sancu viediet .. ak myslis top a poden bez podprsenky tak ano - nenosim podprdu casto nemam ju rada a mozem si dovolit chodit bez nej -ale zahalena

@anonym_151d83 Bez podprsenky myslím.

autor
6. jún 2026
@dadis

@anonym_autor Jasne, ze nenos podrprsenku. Muz nech si oblecie neoprenove slipy a nech tak chodi po dvore 🙄

anonym_abc9a0
6. jún 2026

@anonym_autor prosim? Moj muz mi hovori pravy opak. Nech vsade chodim bez podprsenky a aj keby som mala biele tricko a presvitali bradavky, tak on mi povie: to je super a sexi!

dadis
6. jún 2026
@anonym_abc9a0

@anonym_autor prosim? Moj muz mi hovori pravy opak. Nech vsade chodim bez podprsenky a aj keby som mala biele tricko a presvitali bradavky, tak on mi povie: to je super a sexi!

@anonym_abc9a0 Asi ma ziarliveho muza..

jogy1984
6. jún 2026

Pre mňa za mňa môžu ženy chodiť po vonku aj bez trička nie len podprsenku

anonym_31488c
6. jún 2026

@anonym_autor zasadne doma nenosím podprsenku už som videla suseda v trenkách a gule mu trčali😜suseda tiež nenosí podprsenku.Som doma je mi to jedno mne by vadilo, že muž sa mi stará do takých veci

anonym_4b3045
6. jún 2026

@anonym_autor nech sa muž stará o seba… na reťaz si ta nechce dať?

anonym_574218
6. jún 2026

A keby sused chodil s holym bimbasom? 🙂

anonym_e3cd4b
6. jún 2026

no asi sa neciti prijemne ked ti cez napr. biele tricko presvita vsetko... ci? aky ma na to dovod? ja by som tak nechodila a vidiet tak susedu pohorsim sa ale v tmavom tricku nie je nic vidiet... a tiez zavisi ci mas Ečka alebo Ačka, mozno sa hanbi muz ze sa ti hompalaju az pri gatkach 🙂

esther100
6. jún 2026

Doma a na zahradu väčšinou nenosím a keby som nemusela ,tak ju nenosím skoro nikam.zavidim ženám čo majú malé a pevné prsia

anonym_2c0e68
6. jún 2026

Cele leto som na dvore v plavkách, našťastie máme plný plot, takže nikto neočumuje. Mala som predtým susedu, ktorá nemala plot a pravidelne chodila holá. Bolo to nechutne, 🤮 nemám záujem o také lacnoty. A to IQ😵‍💫 to sa presne rovnalo jej odevu.

michaela329
6. jún 2026

@anonym_autor ja si nepamätám kedy naposledy som doma mala podprsenku na sebe -pod tričkom😁 Susedia sa nesťažovali ešte..ak nemáš Gčka prsia po pás, tam nevidím dôvod to riešiť.

anonym_504f7a
6. jún 2026

@anonym_autor ja chodím hore bez doma, aj po dvore .
Medzi ľudí už však nie 🙂‍↔️
Máme plný plot , ale sused nám vidí na pozemok a je mi to fuk.
V bazéne sme celý deň, v plavkách
Aj bazén umyvam a vysavam bez podprsenky a dokonca v ramienkovych a krátkych šatách, sem tam mi aj riť možno vybehne v nohavičkách 😀
Neobmedzujem sa v tomto

abbey1
6. jún 2026

@anonym_autor Doma som zásadne bez podprsenky. A doma myslím i na dvore.

anonym_5133d1
6. jún 2026

Nemám dvor bývam v byte ale keď idem vyniesť kôš idem aj bez podprsenky. Alebo len v cipkovych kratasoch co nosím doma a pol rite mam vonku. Mam u prdele nech ziza kto chce 🤣🤣🤣🤣

anonym_769a50
6. jún 2026

Ani ja nemavam doma podprdu,ani na dvore.Muzovi to nevadi,ved mam tricko,neni nic vidno.

slavomira236
6. jún 2026

Ja som vetsinou bez podprsenky . V lete do mesta nosim ked mam obtiahnutejsie tricka a ked idem k lekarovi no ja som prakticky rovna preto si ju davam ked mam obtiahnutejsie tricko.

cimage
6. jún 2026

Nenosim, ale ja mam male prsia po kojeni. Mna by muz nedonutil nosit nieco co mi je neprijemne.

zuzubb007
6. jún 2026

Akože ja by som nosila aspoň lambadu, keď nie podprsenku, je to za mňa nechutné chodiť bez, keď ťa môže niekto vidieť, navyše záleží ak máš lentilky pod kobercom a ak máš ovisnuté lajdáky tak to je otras vystavovať

alizea
6. jún 2026
@anonym_abc9a0

@anonym_abc9a0 A to mu nevadí, že na teba budú čumieť úchyláci ???

marca12
6. jún 2026

Aj ja chodim po zahrade vacsinou bez podprsenky. Mam pekne prsia,neovisaju mi a ved nikto nevidi,ci ju mam pod trickom alebo nie.

euka210
6. jún 2026

@anonym_autor nosim, bez nie kvoli detom a susedom, ale aj kvoli sebe. Ale doma nosim tenku sportovu, bez vystuze, kostic atd, aby nic netlacilo.

anonym_0f32fc
6. jún 2026
@anonym_e3cd4b

no asi sa neciti prijemne ked ti cez napr. biele tricko presvita vsetko... ci? aky ma na to dovod? ja by som tak nechodila a vidiet tak susedu pohorsim sa ale v tmavom tricku nie je nic vidiet... a tiez zavisi ci mas Ečka alebo Ačka, mozno sa hanbi muz ze sa ti hompalaju az pri gatkach 🙂

@anonym_e3cd4b prsia bez podprdy sú nechutné. Zvlášť ešte tie lajdáky 🤨

cyberk
6. jún 2026

Ak mas nabozne prsia, tak sa mu necudujem. Je to nechutne, ked to niekto (mimo manzela) vidi, a mne by bolo trapne za taku partnerku. Ak mas male a pevne, smelo do toho, to moze byt skor pysny. 😅

Strana
z3