Je vhodné chodiť na dvore hore bez?
Ahojte,
prvé, čo doma spravím, keď prídem z práce, je, že si dám dole podprsenku a hodinky. 😅 Sú to veci, ktoré nosím každý deň, ale úprimne ich veľmi nemusím.
Keď som doma alebo na dvore, chodím preto väčšinou bez podprsenky. Mne je to pohodlné a prirodzené, ale manželovi sa to nepáči. Tvrdí, že by som si ju mala obliecť aspoň vtedy, keď sme vonku na záhradu a môžu ma vidieť susedia.
Ja si naopak myslím, že som na svojom dvore a mala by som sa cítiť pohodlne.
Tak ma zaujíma, či okukujete susedy, alebo je vám jedno, čo majú oblečené na svojom dvore?
Ja nosím podprsenku stále - v robote, vonku medzi ľudí, na dvore aj na záhrade, ja si neviem predstaviť byť bez podprsenky cítim sa ako keby som bola nahá. Jediné dávam si ich dole počas spánku.
@zuzubb007
@anonym_0f32fc
Vy dve by ste sa mali fakt že hanbiť, tak škaredo nazývať ženské prsia a že sú NECHUTNÉ? Neviem si predstaviť ako strašné zlé a zakomplexované ženy musíte byť, že takéto niečo vypustíte verejne na internet🙃
@mikasa_ackerman nemám sa prečo hanbiť. Vyprsovať sa s lentilkami, alebo lajdákmi po pás, alebo špicatými bradavkami ako štuple je pre mňa nechutné a nevhodné. Tak isto aj natrieskaný rozkrok u chlapa v slipkoch 🙄 Či podľa teba je normálne ísť cez námestie, alebo do reštaurácie so štuplami pod bielym tričkom??? Vtedy si poviem, že chúďa už nemá fakt čím zaujať . Chlapi tiež nevytŕčajú žalude na verejnosti, či?
Ja chodim doma zasadne bez podprsenky, pod niektore topy/ saty, ktore maju odhaleny chrbat si ju ani von nedavam. Ak ma zena pekne a pevne prsia tak si ich sused ako aj kazdy zdravy chlap “okukne” ale ak ich ma “po kolena” tak to ziaden sused nema chut okukavat a isto ho to nezaujima. Kazdopadne si na svojom dvore nos co ti je prijemne, tvoj dvor tvoje pravidla 🤛
@anonym_e0c569 pekné, nepekné, je trápne myslieť si, že mám pekné, každý chlap sa rád pozrie. Každý chudák očumuje cudzie prsia ako prasák spoza plota 🙈 Či tebe to lichotí a dvíha sebavedomie? Tak to máš fakt nízko latku 😉
Mám veľké prsia a bežné chodím doma len v športovej podprde a žiadne tričko keď som vonku v záhrade ale z jednej strany susedia žiadny z druhej dôchodkyňa takže neriešim partner chodí bez tricka
@mikasa_ackerman nemám sa prečo hanbiť. Vyprsovať sa s lentilkami, alebo lajdákmi po pás, alebo špicatými bradavkami ako štuple je pre mňa nechutné a nevhodné. Tak isto aj natrieskaný rozkrok u chlapa v slipkoch 🙄 Či podľa teba je normálne ísť cez námestie, alebo do reštaurácie so štuplami pod bielym tričkom??? Vtedy si poviem, že chúďa už nemá fakt čím zaujať . Chlapi tiež nevytŕčajú žalude na verejnosti, či?
@anonym_0f32fc áno, je to normálne, že bradavky sa rysujú pod tričkom.
Že ty a ďalší tebe podobní robia z normálneho ľudského tela len objekt (sexuálneho) záujmu je vec druhá...
tak ja si po pojmom hore bez predstavujem uplne na holo. ale z prispevkov som pochopila ze myslis pod trickom.
nie doma pod trickom nenosim nic. ani na zahrade. ani by mi moj muz na to nikdy nic nepovedal a nastastie nemam uchylnych susedov. mame sice plny plot ale z poschodia by asi videli keby chceli.
ale to je jedno. nenosim ani neplanujem nosit.
@anonym_0f32fc no a pre mňa sú nechutne nohy, prestaneš teraz kvôli tomu nosiť šľapky? No asi nie. Lebo je to môj problém s nie tvoj. Tak prestaň ocumovat ženské prsia a hneď bude život krajší.
@anonym_0f32fc áno, je to normálne, že bradavky sa rysujú pod tričkom.
Že ty a ďalší tebe podobní robia z normálneho ľudského tela len objekt (sexuálneho) záujmu je vec druhá...
@beronsche ja robím z tela objekt vrcholného záujmu? Si sa pomýlila, ja neznášam, ak sa ľudia sexualizujú a nikto nie je zvedavý na bradavky nejakej ženskej v pizzerii, alebo kaviarni🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Prepáč, ale to sa nedá nevidieť, aj keď nechcem!!!
@anonym_0f32fc no a pre mňa sú nechutne nohy, prestaneš teraz kvôli tomu nosiť šľapky? No asi nie. Lebo je to môj problém s nie tvoj. Tak prestaň ocumovat ženské prsia a hneď bude život krajší.
@lucia147852 ja žiadne prsia neočumujem. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Chápem všal, že ako väčšina, máš problém čítať s porozumením.
@beronsche ja robím z tela objekt vrcholného záujmu? Si sa pomýlila, ja neznášam, ak sa ľudia sexualizujú a nikto nie je zvedavý na bradavky nejakej ženskej v pizzerii, alebo kaviarni🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Prepáč, ale to sa nedá nevidieť, aj keď nechcem!!!
@anonym_0f32fc Evidentne ano. Ja si neviem spomenut, ci som a ked ano, kedy som videla trciacu bradavku...vobec ma to nezaujima. Vcera vecer som zobrala psa vonku a isla som v tielku bez podprsenky. Tielko hrubsie, rebrovane, bez vystrihu, ziadne bradavky ani prsia na bruchu. Nikto na mna necumel, nikoho som neohurovala ani neznechucovala. A to som bola v meste, v parku.
@anonym_e0c569 pekné, nepekné, je trápne myslieť si, že mám pekné, každý chlap sa rád pozrie. Každý chudák očumuje cudzie prsia ako prasák spoza plota 🙈 Či tebe to lichotí a dvíha sebavedomie? Tak to máš fakt nízko latku 😉
@anonym_0f32fc
Tak ked ma muz peknu postavu- vysportovanu tiez sa na neho pozriem a poviem si “ano pekna postava- pekne, ze sa o seba stara” to je cele, nemusim nikoho ocumovat. To iste je to aj u muzov, pozru sa na peknu postavu (napr. pekne prsia) a co je na tom, ved mame oci 😂🙈 To uz ked niekto ocumuje ako kreten je druha vec. A nie urcite latku nizko nemam 🙂
@anonym_0f32fc dá sa vidieť, nedá sa vidieť...
Pozriem, odvratim zrak, pustím to z hlavy a nerucam sa z toho, ani ma nijako to nepoburuje..
Skús to niekedy takto.. 🙂
A tiež si myslím, že to máš so sexualitou spojené, ak to takto prežívas..
Ozaj, čo povieš na dojciacu matku?
Stavím sa, že si pobúrená rovnako...
@anonym_0f32fc Evidentne ano. Ja si neviem spomenut, ci som a ked ano, kedy som videla trciacu bradavku...vobec ma to nezaujima. Vcera vecer som zobrala psa vonku a isla som v tielku bez podprsenky. Tielko hrubsie, rebrovane, bez vystrihu, ziadne bradavky ani prsia na bruchu. Nikto na mna necumel, nikoho som neohurovala ani neznechucovala. A to som bola v meste, v parku.
@anonym_3aa6f2 to naozaj už nevieš ako inak zaujať?
(žartujem.. smutné, ale aj taký nazor tu zaznel...)
Pozriem, odvratim zrak, pustím to z hlavy a nerucam sa z toho, ani ma nijako to nepoburuje..
@beronsche Teraz par dni dozadu bolo, ze co je na zenach odpudive - tak tam bolo, ze dojciaca zena na verejnosti 😁🤭🤦♀️
@lucia147852 ja žiadne prsia neočumujem. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Chápem všal, že ako väčšina, máš problém čítať s porozumením.
@anonym_0f32fc píšeš, že sú pre teba prsia bez podprsenky nechutne. Tak sa na ne proste nedivaj. To je tvoj názor. Iným sú nechutne iné veci 🤷🏽♀️
Bez fotiek nie sú odpovede v tejto téme vôbec úplné! 😉
A nadpis témy, tam sa zase vybláznil nejaký admin? Lebo "hore bez" aspoň u nás znamená niečo úplne iné než "v tričku bez podprsenky" (to možno občas niektorá suseda robí, ale keďže väčšina sú 60+, nijako to cielene nevyhľadávam...)
Bez fotiek nie sú odpovede v tejto téme vôbec úplné! 😉
A nadpis témy, tam sa zase vybláznil nejaký admin? Lebo "hore bez" aspoň u nás znamená niečo úplne iné než "v tričku bez podprsenky" (to možno občas niektorá suseda robí, ale keďže väčšina sú 60+, nijako to cielene nevyhľadávam...)
@hefo To sa vola clickbait 🤣🤣🤣
@anonym_autor o dva domy za plotom dôchodca spaciruje sa úplne holý po dvore... Pohľad pre bohov🤷 Myslíš, že ho zaujíma, kto si o tom čo myslí? Že ho trápi, že sa naňho nedá pozerať?
Naozaj nerieš tričko bez podprsenky...
Ja ti neviem, netuším, ci moja suseda na dvore nosí abo nenosí podprsenku, ale tak som žena nie chlap :D keď ma plavky všimnem si, ale je mi to jedno. A v plavkách na dvore ti muž dovolí byt? :D minule som sedela na terase v župane na ostro s mokrým vlasmi,musim sa spytat ci som pohoršila susedov :D
@anonym_autor pokojne aj dole bez. Sused sa určite poteší 🤣
@beronsche dojčiť sa dá aj na verejnosti kultivovane a so zachovaním súkromia a intímneho spojenia matky s dieťaťom. Ale vymleté chúďa Puklušová, ktorá ide provokovať do 1 rady v kostole, dojčiť a ešte pritom natáča selfie video s arogantným pohľadom a výsmešným komentárom, to ti je fakt Ynteligentný prejav dojčenia 🙈 na verejnosti
https://zivot.pluska.sk/soubiznis/puklusova-roz...
@beronsche dojčiť sa dá aj na verejnosti kultivovane a so zachovaním súkromia a intímneho spojenia matky s dieťaťom. Ale vymleté chúďa Puklušová, ktorá ide provokovať do 1 rady v kostole, dojčiť a ešte pritom natáča selfie video s arogantným pohľadom a výsmešným komentárom, to ti je fakt Ynteligentný prejav dojčenia 🙈 na verejnosti
https://zivot.pluska.sk/soubiznis/puklusova-roz...
@anonym_0f32fc a prečo si začala o puklusovej?
Je to jediná dojčiaca matka na svete?
Alebo si len potrebovala vytiahnuť niečo negatívne?
@anonym_0f32fc a prečo si začala o puklusovej?
Je to jediná dojčiaca matka na svete?
Alebo si len potrebovala vytiahnuť niečo negatívne?
@beronsche uviedla som ako príklad, lebo ja stretávam len 2 druhy dojčenia. Provokatívne a viac a lá Puklušová, lebo ja mám prsník von, kto je viac a vy čo to odsúdite ste chudáci 😁 a ja som lietadlo. Alebo menej normálne dojčenie v ústraní, tichu alebo s dieťaťom pod šatami, prípadne plienku prekrytý prsník aj dieťatko

Ja chodim doma zasadne bez podprsenky, pod niektore topy/ saty, ktore maju odhaleny chrbat si ju ani von nedavam. Ak ma zena pekne a pevne prsia tak si ich sused ako aj kazdy zdravy chlap “okukne” ale ak ich ma “po kolena” tak to ziaden sused nema chut okukavat a isto ho to nezaujima. Kazdopadne si na svojom dvore nos co ti je prijemne, tvoj dvor tvoje pravidla 🤛