Je môj nákup pre jedného rozumný?
Škoda každej jednej rady. Darmo sa tu bavíte o tuniaku a losose, keď si aj tak kúpi kebab a colu.
@anonym_bb4d6c dávam si už často aj ryby a zeleninu lebo v TV bolo že ludia jedia málo rýb a malo by sa viac lebo omega 3.
@anonym_bb4d6c dávam si už často aj ryby a zeleninu lebo v TV bolo že ludia jedia málo rýb a malo by sa viac lebo omega 3.
@nepodarok neviem teda kde bývaš, ale aj to nie je niekde v Hornej Dolnej, tak sa z reštaurácií vozí denné menu takmer všade a v mestách a dedinách okolo často aj zadarmo. Na to nepotrebuješ učňov. Bežne sa napríklad u nás predáva denné menu za cca 8e, je v tom polievka aj hlavný chod, takže si zober koľko obedov by si mal za cenu toho tvojho nákupu.
@nepodarok Omega3 si môžeš kúpiť ako vitamínové doplnky.
Úplne v pohode, keď také kktiny bežne konzumuješ, my za 80e máme plnú chladničku ovocie, zeleninu, jogurty, mlieko, vajcia, aj mäso. A ešte pár iných vecí.
Lebo aj teplo je a že v lete by sa malo jesť len niečo lahké. Keď som išiel na stanicu, nechcel som ísť na kebab, ale bicykel sa tam akosi ťahal. Myšlienky mám že by som chcel zdravo žit, len telo akosi neposlúcha.
*** Zmena smeru témy ***
Predstavte si to takto: Ste nezadaný, sám žijúci, neatraktívny muž, zarábajúci buď minimálku alebo niečo nad ňou. Keďze ste neatraktívny, tak viete že do smrti budete single, veci ako rodina, svadba, a takéto výdavky vám nehrozia. Keďže ste taký jednoduchší, tak nemáte žiadne také záluby, čo by stáli financie (cestovanie, rybolov, modelárstvo atď) v podstate ste sám v malom byte, a váš život je len cesta do roboty, semtam von s kamošmi, a spanie. K vareniu nemáte vzťah, ani vás to nebaví…
-> Ako by ste riešili stravovanie?
*tým som chcel povedať že máte nejaké volné financie na tú lacnú robitnícku vývarovňu, bistro, a pod. Lebo okrem režijného žiaden iný výdavok nemáte.
Ale zase musime ho aj pochvalit,ved este len zacina cestou zmeny.Ked mal predosly nick to boli horsie nakupi ako teraz toto.Aspon trochu sa zacal snazit.Na internete najdes kopu receptov aj s videami ako pripravuju zdrave jedla.Urob nakup potravin a uvar si podla videa.Mozno ta to takto zacne aj bavit.Drzim ti palce.

Bývaš sám, alebo s rodičmi? Rodičia varia doma?
Aspoň na dni keď si doma dohodni obedy v najbližšej školskej jedálni či by si mohol brať do obedára. Zvyknú takto predávať pre verejnosť. Kúpiš si 2 a budeš mať aj na večeru alebo do práce.
@anonym_a44b4f práve to mám v pláne. Dokonca máme v meste učilište kde sa učia aj kuchári, a majú reštiku kde praxujú a sú tam lepšie ceny na denné menu. Škoda že ma také veci napadnú týždeň pred prázdninami.