icon

Je vhodné chodiť na dvore hore bez?

6. jún 2026

Ahojte,

prvé, čo doma spravím, keď prídem z práce, je, že si dám dole podprsenku a hodinky. 😅 Sú to veci, ktoré nosím každý deň, ale úprimne ich veľmi nemusím.

Keď som doma alebo na dvore, chodím preto väčšinou bez podprsenky. Mne je to pohodlné a prirodzené, ale manželovi sa to nepáči. Tvrdí, že by som si ju mala obliecť aspoň vtedy, keď sme vonku na záhradu a môžu ma vidieť susedia.

Ja si naopak myslím, že som na svojom dvore a mala by som sa cítiť pohodlne.

Tak ma zaujíma, či okukujete susedy, alebo je vám jedno, čo majú oblečené na svojom dvore?

Strana
z3
anonym_e0c569
7. jún 2026

Ja chodim doma zasadne bez podprsenky, pod niektore topy/ saty, ktore maju odhaleny chrbat si ju ani von nedavam. Ak ma zena pekne a pevne prsia tak si ich sused ako aj kazdy zdravy chlap “okukne” ale ak ich ma “po kolena” tak to ziaden sused nema chut okukavat a isto ho to nezaujima. Kazdopadne si na svojom dvore nos co ti je prijemne, tvoj dvor tvoje pravidla 🤛

anonym_9e993a
7. jún 2026

Ja nosím podprsenku stále - v robote, vonku medzi ľudí, na dvore aj na záhrade, ja si neviem predstaviť byť bez podprsenky cítim sa ako keby som bola nahá. Jediné dávam si ich dole počas spánku.

anonym_0f32fc
7. jún 2026
@mikasa_ackerman

@zuzubb007
@anonym_0f32fc
Vy dve by ste sa mali fakt že hanbiť, tak škaredo nazývať ženské prsia a že sú NECHUTNÉ? Neviem si predstaviť ako strašné zlé a zakomplexované ženy musíte byť, že takéto niečo vypustíte verejne na internet🙃

@mikasa_ackerman nemám sa prečo hanbiť. Vyprsovať sa s lentilkami, alebo lajdákmi po pás, alebo špicatými bradavkami ako štuple je pre mňa nechutné a nevhodné. Tak isto aj natrieskaný rozkrok u chlapa v slipkoch 🙄 Či podľa teba je normálne ísť cez námestie, alebo do reštaurácie so štuplami pod bielym tričkom??? Vtedy si poviem, že chúďa už nemá fakt čím zaujať . Chlapi tiež nevytŕčajú žalude na verejnosti, či?

anonym_0f32fc
7. jún 2026
@anonym_e0c569

Ja chodim doma zasadne bez podprsenky, pod niektore topy/ saty, ktore maju odhaleny chrbat si ju ani von nedavam. Ak ma zena pekne a pevne prsia tak si ich sused ako aj kazdy zdravy chlap “okukne” ale ak ich ma “po kolena” tak to ziaden sused nema chut okukavat a isto ho to nezaujima. Kazdopadne si na svojom dvore nos co ti je prijemne, tvoj dvor tvoje pravidla 🤛

@anonym_e0c569 pekné, nepekné, je trápne myslieť si, že mám pekné, každý chlap sa rád pozrie. Každý chudák očumuje cudzie prsia ako prasák spoza plota 🙈 Či tebe to lichotí a dvíha sebavedomie? Tak to máš fakt nízko latku 😉

anonym_608812
7. jún 2026

Mám veľké prsia a bežné chodím doma len v športovej podprde a žiadne tričko keď som vonku v záhrade ale z jednej strany susedia žiadny z druhej dôchodkyňa takže neriešim partner chodí bez tricka

beronsche
7. jún 2026
@anonym_0f32fc

@mikasa_ackerman nemám sa prečo hanbiť. Vyprsovať sa s lentilkami, alebo lajdákmi po pás, alebo špicatými bradavkami ako štuple je pre mňa nechutné a nevhodné. Tak isto aj natrieskaný rozkrok u chlapa v slipkoch 🙄 Či podľa teba je normálne ísť cez námestie, alebo do reštaurácie so štuplami pod bielym tričkom??? Vtedy si poviem, že chúďa už nemá fakt čím zaujať . Chlapi tiež nevytŕčajú žalude na verejnosti, či?

@anonym_0f32fc áno, je to normálne, že bradavky sa rysujú pod tričkom.
Že ty a ďalší tebe podobní robia z normálneho ľudského tela len objekt (sexuálneho) záujmu je vec druhá...

pralinka25
7. jún 2026

tak ja si po pojmom hore bez predstavujem uplne na holo. ale z prispevkov som pochopila ze myslis pod trickom.
nie doma pod trickom nenosim nic. ani na zahrade. ani by mi moj muz na to nikdy nic nepovedal a nastastie nemam uchylnych susedov. mame sice plny plot ale z poschodia by asi videli keby chceli.
ale to je jedno. nenosim ani neplanujem nosit.

lucia147852
7. jún 2026
@anonym_0f32fc

@anonym_0f32fc no a pre mňa sú nechutne nohy, prestaneš teraz kvôli tomu nosiť šľapky? No asi nie. Lebo je to môj problém s nie tvoj. Tak prestaň ocumovat ženské prsia a hneď bude život krajší.

anonym_0f32fc
7. jún 2026
@beronsche

@anonym_0f32fc áno, je to normálne, že bradavky sa rysujú pod tričkom.
Že ty a ďalší tebe podobní robia z normálneho ľudského tela len objekt (sexuálneho) záujmu je vec druhá...

@beronsche ja robím z tela objekt vrcholného záujmu? Si sa pomýlila, ja neznášam, ak sa ľudia sexualizujú a nikto nie je zvedavý na bradavky nejakej ženskej v pizzerii, alebo kaviarni🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Prepáč, ale to sa nedá nevidieť, aj keď nechcem!!!

anonym_0f32fc
7. jún 2026
@lucia147852

@anonym_0f32fc no a pre mňa sú nechutne nohy, prestaneš teraz kvôli tomu nosiť šľapky? No asi nie. Lebo je to môj problém s nie tvoj. Tak prestaň ocumovat ženské prsia a hneď bude život krajší.

@lucia147852 ja žiadne prsia neočumujem. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Chápem všal, že ako väčšina, máš problém čítať s porozumením.

anonym_3aa6f2
8. jún 2026
@anonym_0f32fc

@beronsche ja robím z tela objekt vrcholného záujmu? Si sa pomýlila, ja neznášam, ak sa ľudia sexualizujú a nikto nie je zvedavý na bradavky nejakej ženskej v pizzerii, alebo kaviarni🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Prepáč, ale to sa nedá nevidieť, aj keď nechcem!!!

@anonym_0f32fc Evidentne ano. Ja si neviem spomenut, ci som a ked ano, kedy som videla trciacu bradavku...vobec ma to nezaujima. Vcera vecer som zobrala psa vonku a isla som v tielku bez podprsenky. Tielko hrubsie, rebrovane, bez vystrihu, ziadne bradavky ani prsia na bruchu. Nikto na mna necumel, nikoho som neohurovala ani neznechucovala. A to som bola v meste, v parku.

anonym_e0c569
8. jún 2026
@anonym_0f32fc

@anonym_e0c569 pekné, nepekné, je trápne myslieť si, že mám pekné, každý chlap sa rád pozrie. Každý chudák očumuje cudzie prsia ako prasák spoza plota 🙈 Či tebe to lichotí a dvíha sebavedomie? Tak to máš fakt nízko latku 😉

@anonym_0f32fc
Tak ked ma muz peknu postavu- vysportovanu tiez sa na neho pozriem a poviem si “ano pekna postava- pekne, ze sa o seba stara” to je cele, nemusim nikoho ocumovat. To iste je to aj u muzov, pozru sa na peknu postavu (napr. pekne prsia) a co je na tom, ved mame oci 😂🙈 To uz ked niekto ocumuje ako kreten je druha vec. A nie urcite latku nizko nemam 🙂

beronsche
8. jún 2026
@anonym_0f32fc

@anonym_0f32fc dá sa vidieť, nedá sa vidieť...
Pozriem, odvratim zrak, pustím to z hlavy a nerucam sa z toho, ani ma nijako to nepoburuje..
Skús to niekedy takto.. 🙂
A tiež si myslím, že to máš so sexualitou spojené, ak to takto prežívas..
Ozaj, čo povieš na dojciacu matku?
Stavím sa, že si pobúrená rovnako...

beronsche
8. jún 2026
@anonym_3aa6f2

@anonym_0f32fc Evidentne ano. Ja si neviem spomenut, ci som a ked ano, kedy som videla trciacu bradavku...vobec ma to nezaujima. Vcera vecer som zobrala psa vonku a isla som v tielku bez podprsenky. Tielko hrubsie, rebrovane, bez vystrihu, ziadne bradavky ani prsia na bruchu. Nikto na mna necumel, nikoho som neohurovala ani neznechucovala. A to som bola v meste, v parku.

@anonym_3aa6f2 to naozaj už nevieš ako inak zaujať?
(žartujem.. smutné, ale aj taký nazor tu zaznel...)

dadis
8. jún 2026
@beronsche

Pozriem, odvratim zrak, pustím to z hlavy a nerucam sa z toho, ani ma nijako to nepoburuje..

@beronsche Teraz par dni dozadu bolo, ze co je na zenach odpudive - tak tam bolo, ze dojciaca zena na verejnosti 😁🤭🤦‍♀️

lucia147852
8. jún 2026
@anonym_0f32fc

@lucia147852 ja žiadne prsia neočumujem. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Chápem všal, že ako väčšina, máš problém čítať s porozumením.

@anonym_0f32fc píšeš, že sú pre teba prsia bez podprsenky nechutne. Tak sa na ne proste nedivaj. To je tvoj názor. Iným sú nechutne iné veci 🤷🏽‍♀️

beronsche
8. jún 2026
@dadis

@beronsche Teraz par dni dozadu bolo, ze co je na zenach odpudive - tak tam bolo, ze dojciaca zena na verejnosti 😁🤭🤦‍♀️

@dadis ..šialené..

hefo
8. jún 2026

Bez fotiek nie sú odpovede v tejto téme vôbec úplné! 😉

A nadpis témy, tam sa zase vybláznil nejaký admin? Lebo "hore bez" aspoň u nás znamená niečo úplne iné než "v tričku bez podprsenky" (to možno občas niektorá suseda robí, ale keďže väčšina sú 60+, nijako to cielene nevyhľadávam...)

dadis
8. jún 2026
@hefo

Bez fotiek nie sú odpovede v tejto téme vôbec úplné! 😉

A nadpis témy, tam sa zase vybláznil nejaký admin? Lebo "hore bez" aspoň u nás znamená niečo úplne iné než "v tričku bez podprsenky" (to možno občas niektorá suseda robí, ale keďže väčšina sú 60+, nijako to cielene nevyhľadávam...)

@hefo To sa vola clickbait 🤣🤣🤣

lucia245
8. jún 2026

@anonym_autor o dva domy za plotom dôchodca spaciruje sa úplne holý po dvore... Pohľad pre bohov🤷 Myslíš, že ho zaujíma, kto si o tom čo myslí? Že ho trápi, že sa naňho nedá pozerať?
Naozaj nerieš tričko bez podprsenky...

anonym_5de31d
8. jún 2026

Ja ti neviem, netuším, ci moja suseda na dvore nosí abo nenosí podprsenku, ale tak som žena nie chlap :D keď ma plavky všimnem si, ale je mi to jedno. A v plavkách na dvore ti muž dovolí byt? :D minule som sedela na terase v župane na ostro s mokrým vlasmi,musim sa spytat ci som pohoršila susedov :D

anonym_4d4e37
8. jún 2026

@anonym_autor pokojne aj dole bez. Sused sa určite poteší 🤣

anonym_0f32fc
8. jún 2026
@beronsche

@beronsche dojčiť sa dá aj na verejnosti kultivovane a so zachovaním súkromia a intímneho spojenia matky s dieťaťom. Ale vymleté chúďa Puklušová, ktorá ide provokovať do 1 rady v kostole, dojčiť a ešte pritom natáča selfie video s arogantným pohľadom a výsmešným komentárom, to ti je fakt Ynteligentný prejav dojčenia 🙈 na verejnosti
https://zivot.pluska.sk/soubiznis/puklusova-roz...

beronsche
9. jún 2026
@anonym_0f32fc

@beronsche dojčiť sa dá aj na verejnosti kultivovane a so zachovaním súkromia a intímneho spojenia matky s dieťaťom. Ale vymleté chúďa Puklušová, ktorá ide provokovať do 1 rady v kostole, dojčiť a ešte pritom natáča selfie video s arogantným pohľadom a výsmešným komentárom, to ti je fakt Ynteligentný prejav dojčenia 🙈 na verejnosti
https://zivot.pluska.sk/soubiznis/puklusova-roz...

@anonym_0f32fc a prečo si začala o puklusovej?
Je to jediná dojčiaca matka na svete?
Alebo si len potrebovala vytiahnuť niečo negatívne?

anonym_0f32fc
9. jún 2026
@beronsche

@anonym_0f32fc a prečo si začala o puklusovej?
Je to jediná dojčiaca matka na svete?
Alebo si len potrebovala vytiahnuť niečo negatívne?

@beronsche uviedla som ako príklad, lebo ja stretávam len 2 druhy dojčenia. Provokatívne a viac a lá Puklušová, lebo ja mám prsník von, kto je viac a vy čo to odsúdite ste chudáci 😁 a ja som lietadlo. Alebo menej normálne dojčenie v ústraní, tichu alebo s dieťaťom pod šatami, prípadne plienku prekrytý prsník aj dieťatko

Strana
z3